Transmissies met de universele vlammen

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject of cursus te duiken, werd ik geleid om een aantal transmissies los ter beschikking te stellen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je innerlijke werk en meer verantwoordelijkheid opnemen voor je groei. Op deze pagina vind je verschillende transmissies terug die je kan aanschaffen en beluisteren. Voor elk wat wils, afhankelijk van wat je wilt manifesteren.
Geniet van je reis want daar ligt je ware succes!

Liefde & Licht,
Lindsey XO

Wat zijn transmissies?

De gechannelde transmissies die je hier en in de trajecten ziet, zijn overdrachten van energie. Afhankelijk van het doel van de transmissie zijn één of meerdere frequenties aanwezig via specifieke universele vlammen. Lees hier meer over deze krachtige helingstool, de universele vlammen. Ik creëerde een gans platform voor deze krachtige energie.

De universele vlammen zijn een krachtige en unieke helingtool. Je hoeft niet langer dan nodig in zware, lastige emoties te blijven hangen. Leer de vlammen gebruiken om de valkuil van het ego te omzeilen.  Kies diegene waartoe je nu getrokken wordt en ervaar het zelf via de transmissies. Voldoende ervaren hoe het voelt en wat het betekent om een meester van je leven te zijn. Dit alles helpt stappen te zetten in jouw proces naar ware vrijheid en geluk.