Zelfrealisatie via een Hartgedragen bewustzijn

Klaar om die shift in jouw leven te gaan maken zodat je eindelijk de persoon bent zoals je het in je lijf voelt. Dat is zelfrealisatie. Je weet en voelt dat er meer is dan zichtbaar is. Spiritueel en dus ook persoonlijk ontwikkelen staat op je wensenlijstje waardoor je nu bewust kiest voor jezelf. Terug naar je blauwdruk, naar wie je werkelijk bent los van oude overtuigingen & onverwerkte emoties. Voorbij alles wat anderen over je zeggen, denken en verwachten. Klaar om die magneet te worden voor je tweelingvlam en diepste hartenwensen. Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie.

In dit traject leer & ontdek je wie je écht bent via de wijsheid van de 7 universele hoofdvlammen.
Je ontvangt tools om je leven vorm te geven op jouw voorwaarden zoals jij denkt dat mogelijk is.
Jouw weg naar vrijheid en balans. Daar ligt jouw ware kracht.

Hét traject voor tweelingvlammen, lichtwerkers & wakkere zielen die de wereld willen mee veranderen.

Eerste straal
Universele Wil

Tweede straal
Verlichting & Wijsheid

Derde straal
Kosmische Liefde

Vierde straal
Ascensie

Vijfde straal
Genezing &
Manifestatie

Zesde straal
Opstanding

Zevende straal
Transmutatie

Prachtige
Bonus

Universele Stralen en jouw energie als leidraad

De zeven universele vlammen en stralen zoals hierboven vermeld vormen samen met jouw ziel de leidraad van dit traject. Elke vlam vertegenwoordigt namelijk een aantal universele eigenschappen waardoor ze elk hun eigen specifieke werking hebben. Ze zijn verbonden met de zeven hoofdchakra’s en zullen je helpen je energetische systeem te resetten en upgraden waar nodig. Op dit ogenblik zijn er minstens 96 stralen beschikbaar op aarde. Dit traject focust zich bewust enkel op de 7 hoofdstralen om je de kans te geven met hen te leren werken. Want deze stralen zijn eveneens verbonden met belangrijke zielslessen.

Gedurende verschillende eeuwen bleven 5 geheime stralen onbekend voor de mensen. Nu komt het er op aan meer informatie over alle vlammen terug naar de oppervlakte te halen zodat je’r daadwerkelijk mee kan werken. Door ze te integreren in het dagelijkse leven geef je jouw ziel de kans om uit het spel van incarnatie te stappen en jouw eigen meester te worden. De kennis en wijsheid die via de vlammen geïntegreerd worden tijdens dit traject, zullen jou terugbrengen bij je ware identiteit. Zodat je meer ziet, weet en anders kijkt naar je wereld waardoor je zelf je realiteit kiest en vormgeeft.
Ware meesterschap in je dagelijkse leven.

Circle 2 Freedom - school voor ascensie - Lindsey Knockaert

Waarom dit traject?

Door bewust voor jezelf te kiezen ga je bewuster leven. Wanneer je bewuster leeft, ga je automatisch meer gaan leven vanuit je zielsaspect, nl. vanuit de essentie die jij bent. Veel mensen ontdekken hun spiritualiteit en gevoeligheid waardoor de noodzaak zich opdringt om hun leven anders te gaan inrichten. Hun bewustwording verandert waardoor ze meer en vooral anders zien.

Dit traject geeft jou de ondersteuning die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken zodat jij 100% verantwoordelijkheid gaat nemen voor je leven, zodat jij meester wordt over je leven. Dit traject ondersteunt jou zodat je elke uitdaging aangaat vanuit wie je in essentie bent. Het helpt je diepe blokkades, vastgeroeste patronen en onverwerkte emoties te transformeren tot de nieuwe JIJ. Want uiteindelijk brengt zelfliefde, zelfacceptatie en zelfrealisatie de innerlijke rust en geestelijke vrijheid waar elk mens naar verlangt. De oefeningen dagen je uit om anders naar je leven te kijken én eindelijk uit die comfortzone te komen. Durf je die uitdaging aan?

