Zelfrealisatie via een Hartgedragen bewustzijn

Zelfrealisatie. Je weet en voelt dat er meer is dan zichtbaar is. Spiritueel en dus ook persoonlijk ontwikkelen staat op je wensenlijstje waardoor je bewust kiest voor jezelf. Klaar om die shift in jouw leven te gaan maken. Terug naar je blauwdruk, naar wie je werkelijk bent los van oude overtuigingen & onverwerkte emoties. Beseffen dat persoonlijke ondersteuning jou net dat tikkeltje verder brengt op jouw weg naar vrijheid en balans, is jouw kracht. Daarom ben je bereid om te doen wat er van je verlangd wordt op je pad naar bewustwording & ascentie.

Start op 8 april 2021

Eerste straal
Goddelijke Wil

Tweede straal
Verlichting & Wijsheid

Derde straal
Kosmische Liefde

Vierde straal
Ascensie

Vijfde straal
Genezing &
Manifestatie

Zesde straal
Opstanding

Zevende straal
Transmutatie

Prachtige
Bonus

Universele Stralen als leidraad

De zeven heilige of universele vlammen en stralen zoals hierboven vermeld vormen de leidraad van dit traject. Elke vlam vertegenwoordigt namelijk een aantal universele eigenschappen waardoor ze elk hun eigen specifieke werking hebben. Op dit ogenblik zijn er in minstens 96 stralen beschikbaar op aarde. Echter dit traject focust zich vooral op de 7 hoofdstralen om je de kans te geven met hen te leren werken.

Gedurende verschillende eeuwen bleven de 5 geheime stralen onbekend voor de mensen. Momenteel zijn over het algemeen deze 12 stralen bekend. Nu komt het er op aan meer informatie over alle vlammen terug naar de oppervlakte te halen zodat wij er mee kunnen werken. Door ze te integreren in het dagelijkse leven geef je jouw ziel de kans om uit het spel van incarnatie te stappen en om te ascenderen. De kennis en wijsheid die via de vlammen geïntegreerd worden, zullen jou terugbrengen bij je ware identiteit.

Circle 2 Freedom - school voor ascensie - Lindsey Knockaert

Bewust voor jezelf kiezen

Door bewust voor jezelf te kiezen ga je bewuster leven. Wanneer je bewuster leeft, ga je automatisch meer gaan leven vanuit je zielsaspect, nl. vanuit de essentie die jij bent. Veel mensen ontdekken hun spiritualiteit en gevoeligheid waardoor de noodzaak zich opdringt om hun leven anders te gaan inrichten. Hun bewustwording verandert waardoor ze meer en vooral anders zien.

Dit traject geeft jou de ondersteuning die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken zodat jij 100% verantwoordelijkheid gaat nemen voor je leven, zodat jij meester wordt over je leven. Dit traject ondersteunt jou zodat je elke uitdaging aangaat vanuit wie je in essentie bent. Het helpt je diepe blokkades, vastgeroeste patronen en onverwerkte emoties te transformeren tot de nieuwe JIJ. Want uiteindelijk brengt zelfliefde, zelfacceptatie en zelfrealisatie de innerlijke rust en geestelijke vrijheid waar elk mens naar verlangt.

Claim je meesterschap

Elk van de 7 fasen in het ontwakingsproces (ascentie) brengt je meer vreugde en geluk. Het doel van deze ontwaking is dat jij opnieuw toegang krijgt tot je eigen meesterschap. De tijd om uit de lange donkere nacht te stappen, is nu. Lang voelden we ons afgescheiden, alleen en verlaten. Maar dat is voorbij. Als jij kiest om je leven vorm te gaan geven vanuit de Hogere energieën. De belangrijkste shift die je als ziel kan maken, is de stap zetten tot geascendeerd meester. Door de eenheidservaring opnieuw te herinneren en te integreren kan de verbinding met de Bron geactiveerd en hersteld worden.

