Orakelkaarten & transmissies

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject te duiken, werd ik geleid om een aantal tools ter beschikking te stellen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je innerlijke werk en meer verantwoordelijkheid opnemen voor je groei. Op deze pagina vind je verschillende transmissies als ook de link naar mijn webshop waar je mijn orakelkaarten kan aanschaffen. Voor elk wat wils, afhankelijk van wat je wilt manifesteren.
Geniet van je reis want daar ligt je ware succes!

Liefde & Licht,
Lindsey XO

Orakelkaarten voor jou

Deze kaarten zijn er om je te helpen bij de terugkeer naar liefde en eenheid, je ware staat van zijn. De boodschappen op elke kaart is verbonden met de energie van licht en liefde. Ze helpen je om stappen te nemen & inzichten te ontvangen om verder te groeien. Via deze kaarten kan je eenvoudig en moeiteloos boodschappen ontvangen van je team. Handig om inzichten te krijgen in de obstakels of problemen die je ervaart.

Wat zijn transmissies?

De gechannelde transmissies die je hier en in de trajecten ziet, zijn overdrachten van energie. Afhankelijk van het doel van de transmissie zijn één of meerdere frequenties aanwezig via specifieke universele vlammen. Lees hier meer over deze krachtige helingstool, de universele vlammen. Ik creëerde een gans platform voor deze krachtige energie.

De universele vlammen zijn een krachtige en unieke helingtool. Je hoeft niet langer dan nodig in zware, lastige emoties te blijven hangen. Leer de vlammen gebruiken om de valkuil van het ego te omzeilen.  Kies diegene waartoe je nu getrokken wordt en ervaar het zelf via de transmissies. Voldoende ervaren hoe het voelt en wat het betekent om een meester van je leven te zijn. Dit alles helpt stappen te zetten in jouw proces naar ware vrijheid en geluk.

Groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen.

Liefde & Licht,
Lindsey XO