Orakelkaarten & Visualisaties

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject te duiken, werd ik geleid om een aantal tools ter beschikking te stellen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je innerlijke werk en meer verantwoordelijkheid opnemen voor je groei. Op deze pagina vind je verschillende transmissies als ook de orakelkaarten met gechannelde boodschappen. Voor elk wat wils, afhankelijk van wat je wilt manifesteren.
Geniet van je reis want daar ligt je ware succes!

Liefde & Licht,
Lindsey XO

Orakelkaarten – Universele Vlammen

Orakelkaarten – Universele Vlammen

Deze kaarten helpen je boodschappen te ontvangen die behulpzaam zijn voor je bewustwordingsproces. Elke boodschap is verbonden met één van de universele vlammen. Je zal telkens die boodschap ontvangen die je nodig hebt op dat specifieke moment.

Bestel hier

Orakelkaarten – terug naar liefde en eenheid

Orakelkaarten – terug naar liefde en eenheid

Deze kaarten zijn er om je te helpen bij de terugkeer naar liefde en eenheid, je ware staat van zijn. De boodschappen op elke kaart is verbonden met de energie van licht en liefde. Ze helpen je om stappen te nemen & inzichten te ontvangen om verder te groeien.

Bestel hier

Orakelkaarten – mannelijke & vrouwelijke omarmt

Orakelkaarten – mannelijke & vrouwelijke omarmt

Leer de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf in balans met elkaar te gebruiken. Deze kaarten helpen je om duidelijk te maken wat je van dag tot dag nodig hebt. 22 boodschappen zijn verbonden met de vrouwelijke energie & 22 met de mannelijke energie.

Bestel hier

Orakelkaarten – Universele Vlam 2

Orakelkaarten – Universele Vlam 2

44 berichten van de universele vlammen als tool voor jouw spirituele reis.

Bestel hier

Visualisatie – angst & trauma transformeren via vlammen

Visualisatie – angst & trauma transformeren via vlammen

Angsten en trauma’s zijn de oorzaken van de obstakels die we ervaren. Ze liggen aan de wortel waardoor we onze dromen en verlangens niet lijken te kunnen realiseren. Omdat je krachtiger bent dan welke trigger dan ook, heb ik deze transmissie gechanneld. Zodat je leert dat je via jouw energie en in samenwerking met de vlammen opnieuw controle krijgt over die angsten en de trauma’s die je ervaren hebt.

Het maakt zelfs niet uit of de angst of het trauma is ontstaan door een ervaring in dit leven of in een vorig leven. Je hoeft zelfs niet te weten of het effectief een ervaring was die de oorsprong was of enkel op het niveau van je gedachten.

Bestel hier

Visualisatie – vergeving

Visualisatie – vergeving

Vergeving van personen nadat je bewust of onbewust door hen gekwetst bent, is niet zozeer belangrijk voor de andere persoon. Het is in eerste instantie een uitzuivering van je eigen energie zodat je niet langer op een negatieve manier beïnvloed wordt door getriggerde eigen wonden of door de wonden van een ander. Wanneer we in relaties gekwetst, ontgoocheld of in de steek gelaten voelen, dan is er dat in eerste instantie om onbewuste wonden in ons zijn te helen.

Vaak reageert de andere persoon ook vanuit de eigen innerlijke wonden, alleen is het niet aan jou om die te helen. Dat is de verantwoordelijkheid van de andere. In deze transitie werken we met AR Michaël, AR Anthiël en de universele Vlammen om een relatie in disbalans te transmuteren en te helen. Zodat de energieën tussen jou en de ander niet langer karmische ballast creëert en jullie elkaar (indien nodig) in vrede los kunnen laten.

Bestel hier

Visualisatie – manifesteren vanuit eenheid

Visualisatie – manifesteren vanuit eenheid

In deze visualisatie doorloop je een transitie om je te openen voor het manifestatieproces. In deze transitie brengen we niet alleen meer eenheid in je energiesysteem. We doorlopen de verschillende lichtlichamen om eenheid & verbinding tussen de verschillende delen van je zijn te brengen. Hiervoor werken we samen met verschillende hogere energieën, Aartsengelen en Universele Stralen.

