Altea workshop ~ Van angst naar liefde

Co-creatie met het universum is superkrachtig. Inzicht geeft kracht.

Deelnemen aan deze unieke workshop helpt je om daadwerkelijk stappen te zetten richting liefde. Meer en meer van deze zuivere energie belichamen zodat je eindelijk uit de angst kan stappen. Alles achter jou laten om in jouw ware essentie en kracht te stappen.

Je bent tenslotte geboren om je verlangens te leven.

Heling van het ego

Moeiteloos manifesteren

Onvoorwaardelijke liefde

De volgende Altea workshop vindt plaats in september 2023

Locatie: nog te bepalen

Aanvang om 14.oou. & einde voorzien om 18:00u.

De workshop bestaat uit 3 delen met telkens een pauze.

Gelieve tijdig aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen starten.

Schrijf in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van volgende data.

“Als ik je zou kunnen tonen wat ik voel en ervaar, dan zou je niet langer blijven zitten waar je nu zit.
Je zou standvastig, vol vertrouwen stappen vooruit zetten!”

~ Lindsey ~

Helen van het ego

Eén van de meest uitdagende onderdelen in het bewustzijnsproces is het helen van het ego. Véél te lang zijn mensen afhankelijk geweest van het ego-bewustzijn om te kunnen overleven in deze zware realiteit. Angst vormde zich een weg doorheen het leven. Mensen vergaten wat het betekende om vanuit eenheid en onvoorwaardelijke liefde te leven. Kracht gevende aan alles wat om hen heen gebeurde, dieper en dieper in de illusie van het leven. Nu is het tijd om alle mechanismen van het ego te herkennen om het te helen. Zo kan ook jij het ego gebruiken zoals het bedoeld is, als een tool voor manifestatie.

Moeiteloos manifesteren

De grootste reden dat jij hier als een ziel in een mensenlichaam rondloopt, is omdat je wil ervaren. Jezelf uitbreiden en de essentie die je bent hier neer zetten op aarde. Niet enkel voor jezelf maar meer nog voor alles om je heen. Want vanuit de wet van een leer je dat je met alles en iedereen verbonden bent. Wat betekent dat alle verlangens die je diep van binnen voelt, er al zijn. Het voelen van dat verlangen is jouw drijfveer en sleutel om vooruit te gaan. Om uit de comfortzone van de oude realiteit te stappen en nieuwe werelden te gaan creëren. Want dat is wat een ware meester doet. Zijn realiteit sturen totdat het de eigenschappen heeft waar jij als ziel van voelt en weet dat mogelijk is. Onmogelijkheden worden mogelijkheden, worden onvermijdelijkheden als jij weet.

Onvoorwaardelijke liefde

Er is veel over geschreven, veel over gesproken en meer nog naar gesmacht. Alleen enkelen hebben de diepte van deze energie reeds mogen ervaren. Dat kwam met enorme levenslessen en diepe heling. Want enkel een zuivere energie is in staat om vanuit een open hart te leven. Wanneer je alle afweermechanismen af legt en zonder voorwaarden in het leven staat. Kijkend naar alles om je heen, in de eerste plaats naar jezelf om niet langer de dualiteit te zien maar de eenheid en verbondenheid tussen alle elementen. Door dit te zien, bewust te zijn, toe te laten, ben jij in staat om alle hogere, diamanten energie vrijelijk door je heen te laten stromen. Met jouw lichaam als kanaal dienend voor het hoogste goed van iedereen.

Jouw coach Lindsey

Net zoals jij en elk ander wezen op aarde ben ik één met de Bron en het universum. Doorheen de laatste jaren van dit leven verdween stap voor stap de sluier der vergetelheid en kon ik opnieuw mijn talenten gebruiken (helderhoren, helderweten, heldervoelen en helderzien).

‘Altea’ is de naam van mijn Holy Guardian Angel. Zij kwam tot mij in een droom toen ik aan het verdrinken was. Ze redde me. Sinds dat moment is zij nog bewuster aanwezig in mijn energieveld wat ervoor zorgt dat ik zo zuiver en snel kan channelen.

Samen met Altea en mijn team van gidsen bestaande uit de lichtwezens van de Eenheid, geascendeerde meesters, engelen en aartsengelen (en nog zoveel meer) sta ik ten dienste van de bewustzijnsverschuiving die massaal plaats vindt op aarde. Nog meer dan voorheen is heling en inzicht op grote schaal gewenst.

Door een luisterend oor te bieden en een liefdevol advies te geven, helpen we iedereen die klaar is om het gewenste leven te ervaren.

Ik leid je doorheen de valkuilen van het ego

Wat mag je verwachten?

De Altea workshops worden geleid door Lindsey. Zij channelt boodschappen en antwoorden op al jouw vragen. Tijdens de workshop worden mensen uitgekozen die hun vraag kunnen stellen. Het spirituele team van Lindsey kiest onder leiding van Altea die personen uit met de vraag die leerzaam zijn voor iedere deelnemer. De keuze verloopt dus op basis van afstemming op de energie van de aanwezigen. Wens jij een vraag stellen, stuur dan alvast die intentie uit.

De vragen die worden beantwoord en de inzichten die worden gedeeld zijn automatisch voor ieders hoogste goed. Alles wat wordt gechanneld en besproken is diep transformerend voor alle aanwezigen. Wanneer Lindsey daartoe geleid wordt, zal zij ook gebruik maken van de universele vlammen om heling te geven.

Tickets

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Dit is meteen ook jouw ingangsticket. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Aangekochte tickets worden bij annulatie niet terug betaald. Er is wel de mogelijkheid om jou op de wachtlijst te zetten voor een volgende workshop.

Er is geen beperking op hoe vaak je deelneemt aan een workshop gezien de inhoud van de workshops bepaalt wordt door de deelnemers. Hierdoor zijn altijd alle mensen aanwezig & samen die op zielsniveau hiervoor gekozen hebben.

Jouw eerste stap naar meesterschap & overvloed

 

Via deze workshops wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en hen de kans geven om hun leven in handen te nemen. We zijn allemaal geboren met dezelfde kansen, ook al lijkt het niet altijd zo. Dus laat mij je op weg zetten met belangrijke inzichten en wijsheden.

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen. Wat die ook mag zijn. Tot binnenkort,

Liefde & Licht,
Lindsey XO