Claim je meesterschap

Elk van de 7 fasen in het ontwakingsproces (ascentie) brengt je meer vreugde en geluk. Het doel van deze ontwaking is dat jij opnieuw toegang krijgt tot je eigen meesterschap. De tijd om uit de lange donkere nacht te stappen, is nu. Lang voelden we ons afgescheiden, alleen en verlaten. Maar dat is voorbij. Als jij kiest om je leven vorm te gaan geven vanuit de Hogere energieën. De belangrijkste shift die je als ziel kan maken, is de stap zetten tot geascendeerd meester. Niet langer jouw kracht en energie weggeven aan een macht buiten jezelf. Door de eenheidservaring opnieuw te herinneren en te integreren kan de verbinding met de Bron geactiveerd en hersteld worden.

Als meester kan jij opnieuw gebruik maken van je Goddelijke kenmerken. Wanneer de mensheid massaal wakker geworden is, zal er weer vrede op aarde zijn. Geluk, vrijheid, Liefde, gelijkheid, plezier… allemaal kernwoorden die toebehoren aan een leven én wereld in 6D en hoger… De meesters van de universele stralen nodigen jou uit om de stap nu te zetten. Bevrijdt jezelf van alle ellende, beloon jezelf met deze verbinding via dit traject. Je kan niet langer ontkennen wie je hoort te zijn.

Circle 2 Freedom - school voor ascensie - Lindsey Knockaert 1

Wat mag je verwachten

Wanneer je zonder verwachtingen in het leven kan staan, dan heb je geleerd om in totale overgave aan je Hogere Zelf en het universum te leven. Overgave en ten dienste staan van de wereld/het universum is kenmerkend aan een leven vanuit Hogere energieën. Echter begrijp ik heel goed dat je benieuwd bent wat dit traject jou te bieden heeft. Wel het wordt overgoten met humor, vrijheid, talentontwikkeling, samen zijn, loslaten en zuiveren. Doorheen het traject van 9 weken, ontvang je minstens 7 transmissies die verbonden zijn met de 7 hoofdvlammen & de 7 fasen van het ascentieproces.

Praktisch gezien omvat dit traject dus de 7 lessen & de online groepssessies (Q&A) waarbij ik persoonlijke vragen beantwoord, dieper inga op een onderwerp of wat zich aanbiedt. Meermaals is gebleken dat deze live sessies er zijn als ondersteuning, verdieping & versnelling doordat nieuw gechannelde informatie tijdens deze momenten gedeeld wordt. De opname kan je nadien nogmaals bekijken via de online leeromgeving op voorwaarde dat je zelf ook aanwezig was. Na inschrijving ontvang je toegang tot de online ledenomgeving waar alle lessen verzameld zijn. Samen met extra meditaties en oefeningen die tegelijkertijd met de overeenstemmende lessen wekelijks worden vrij gegeven.

Spirituele groei laat zich immers niet plannen. Daarom werd ik geleid om de content altijd toegankelijk te maken los van de groepssessies. Die worden tweemaal per jaar gepland: eenmaal in het voorjaar (april-juni) en een tweede maal in het najaar (oktober-december). Je kan altijd deelnemen aan de live sessies ongeacht van wanneer je het groepstraject aanschaft en in de groep komt. Hierover word je natuurlijk per mail & in de groep zelf op de hoogte gehouden.

Jouw
voorbereiding

Wanneer je op reis gaat, pak je ook je koffers en bereid je jezelf voor op je trip. Ook voor dit traject zorgen we ervoor dat we goed voorbereid aan de start staan. Want zo maak jij optimaal gebruik van dit traject.

Werken met de
eerste straal

Meester El Morya vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Eerste Straal, nl. de Vlam van de Wil van God: moed, vertrouwen, initiatief, betrouwbaarheid, goddelijke kracht, zelfvertrouwen en zekerheid.

Werken met de
tweede straal

Meester Lanto vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Tweede Straal, nl. de Vlam van Verlichting en Wijsheid: begrip door Liefde, waarneming, bevattingsvermogen, schepping, alwetendheid.

