Integratie van het eenheidsbewustzijn

Wanneer je stappen zet in het proces van bewustwording besef je meer en meer dat je leeft. Je wordt je bewust (awareness) van het feit dat je als energie leeft in een fysiek lichaam dat dienst doet als jouw vervoermiddel hier op aarde. Naarmate je bewustzijn zich verruimt zal je meer te weten komen. Je kan je bewustzijn vergelijken met een licht. Hoe feller het licht (bewustzijn) straalt, hoe meer je zal zien. Logisch toch? Dit pakket gaat nog een tikkeltje verder en leert je het eenheidsbewustzijn integreren in je dagelijkse leven.

Integratie van het ego

Je helende kracht

Transformatiekracht

Je helende kracht

Elke mens is een energie in een fysiek lichaam. Gezien alles energie is, zijn wij allemaal in staat om met energie te werken. In dit pakket vind je tools, activaties, en helingen om vergeten kennis en wijsheid te activeren zodat jij die opnieuw kan gebruiken in je huidige leven. Van zodra jij meer weet over energie en leert hoe je energie positief kan gebruiken in het manifesteren van je verlangens, krijg jij meer balans in je leven.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Een deel van het geheel

Wanneer je Goddelijke talenten geactiveerd zijn, ga je leven vanuit je Hogere delen. Hierdoor ga je automatisch leven vanuit die Schepper energie & autonomie waarbij je jouw bewustzijn integreert met je fysieke lichaam. Wanneer je leeft vanuit een Hoger bewustzijn dan ontstaan handelingen gewoon. Je hoeft het niet te plannen en te bedenken, het is er gewoon. Wanneer je wil en je ego verbonden zijn met je essentie (dit gaat om een innerlijke verbondenheid) dan kan je goed bij je daadkracht komen. Het Heilig Huwelijk (tussen mannelijke en vrouwelijke energie) heeft plaatsgevonden, weer een stap verder in de ontwikkeling van je ziel.

Door je energie te leren richten en te gebruiken in je leven kan je jouw gezondheid optimaliseren. Je kan al jouw verlangens manifesteren. Je kan bereiken wat je maar wilt. Leer je krachten in te zetten voor het hoogste goed van elk levend wezen. En verwerf meer zelfliefde, zelfrespect en een positiever zelfbeeld. Leef je leven vanuit je volle potentieel en zet je talenten en kracht in ten dienste van je verlangens.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elk mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Wat mag je verwachten

Het pakket “integratie eenheidsbewustzijn” is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Vandaar een overzichtje van wat in het pakket zit. Sommige zaken zullen bewust, anderen eerder subtiel, aanwezig zijn en onder het regie staan van je Hogere Zelf en je ziel 😉

Deel 1

In het e-book gaan we in dieper in op het eenheidsbewustzijn & deel ik met jou 4 stappen in het bewustwordingsproces.

Ontdek hier de onderdelen van het e-book

Deel 2

Dit tweede deel is het praktische deel waaronder je audio’s en video’s voor activatie en heling ontvangt.

Ontdek hier een overzicht van de visualisaties

Ben jij klaar voor dit pakket?

Dit pakket activeert codes, lijnt je chakrasysteem uit en zet het bewustwordingsproces in gang (mocht dat nog niet het geval zijn). De enige voorwaarde tot het volgen van dit pakket is dat jij volledig toegewijd bent aan jouw persoonlijke & spirituele groei. Enkel dan zal je het resultaat behalen dat je wenst.

Ben jij klaar om volledig ondergedompeld te worden in jouw spiritualiteit en in je ware aard van zijn? Wil jij geen toegevingen meer doen mbt jouw dromen omdat je weet, voelt en ziet dat alles mogelijk is? Wil jij werk maken van jouw bewustwording en dus kiezen voor een bewuster leven?

Dan is dit pakket jouw volgende stap.

Investering

Investering

Dit pakket bestaat uit verschillende delen die samen één geheel vormen. Dus voorzie genoeg tijd om alles te integreren zodat  je lichaam kan wennen aan de Hogere energie. Drink voldoende water om de afvalstoffen makkelijker los te kunnen laten die door de helingen & activaties vrij gekomen zijn.

Integratie eenheidsbewustzijn

Na betaling ontvang je het pakket. Prijs is 111,00 euro (ook in termijnen mogelijk). Je ontvangt een e-book (in pdf). De visualisaties, helingen en een link naar de community ontvang je na betaling via de downloadpagina. Inschrijven kan door te klikken op de onderstaande button. Zo kom je terecht op de betaalpagina.

Ik vraag dit pakket aan!

Eerste stappen naar zelfrealisatie

Via dit pakket wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en bewust maken over de krachten die in elk van ons in potentie aanwezig zijn. Door wakker te worden en te begrijpen wie we zijn en waartoe we in staat zijn, kunnen we samen een nieuwe wereld creëren.

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen. Tot binnenkort,

Liefde & Licht,
Lindsey XO