Als meester kan jij opnieuw gebruik maken van je Goddelijke kenmerken. Wanneer de mensheid massaal geascendeerd is, zal er weer vrede op aarde zijn. Geluk, vrijheid, Liefde, onsterfelijkheid, gelijkheid… allemaal kernwoorden die toebehoren aan een leven én wereld in 6D en hoger… De meesters van de universele stralen nodigen jou uit om de stap te zetten. Bevrijdt jezelf van alle ellende, beloon jezelf met deze verbinding. Je kan niet langer ontkennen wie je hoort te zijn.

Circle 2 Freedom - school voor ascensie - Lindsey Knockaert 1

Wat mag je verwachten

Wanneer je zonder verwachtingen in het leven kan staan, dan heb je geleerd om in totale overgave aan je Hogere Zelf en het universum te leven. Overgave en ten dienste staan van de wereld/het universum is kenmerkend aan een leven vanuit Hogere energieën. Echter begrijp ik heel goed dat je benieuwd bent wat dit traject jou te bieden heeft. Wel het wordt overgoten met humor, vrijheid, talentontwikkeling, samen zijn, loslaten en zuiveren. Doorheen het traject van 9 weken, ontvang je 7 initiaties/helingen die verbonden zijn met de 7 hoofdvlammen. Aan de hoofdvlammen zijn ook de 7 fasen van het ascentieproces verbonden.

Praktisch gezien omvat dit traject dus de 7 lessen & de online groepssessies (Q&A) waarbij ik persoonlijke vragen beantwoord, dieper inga op een onderwerp of wat zich aanbiedt. Alles wordt opgenomen zodat je ze nadien kan bekijken via de online leeromgeving. De exacte data van deze sessies worden meegedeeld bij inschrijven. Na inschrijving ontvang je toegang tot de online ledenomgeving waar alle lessen verzameld zijn. Samen met extra meditaties en oefeningen die tegelijkertijd met de overeenstemmende lessen wekelijks worden vrij gegeven.

Doordat er processen geactiveerd worden, kan het zijn dat er extra individuele transformatiesessies nodig zijn. Indien dit nodig zou blijken dan wordt je hier individueel over aangesproken.  Er zijn geen individuele sessies inbegrepen in dit traject gezien iedereen op zijn eigen tempo evolueert.

Jouw
voorbereidingsweek

Wanneer je op reis gaat, pak je ook je koffers en bereid je jezelf voor op je trip. Ook voor dit traject zorgen we ervoor dat we goed voorbereid aan de start staan. Want zo maak jij optimaal gebruik van dit traject.

meer weten

Werken met de
eerste straal

Meester El Morya vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Eerste Straal, nl. de Vlam van de Wil van God: moed, vertrouwen, initiatief, betrouwbaarheid, goddelijke kracht, zelfvertrouwen en zekerheid.

meer weten

Werken met de
tweede straal

Meester Lanto vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Tweede Straal, nl. de Vlam van Verlichting en Wijsheid: begrip door Liefde, waarneming, bevattingsvermogen, schepping, alwetendheid.

meer weten

Werken met de
derde straal

Meester Paul de Venetiaan vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Derde Straal, nl. de Vlam van de Kosmische Liefde: onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, ware broederschap, geduld…

meer weten

Werken met de
vierde straal

Meester Serapis Bey vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vierde Straal, nl. de Vlam van Ascensie: zuiverheid, heelheid, Christusbewustzijn, zelfdiscipline, creatieve vermogens, schoonheid…

meer weten

Werken met de
vijfde straal

Meester Hilarion vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vijfde Straal, nl. de Vlam van Genezing en Manifestatie: genezing, hulp bieden, waarheid, standvastigheid, overvloed, Onvoorwaardelijke Liefde…

meer weten

Werken met de
zesde straal

Meester Sananda vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zesde Straal, nl. de Vlam van Opstanding: verspreiden van de liefde van Christus, dienstbaarheid aan God en de mens, overgave aan het leven…

meer weten

Werken met de
zevende straal

Meester Saint Germain vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zevende Straal, nl. de Violette Vlam van Transmutatie: vrijheid, transmutatie, diplomatie, ceremonie en zuivere alchemie.

meer weten

Jouw
bonus

Dit traject volgt en bespreekt voornamelijk de 7 hoofdvlammen. In werkelijkheid zijn er op dit moment 96 vlammen werkzaam. Als deelnemer van dit traject krijg jij informatie over deze 96 vlammen.

meer weten

Ben jij klaar voor dit traject?

