Integratie van het eenheidsbewustzijn

Wanneer je stappen zet in het proces van bewustwording besef je meer en meer dat je leeft. Je wordt je bewust (awareness) van het feit dat je als energie leeft in een fysiek lichaam dat dienst doet als jouw vervoermiddel hier op aarde. Naarmate je bewustzijn zich verruimt zal je meer te weten komen. Je kan je bewustzijn vergelijken met een licht. Hoe feller het licht (bewustzijn) straalt, hoe meer je zal zien. Logisch toch? Deze lessen gaan nog een tikkeltje verder en leert je het eenheidsbewustzijn integreren in je dagelijkse leven.

Werken met energie

Je helende kracht

Transformatiekracht

Je helende kracht

Elke mens is een energie in een fysiek lichaam. Gezien alles energie is, zijn wij allemaal in staat om met energie te werken. Tijdens deze lessenreeks activeren we vergeten kennis en wijsheid zodat jij die opnieuw kan gebruiken in je huidige leven. Van zodra jij meer weet over energie en leert hoe je energie positief kan gebruiken in het manifesteren van je verlangens, krijg jij meer balans in je leven.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Een deel van het geheel

Wanneer je Goddelijke talenten geactiveerd zijn, ga je leven vanuit je Hogere delen. Hierdoor ga je automatisch leven vanuit die Schepper energie & autonomie waarbij je jouw bewustzijn integreert met je fysieke lichaam en de materiële wereld. Wanneer je leeft vanuit je Hoger bewustzijn dan ontstaan handelingen gewoon. Je hoeft het niet te plannen en te bedenken, het ontstaat als vanzelf. Wanneer je wil en je ego verbonden zijn met je essentie (dit gaat om een innerlijke verbondenheid) dan kan je goed bij je daadkracht komen. Het Heilig Huwelijk heeft plaatsgevonden, weer een stap verder in de ontwikkeling van je ziel.

Door je energie te leren richten en te gebruiken in je leven kan je jouw gezondheid optimaliseren. Je kan al jouw verlangens manifesteren. Je kan bereiken wat je maar wilt. Leer je krachten in te zetten voor het hoogste goed van elk levend wezen. En verwerf meer zelfliefde, zelfrespect en een positiever zelfbeeld. Leef je leven vanuit je volle potentieel en zet je talenten en kracht in ten dienste van de wereld.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elke mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Wat mag je verwachten

De lessenreeks “integratie eenheidsbewustzijn” is opgebouwd uit 3 lessen. Vandaar een overzichtje van wat er aan bod zal komen. Sommige zaken zullen bewust, anderen eerder subtiel, aanwezig zijn en onder het regie staan van je Hogere Zelf en je ziel 😉 Het is de bedoeling dat je de 3 lessen volgt aangezien ze één geheel volgen. Er zit telkens wat tijd tussen zodat je fysieke lichaam zich kan aanpassen aan de nieuwe energieën.

Dag 1

Tijdens de eerste les kijk ik wat reeds geweten is en wat niet. Het energiesysteem wordt gescand, geheeld en gebalanceerd.

Groep 1 gaat door op 21/09/2019
Groep 2 gaat door op 22/09/2019

Dag 2

De tweede les gaan we een stapje verder. We verbinden ons oa met het eenheidsbewustzijn zodat jouw spirituele groei een boost krijgt.

Groep 1 gaat door op 19/10/2019
Groep 2 gaat door op 20/10/2019

Dag 3

Tijdens de derde les activeren we slapende codes, werken met vorige (parallelle) levens en is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Groep 1 gaat door op 16/11/2019
Groep 2 gaat door op 17/11/2019

Ben jij klaar voor deze lessenreeks?

Deze lessen activeren codes, lijnt je chakrasysteem uit en zet het bewustwordingsproces in gang (mocht dat nog niet het geval zijn). De enige voorwaarde tot het volgen van deze workshop is dat jij volledig gecommitteerd bent aan jouw persoonlijke & spirituele groei. Enkel dan zal de workshop het resultaat brengen dat voorop gesteld is. Ben jij klaar om volledig ondergedompeld te worden in spiritualiteit en in je ware aard van zijn? Wil jij geen toegevingen meer doen mbt jouw dromen omdat je weet, voelt en ziet dat alles mogelijk is? Wil jij werk maken van jouw bewustwording en dus kiezen voor een bewuster leven?

Dan ben jij meer dan welkom in deze workshop.

Investering

Investering

Deze training bestaat uit drie lessen die samen één geheel vormen. Dus voorzie genoeg tijd tussen de verschillende dagen door om je lichaam te laten wennen aan de Hogere energie. Drink voldoende water om de afvalstoffen makkelijker los te kunnen laten die door de helingen vrij gekomen zijn.

Integratie eenheidsbewustzijn

Elke les gaat online door. Prijs is 270 euro (90 euro per dag). Je ontvangt een werkboek (pdf). De prijs is bewust laag om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen. Praktische informatie ontvang je na inschrijving.

Inschrijven kan door te mailen naar lindsey@praktijk-deindigodroom.be of via onderstaande button. Betaling graag op rekening BE88 7390 1773 5641 met vermelding van je naam en lessen AJH. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Ik doe mee met deze workshop. Ik schrijf me in!

Eerste stappen naar zelfrealisatie

Via deze lessen wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en bewust maken over de krachten die elk van ons heeft. Door wakker te worden en te begrijpen wie we zijn en waartoe we in staat zijn, kunnen we samen een nieuwe wereld creëren.

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen. Tot binnenkort,

Liefde & Licht,
Lindsey XO