Orakelkaarten & transmissies

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject te duiken, werd ik geleid om een aantal tools ter beschikking te stellen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je innerlijke werk en meer verantwoordelijkheid opnemen voor je groei. Op deze pagina vind je verschillende transmissies als ook de link naar mijn webshop waar je mijn orakelkaarten kan aanschaffen. Voor elk wat wils, afhankelijk van wat je wilt manifesteren.
Geniet van je reis want daar ligt je ware succes!

Liefde & Licht,
Lindsey XO

Orakelkaarten – terug naar liefde en eenheid

Orakelkaarten – terug naar liefde en eenheid

Deze kaarten zijn er om je te helpen bij de terugkeer naar liefde en eenheid, je ware staat van zijn. De boodschappen op elke kaart is verbonden met de energie van licht en liefde. Ze helpen je om stappen te nemen & inzichten te ontvangen om verder te groeien.

Angst & trauma transformeren

Vergeving

Manifesteren vanuit eenheid

Balanceren energie

Zielester & aardester verbinden

Verbinden hoofd & hart

Openen hartchakra – blauwe roos

Groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen.

Liefde & Licht,
Lindsey XO