Elke ziel loopt zijn eigen pad en groeit op zijn eigen tempo. Hierdoor staan we niet allemaal op hetzelfde tijdstip op dezelfde trede van de trap van bewustwording. Wanneer je getriggerd wordt door wat je hier leest, dan ben jij klaar om dit traject te volgen en je bewustzijn een niveau hoger te tillen. Twijfel je? Stuur me gerust een mailtje om af te stemmen of je hier klaar voor bent. Ik wil tenslotte dat jij het meeste haalt uit dit traject. Schrik jij niet als er gesproken wordt over vorige levens, geascendeerde meesters, engelen, de kracht van kristallen, integratie van het ego,… dan ben jij klaar om dit traject te volgen.

Ben jij ontwaakt en wil je verder groeien als ziel? Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en weten wat je hier nu écht komt doen? Wil je jouw leven drastisch veranderen en hierbij je spiritualiteit integreren in je dagelijks leven? Wil jij leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst? Wil jij jouw connectie met het universum weer activeren? Wil jij opnieuw in je Goddelijkheid gaan staan? Dan mooi mens, heet ik jou van harte welkom in dit traject!

Investering traject zelfrealisatie

Investering

Als er één ding is dat ik je nu al met zekerheid kan meegeven dan is dit het volgende: groeien als ziel kan niet door iemand anders gedaan worden. Als jij wil groeien dan zal jij die bewuste keuze mogen maken en vervolgens gecommitteerd aan je groei de nodige stappen mogen zetten.

Het is niet in het vallen dat we groeien. Werkelijke groei ligt verborgen in het herhaaldelijk opstaan.

Zelfrealisatie via een Hartgedragen bewustzijn

Om deel te kunnen nemen aan dit traject van 9 weken vraag ik een bijdrage van 1888,00 Euro. Wens je jouw bijdrage liever in termijnen te betalen? Geen probleem. Je kan kiezen uit 2 termijnen van 949,00 Euro of 3 termijnen van 633 euro. Hieronder kan je de betaalmogelijkheid kiezen die het beste bij je past.

Betaling in één keer

Klik op deze link

Betaling in 2 termijnen

Klik op deze link

Betaling in 3 termijnen

Klik op deze link

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elke mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Ware vrijheid & authenticiteit

Vanuit het diepste van mijn ziel is het mijn wens dat elk wezen in alle openheid en rust kan groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde (in de eerste plaats je eigen leven) om zo een nieuwe wereld te creëren.

Al van kleins af aan wou ik een betere wereld voor iedereen. Een plek waar zorgen voor elkaar natuurlijk verloopt, een plek waar gelijkwaardigheid en Liefde de rode draad zijn. Een plek waar je mag ZIJN wie je werkelijk bent. Een plek waar je zelf de regels van het spel bepaalt. Een plek waar je samen met de bron jouw verlangens in de werkelijkheid creëert. Een plek waar samen meer is dan alleen. Een plek waar jij je opnieuw verbindt met de natuur en jouw kern. Een plek waar jij je vrij voelt, waar je volledig van het leven geniet, een plek waar jij elke dag jezelf (je essentie, je ziel) verder neerzet in deze fysieke incarnatie. Ik wens jouw een leven vanuit ware vrijheid en authenticiteit.

Liefde & Licht,
Lindsey XO

Betaling in één keer

Klik op deze link

Betaling in 2 termijnen

Klik op deze link

Betaling in 3 termijnen

Klik op deze link