Om vanuit eenheid te manifesteren is het belangrijk om de verbinding tussen jou en je gewenste verlangen te voelen. Maar niet alleen dit, de bedoeling is om de verbinding te voelen tussen je eindige fysieke lichaam en je oneindige ziel.

Bestel hier

Visualisatie – balanceren mannelijke & vrouwelijke energie met vlammen & drakenenergie

Visualisatie – balanceren mannelijke & vrouwelijke energie met vlammen & drakenenergie

Rond elk fysiek lichaam is er een energetisch lichaam. Met het energetische lichaam kunnen we astraal reizen. Hiervoor gebruiken we onze merkaba. Maar dan mag die eerst geactiveerd worden. Bovendien zorgt de activatie van de merkaba voor de activatie van de stroom van de mannelijke en vrouwelijke energieën.

In deze transitie werken we met het drakenbewustzijn en de universele vlammen om je mannelijke en vrouwelijke energieën uit te balanceren.

Bestel hier

Visualisatie – zielester & aardester verbinden

Visualisatie – zielester & aardester verbinden

Met de verhoogde energieën en de evolutie van de mensen in bewustzijn, zijn er ook meer chakra’s die openen en geactiveerd worden. In vroegere beschavingen konden we alle chakra’s gebruiken. Echter met het zakken van de energie op aarde tot op een 3D niveau sloten de hogere chakra’s één voor één. Ze werden nutteloos in die zin dat we geen energie meer konden ontvangen op aarde via deze hogere chakra’s.

In deze audio wil ik je meenemen zodat je de 12 chakra’s kan activeren indien dat nog niet zou gebeurd zijn. Nog meer je kan ze allemaal balanceren en aansluiten op het kristallen grid van de 5D aarde. Waarbij je niet langer enkel gegrond bent via je basischakra maar ook via de aardester.

Bestel hier

Visualisatie – verbinden hoofd & hart

Visualisatie – verbinden hoofd & hart

De strijd tussen hoofd en Hart is een heftige strijd waar vele mensen mee worstelen. Hoe meer je de eenheidsenergie gaat omarmen en vanuit het eenheidsbewustzijn gaat leven, ga je denken met je Hart. Te lang hebben we het hoofd en onze gedachten meer kracht gegeven dan wat ze verdienden. Net daarom zijn we bezig aan een enorme verschuiving van hoofd naar Hart. Of zoals ik het soms omschrijf van een ego-gestuurd bewustzijn naar een Hart-gedragen bewustzijn.

In deze audio reik ik een heel eenvoudige methode aan om je hoofd met je Hart te verbinden. Dit zal je ook helpen bij je manifestaties waarbij je door te verbinden met je Hart geïnspireerde actie kan nemen. En dus keuzes maakt in lijn met je ziel.

Bestel hier

Visualisatie – openen hartchakra met blauwe roos

Visualisatie – openen hartchakra met blauwe roos

Zoveel mensen hebben hun Hart afgesloten en zijn op dit ogenblik niet in staat om ware Liefde te ontvangen. Door wat we meegemaakt hebben, willen we niet meer gekwetst worden. We staan argwanig tegenover mensen die behulpzaam zijn zonder een schijnbare reden. We wijzen oprechte vriendschappen af vanuit het idee dat kan niet normaal zijn. We gedragen ons anders omdat we denken dat we dan meer geliefd zullen zijn. We passen ons in om toch maar gezien en geaccepteerd te worden. Alleen met dit gedrag vervreemden we meer en meer van wie we werkelijk zijn.

In deze audio openen we het gesloten Hartchakra met behulp van de derde universele straal. Want de moeilijkste uitdaging die je op jouw pad in bewustwording zal tegenkomen, is jezelf volledig openen voor Liefde zonder te weten wat het jou zal brengen.

Bestel hier

Groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen.

Liefde & Licht,
Lindsey XO