Transformatie sessie

Transformatie sessies zijn er omdat het tijd is dat jij wordt wie je hoort te zijn. In deze tijd voor jezelf staat mijn volledige energie, mijn gidsen en verschillende lichtwezens ter beschikking van jouw groei. We gaan aan de slag met jouw blokkades, pijnen of vastzittende emoties. Tijdens de eerste sessie bekijken we hoeveel sessies jij nodig zou hebben. Zo weet je perfect waar je aan begint en wat je kan/mag verwachten.

Jouw transformatie

Blijf niet ontkennen wie je hoort te zijn

Een transformatie sessie ondergaan betekent dat jouw blokkades, problemen en verkeerde programmeringen aangepakt en getransformeerd worden op structureel, biochemisch, emotioneel & energetisch vlak. Zo kan jij opnieuw leven vanuit je authentieke zelf! Verder leer je hoe je alle “moeten” kan veranderen in bewuste keuzes waardoor je meer vrijheid en rust ervaart.

Kortom, je leert hoe je vanuit je eigen wijsheid (Goddelijkheid) in het leven kan staan voor meer voldoening en meer geluk. Als jouw gidsen en de lichtwezens van de Eenheid of een ander lichtwezen een boodschap heeft voor jou , dan geef ik dat ook mee tijdens jouw transformatiesessie.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Natuur als ondersteuning

Door terug te keren naar de kern van je probleem kan je heel snel en moeiteloos diepe transformaties teweeg brengen. Je kan kristallen en edelstenen gebruiken ter ondersteuning. Maar ook via aromatherapie, gezonde voeding, vitaal water ondersteun je jouw lichaam om het proces van bewustwording te doorstaan.

Mensen lopen vast én weten niet hoe ze weer verder kunnen. Tijdens deze transformatiesessie gaan we aan de slag met die blokkades en jouw uitdagingen. Ik gebruik hiervoor mijn actieve transformatiekracht. Hierdoor transformeren we wat mag en kan getransformeerd worden. In andere gevallen dient er eerst meer bewustzijn te ontstaan rond het probleem. Enkel zo kan je ruimte creëren om dichter bij jezelf te komen. Jezelf beter leren kennen is immers een voorwaarde om je droomleven te kunnen creëren.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elke mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Investering 1-op-1 Transformatie sessie

Investering

Wat is het jou waard om te ontdekken wie je bent? Wat zou het betekenen als jij jouw kennis en wijsheid uit het verleden opnieuw kan gebruiken en integreren in je huidige leven? Wat als jij actie zou ondernemen, je verantwoordelijkheid zou nemen en je grenzen gaat verleggen?

Als jij investeert in een transformatiesessie dan zal jij meer vrijheid, rust, heling en erkenning ervaren in je leven. Door het volgen van een transformatiesessie (TS) kan jij jezelf ontplooien vanuit je volledige potentieel zodat je meer zelfrespect, een beter zelfbeeld en meer zelfliefde krijgt. Zo kan jij je meer gaan verbinden met wie je werkelijk bent. 

1-op-1 Transformatie sessie

Een TS gaat online door via video-call. Na elke sessie ontvang je nog 2 weken ondersteuning via mailcoaching. Kies tussen één sessie van gemiddeld 1,5 uur (144,00 Euro) of een spiritueel coachpakket van 4 sessies (444,00 Euro) via de link hieronder. Reserveer zelf je afspraak in mijn online agenda op een moment van jouw keuze.

Betaling gaat ook via de link in mijn online agenda. Indien het niet werkt of technologie je ding niet is, stuur me dan een mail voor overschrijving. Heb je nog andere vragen? Contacteer me dan via de contactpagina.

Naar de online agenda

Stop met worstelen

Zoals je kon lezen weet ik wat het is om door je dagen heen te worstelen en niet meer te weten hoe je het tij kan keren. Stop met worstelen mooi mens! Laat je ondersteunen. Ben je uitgeput, oververmoeid, overgevoelig? Of heb je fysieke pijnen en voel je jou bij het minste emotioneel? Sta je voor een belangrijke keuze en durf je niet te kiezen? Houdt angst je klein en zit je vast in een situatie waar je geen uitweg ziet?

Je bent niet alleen. Het ganse universum met al zijn lichtwezens en gidsen staan klaar om jou weer op weg te helpen. Je bent het waard om meer harmonie in jezelf en je leven te krijgen. Jij bent geboren om meester te worden over je gedachten, je emoties en je gedrag. Laat mij je weer op weg zetten zodat je de vrede in jezelf ontdekt. Leer vertrouwen hebben in jouw keuzes, leer vertrouwen op jezelf en het leven. Ontdek je Goddelijke zelf, stap uit de ratrace van het leven, leer luisteren naar je eigen gps en leef een leven in een natuurlijke flow voor meer Liefde en overvloed in je leven.

Nieuwsgierig of dit voor jou is?

Een transformatiesessie is niet zomaar een gesprek. Het brengt heel diepe veranderingen teweeg die jou meer geluk, vrijheid en rust zal brengen. Daarom is het belangrijk dat jij bewust ervoor kiest om een transformatiesessie te ondergaan. Ben jij klaar om volledig ondergedompeld te worden in spiritualiteit en in je ware aard van zijn? Wil jij geen toegevingen meer doen mbt jouw dromen omdat je weet, voelt en ziet dat alles mogelijk is?

Ben jij realistisch, down to earth en toch gevoelig en spiritueel geïnteresseerd? Wil jij werk maken van jouw bewustwording en dus kiezen voor een bewuster leven? Investeer dan tijd en energie in jezelf door middel van een transformatiesessie. Door actie te ondernemen, door te zetten, je angsten onder ogen te zien, keuzes te maken vol vertrouwen en in overgave aan je groei jouw weg te vervolgen, zal overvloed op elk vlak in je leven gaan stromen.
Ben jij klaar voor een leven “next level”?

Transformatiesessie niet voor jou, maar wel nog vragen?

Ongeacht dat een transformatiesessie heel diepgaand is en de meest gekozen keuze, weet ik dat de stap hiervoor soms nog te groot is of het momenteel financieel niet kan. Daarom kan je er ook voor kiezen om een heling of een tarotreading te reserveren. Dat kan gemakkelijk via mijn online agenda.

Liefde & Licht,
Lindsey XO