Reading/channeling exclusief
voor tweelingvlammen

Wanneer je het pad loopt van een tweelingvlam dan word je geconfronteerd met je diepste schaduwen en wonden. Dat maakt het extra uitdagend. Ik weet het uit ervaring. Door mijn tweelingvlam te ontmoeten, ging ik nog dieper in mijn ontwaking en groei. Niet altijd rozengeur en maneschijn dus. Maar als jij het nodige werkt doet, de juiste handvatten en tools krijgt, lukt het jou zeker om ook in eenheid te komen met jouw tweelingvlam.

Het reserveren van een reading of channeling is de enige manier om persoonlijke vragen te stellen! Dank je wel om dit te respecteren.

Reading & Channeling

💫Verwacht een verhelderend inzicht als advies waar je nu staat, samen met een afgestemde persoonlijke boodschap zoals je nog nooit eerder hebt ontvangen

💫 Dit is voor de ziel die klaar is voor een onmiddellijke krachtige verschuiving

💫Berichten van je Hogere zelf die betrekking hebben op de connectie

De reading of channeling exclusief voor tweelingvlammen brengt je inzichten mbt waar jij en je tweelingvlam staat in jullie persoonlijke ascentieproces.
Ik kijk naar het thema van de belangrijkste les die jullie samen te leren hebben. Ook de schaduwkanten voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie worden bekeken. Echter daar stoppen we niet. Het is de bedoeling dat je ook concrete handvatten krijgt waardoor je weet waar je nu moet op focussen. En wat je praktische, eerstvolgende stap mag zijn.

Alles is en blijft natuurlijk advies. Het is jouw vrije wil om te kiezen wat je doet met het gegeven advies. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor jouw proces. Net zoals jouw tweelingvlam verantwoordelijk is voor zijn/haar proces.

Om jou hierbij te ondersteunen en op weg te zetten, hebben mijn gidsen me geleid om opnieuw readings aan te bieden.
Echter dit keer exclusief voor tweelingvlammen die het pad lopen.

Je hebt de keuze uit een reading met kaarten of een Channeling.
Bij de reading ontvang je een video waarin ik jou meeneem tijdens de legging.
Bij een channeling schrijf ik de ontvangen inzichten neer in een PDF.
Alle informatie die ik ontvang via de gebruikte kaarten of via channeling komt op die manier op een efficiënte manier tot bij jou.

Reading met kaarten

Dit is een diepgaande reading rechtstreeks van je hogere zelf en lichtteam.

  • Max. 5 vragen

  • 50-60 minuten video reading via privé YouTube-link

  • Jouw investering: 333€

Channeling

Dit is een diepgaande channeling rechtstreeks van je hogere zelf en lichtteam

  • Max. 5 vragen
  • Geschreven channeling in PDF-vorm

  • Jouw investering: 222€

Mijn pad als tweelingvlam

Je wordt als tweelingvlam geboren. Het is wie/wat je bent in energie. En dat maakt dat je het ook niet kan ontkennen. Het is een innerlijk weten. Als tiener wist ik dat er zoiets krachtig bestond als de connectie die ik ervaar met mijn tweelingvlam. Telepathisch contact, elkaar emoties voelen en zelfs orgasmes mijlen ver van elkaar verwijderd. Dat en zoveel meer mocht ik reeds ervaren. De onvoorwaardelijke liefde die als een magneet je telkens terug brengt tot wat er echt toe doet. Liefde.

Alle ballast die wij als tweelingvlammen met ons meedroegen. Voorouderlijk, collectief… het maakte het pad niet gemakkelijker maar de groei die je ervaart is enorm. Dat wens ik jou ook toe. Maar dan met het verschil dat jij advies en ondersteuning ontvangt van iemand die het pad wandelde en in eenheid is. Niets is teveel, niets is te lastig voor een ware tweelingvlam. We zijn nu eenmaal voorvechters van liefde!

Verdere ondersteuning?

Een reading/channeling brengt inzicht. Nadien mag je aan de slag met de inzichten. Helen is niet altijd eenvoudig vooral omdat het soms heel eenzaam aanvoelt. Net daarom co-creeërde ik met mijn lichtteam verschillende trajecten om jou te ondersteunen in het wakker worden. Zodat jij in je kracht kan stappen & je licht kan laten stralen op aarde. Waar jij geroepen voelt om missiewerk te doen, zal stap voor stap duidelijker worden.

Ben je klaar om doorheen de nodige transformaties te gaan? Dan nodig ik je nu al uit in het traject universele vlammen. In dit spiritueel groeitraject ga je gedurende 9 weken naar binnen. We werken samen aan je heling en bewustzijnsverruiming. In dit traject leer je omgaan met uitdagingen op het pad naar eenheid, herken je wat de revolutie vanuit liefde is. Je doet innerlijke werk, traumaheling en het verder zuiveren van je lichtlichamen. Wat jou magnetisch maakt voor je tweelingvlam en al je andere hartenwensen.

Liefde & Licht,
Lindsey XO