Zo kunnen we samenwerken!

Planeet aarde werd gekozen om het experiment van de vrije wil uit te voeren. We kregen de kans om zelf te experimenteren met energie en de effecten van de universele wetten van het universum. Door energie te misbruiken om macht te kunnen uitoefenen over anderen, werd de aarde een plek van dualiteit en afgescheiden zijn van de Bron. Sluiers van vergetelheid werd over ons bewustzijn gelegd opdat onze ziel meer leert van uitdagingen en obstakels dan wanneer alles moeiteloos verloopt.

De afgelopen eeuwen kon de “mensheid” veel groeien. Door onze ervaringen konden andere energieën en bestaansvormen ook leren. Door deel te nemen aan het grote experiment van de vrije wil deden we massaal veel ervaringen op ten dienste van het grotere geheel. Het leven verloopt in cycli en nu is er een eind gekomen aan een cyclus. We krijgen massaal de kans om te ascenderen en terug te keren naar ons oorspronkelijk bewustzijn.

Omdat alleen maar alleen is, is het mijn taak om diensten aan te bieden zodat ook jij het proces succesvol kan afronden.
Kies wat aansluit bij jouw proces op dit moment. Waar wil je nu aan werken of leren?

Manifesteren in flow
~
Online trainingen (zelfstudie)

Inzicht in het manifestatieproces

Het aanschaffen van deze video-serie zal je ondersteunen in je zielsgroei en bewustwording. De inzichten en de transitie hebben allemaal als doel jou terug te verbinden met je kern. Enkel door te weten wie je werkelijk bent, zal je meer geluk ervaren. Elke dag je blij en vrij voelen, dat wens ik iedereen toe. En als je dan vanuit die energie je verlangens kan manifesteren, dat is magie.

In deze video-serie neem ik je mee in de valkuilen bij het manifesteren. Je leert hoe je op een eenvoudige manier je verlangens werkelijkheid laat worden.

Toon mij de valkuilen

Manifesteren met de elementen

Manifesteren met de elementen is een online training die je op een moeiteloze manier meeneemt in alle elementen aspecten van het manifestatieproces. Op die manier leer jij de wetten en krachten te beheersen voor je hoogste goed. Net als een magiër die creëert vanuit het niets, die metaal omzet in goud. Jij kan alle elementen samenbrengen tot één geheel.

Leer hoe je kan experimenteren met alle elementen vanuit een hoger bewustzijn. Breng eenheid aan tussen je energie, je gedachten en je emoties om de verandering in je fysieke wereld teweeg te brengen.

Ontdek de magiër in jezelf

Jezelf leren kennen & bewust worden
~
Online trainingen (zelfstudie)

Integratie eenheidsbewustzijn

Maak ruimte voor je authenticiteit en blijf in verbinding met het universum. Ervaar ware vrijheid in je leven en doe waar je gepassioneerd over bent.

Dit pakket omvat oa een e-book waarin ik je meeneem in een leven vanuit een hoger bewustzijn namelijk het eenheidsbewustzijn. Bovendien krijg je nog toegang tot helende meditaties en visualisaties via de downloadpagina.

Als dit geen mooie deal is ✨

Echt iets voor mij! Ik wil alles weten!

Jezelf zijn, jezelf blijven

Leer wat je nodig hebt om elke dag jezelf te zijn. Omdat ik weet hoe uitdagend en lastig de zoektocht naar je werkelijke IK kan zijn, stippelde ik een route uit. Net als een rups leert hoe het is om een vlinder te zijn, leer jij hoe is om je ware zelf te zijn.

Doorheen deze cursus zal je een gezonde balans vinden tussen zorgen voor anderen én grenzen stellen zodat je ook voor jezelf gaat zorgen. Leren omgaan met uitdagingen en obstakels zodat je verder kan groeien. Deze online training bestaat uit 8 modules te volgen op je eigen tempo.

Binnenkort beschikbaar

Jezelf versterken & transformeren
~
Online coachtrajecten

Mentorship groeitraject ~ groep

Doorheen dit traject nemen we de sluier van vluchtige illusies weg & verbinden we ons met de magie en jouw Goddelijke vermogens & talenten. Spirituele groei komt door dagelijks te werken met de wetten van het universum, de universele stralen & vlammen, het opruimen van karma met de violette vlam en het reinigen van het emotionele lichaam in hart, denken en gedrag.

Ware wijsheid komt wanneer kennis & ervaring hand in hand gaan. Dit traject is hét traject om te leren werken met de universele vlammen. Bovendien is dit de goedkoopste en efficiëntste manier om met mij aan jouw groei te werken.

Leer me werken met de vlammen!!

Spiritueel leertraject ~ 1 op 1 

Blijf niet ontkennen wie je hoort te zijn! Tijdens dit spiritueel leertraject “versterk jezelf” ga jij jezelf krachtiger maken door te werken aan blokkades die je weghouden van het ontvangen van je dromen & verlangens. En je leert manifesteren vanuit afstemming met je ziel.

Jouw blokkades, problemen en verkeerde programmeringen worden aangepakt en getransformeerd op structureel, biochemisch, emotioneel & energetisch vlak. Zo kan jij opnieuw leven vanuit je authentieke zelf! Je leert hoe je alle “moeten” kan veranderen in bewuste keuzes waardoor je meer vrijheid en rust ervaart.

Ik ben de meester van mijn leven!

Loyaal zijn aan je essentie

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Daarom is hetgeen ik doe een werkelijke afspiegeling van wie ik in essentie ben. En heb ik een diepe loyaliteit ten aanzien van mijn essentie. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen.

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je geestelijk vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Erken je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Liefde & Licht,
Lindsey XO