Werken met de
derde straal

Meester Paul de Venetiaan vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Derde Straal, nl. de Vlam van de Kosmische Liefde: onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, ware broederschap, geduld…

Werken met de
vierde straal

Meester Serapis Bey vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vierde Straal, nl. de Vlam van Ascensie: zuiverheid, heelheid, Christusbewustzijn, zelfdiscipline, creatieve vermogens, schoonheid…

Werken met de
vijfde straal

Meester Hilarion vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vijfde Straal, nl. de Vlam van Genezing en Manifestatie: genezing, hulp bieden, waarheid, standvastigheid, overvloed, Onvoorwaardelijke Liefde…

Werken met de
zesde straal

Meester Sananda vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zesde Straal, nl. de Vlam van Opstanding: verspreiden van de liefde van Christus, dienstbaarheid aan God en de mens, overgave aan het leven…

Werken met de
zevende straal

Meester Saint Germain vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zevende Straal, nl. de Violette Vlam van Transmutatie: vrijheid, transmutatie, diplomatie, ceremonie en zuivere alchemie.

Jouw
bonus

Dit traject volgt en bespreekt voornamelijk de 7 hoofdvlammen. In werkelijkheid zijn er op dit moment 96 vlammen werkzaam. Als deelnemer van dit traject krijg jij informatie over deze 96 vlammen.

Ben jij klaar voor dit traject?

Elke ziel loopt zijn eigen pad en groeit op zijn eigen tempo. Hierdoor staan we niet allemaal op hetzelfde tijdstip op dezelfde trede van de trap van bewustwording. Wanneer je getriggerd wordt door wat je hier leest, dan ben jij klaar om dit traject te volgen en je bewustzijn een niveau hoger te tillen. Twijfel je? Stuur me gerust een mailtje om af te stemmen of je hier klaar voor bent. Ik wil tenslotte dat jij het meeste haalt uit dit traject.

Ben jij ontwaakt en wil je verder groeien als ziel? Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en weten wat je hier nu écht komt doen? Wil je jouw leven drastisch veranderen en hierbij je spiritualiteit gronden in je dagelijks leven? Wil jij leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst? Wil jij jouw connectie met het universum weer activeren? Wil jij opnieuw in je meesterschap gaan staan? Wil jij liefde manifesteren in je leven via jouw eigen ascentie. Dan heet ik jou van harte welkom in dit traject! Kies welke vorm van het traject dat je wilt volgen: enkel het groepsgedeelte of met individuele ondersteuning.

Investering traject zelfrealisatie

Basis

✔ online ledenomgeving

✔ pdf, video’s en transmissies

✔ 2x per jaar 9 groepssessies

✔ opname sessie bij deelname

✔ ondersteuning in groep

Combo Trajecten

✔ alles van basis

✔ 3 maanden ondersteuning

✔ 8 – 10 individuele sessies van 1,5u

✔ opname van individuele sessies

✔ 24/7 whatsapp + mailcoaching

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar vrijheid. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elke mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen. Neem de krachtbronnen in jezelf nu op.

Ware vrijheid & authenticiteit

Vanuit het diepste van mijn ziel is het mijn wens dat elk wezen in alle openheid en rust kan groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde (in de eerste plaats je eigen leven) om zo een nieuwe wereld te creëren.

Al van kleins af aan wou ik een betere wereld voor iedereen. Een plek waar zorgen voor elkaar natuurlijk verloopt, een plek waar gelijkwaardigheid en Liefde de rode draad zijn. Een plek waar je mag ZIJN wie je werkelijk bent. Een plek waar je zelf de regels van het spel bepaalt. Een plek waar je samen met de bron in jezelf, jouw verlangens in de werkelijkheid creëert. Een plek waar samen meer is dan alleen. Een plek waar jij je opnieuw verbindt met de natuur en jouw kern. Een plek waar jij je vrij voelt, waar je volledig van het leven geniet en gewoon altijd jezelf bent.

Ik wens jouw een leven vanuit ware vrijheid en authenticiteit.
Ervaar het leven elke dag als positief, liefdevol en puur plezier!

Liefde & Licht,
Lindsey XO