Zo kunnen we samenwerken!

Planeet aarde werd gekozen om het experiment van de vrije wil uit te voeren. We kregen de kans om zelf te experimenteren met energie en de effecten van de universele wetten van het universum. Door energie te misbruiken om macht te kunnen uitoefenen over anderen, werd de aarde een plek van dualiteit en afgescheiden zijn van de Bron. Sluiers van vergetelheid werd over ons bewustzijn gelegd opdat onze ziel meer leert van uitdagingen en obstakels dan wanneer alles moeiteloos verloopt.

De afgelopen eeuwen kon de “mensheid” veel groeien. Door onze ervaringen konden andere energieën en bestaansvormen ook leren. Door deel te nemen aan het grote experiment van de vrije wil deden we massaal veel ervaringen op ten dienste van het grotere geheel. Het leven verloopt in cycli en nu is er een eind gekomen aan een cyclus. We krijgen massaal de kans om te ascenderen en terug te keren naar ons oorspronkelijk bewustzijn.

Omdat alleen maar alleen is, is het mijn taak om diensten en coaching aan te bieden zodat ook jij het proces succesvol kan afronden. Kies wat aansluit bij jouw proces op dit moment. Kan je niet kiezen of heb je vragen? Stel dan je vraag via de contactpagina.

Pakket

Leer te leven vanuit het eenheidsbewustzijn. Door je eigen energie te beschermen en te reinigen, kan je beter bij jezelf blijven en voelen wat écht van jou is. Er vinden eveneens belangrijke activaties plaats die jou helpen bij de verschuiving van je leefwereld naar Hogere energieën.

Versterk jezelf en neem nu eindelijk verantwoordelijkheid over je eigen leven. Dit pakket zet je alvast op weg. We zijn allemaal spiritueel. Door je wijsheid & kwaliteiten opnieuw te activeren en actief te gebruiken in je leven, zie je het grotere plaatje over je leven. Zo ervaar je weer meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en zelfliefde.

Integratie eenheidsbewustzijn

Maak ruimte voor je authenticiteit en blijf in verbinding met het universum. Ervaar ware vrijheid in je leven en doe waar je gepassioneerd over bent.

Dit pakket omvat oa een e-book waarin ik je meeneem in een leven vanuit een hoger bewustzijn namelijk het eenheidsbewustzijn. Bovendien krijg je nog toegang tot helende meditaties en visualisaties via de downloadpagina.

Als dit geen mooie deal is ✨

Echt iets voor mij! Ik wil alles weten!

1-op-1 sessie

Overgave aan de stroom van het leven is niet altijd evident. We worden met diepe angsten en trauma’s geconfronteerd. Op zo’n momenten is het fijn om je verhaal te kunnen delen met iemand die vanuit onvoorwaardelijke Liefde en eenheid naar jouw verhaal kijkt. Samen zien we sneller welke overlevingsstructuren jou op dit moment nog blokkeren.

Verstop jezelf niet langer en durf eerlijk in de spiegel van het leven te kijken. Vertrouwen en overgave loont.

Transformatie sessie

Persoonlijke groei is altijd heel individueel. Daarom is het noodzakelijk om even tijd te reserveren voor je persoonlijke vragen en obstakels om weer verder te kunnen op het pad van bewustwording. Een transformatiesessie gaat online via video-call.

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn relatie, carrière, je persoonlijke ontwikkeling, je pad als lichtwerker of proces als tweelingvlam…

Lees meer over de kracht van een transformatiesessie

Video-serie

Het aanschaffen van deze video-serie zal je ondersteunen in je zielsgroei en bewustwording. De inzichten en de transitie hebben allemaal als doel jou terug te verbinden met je kern. Enkel door te weten wie je werkelijk bent, zal je meer geluk ervaren. Elke dag je blij en vrij voelen, dat wens ik iedereen toe. En als je dan vanuit die energie je verlangens kan manifesteren, dat is magie.

In deze video-serie neem ik je mee in de valkuilen bij het manifesteren. Je leert hoe je op een eenvoudige manier je verlangens werkelijkheid laat worden.

Inzicht in het manifestatieproces

Deze reeks is volledig online. Het voordeel hiervan is dat je na aanschaf onmiddellijk toegang krijgt. Mochten er technische problemen zijn, stuur me dan een mail via de contactpagina op de website.

Je ontvangt de 8 video’s waaronder 1 transitie/visualisatie om je uit te lijnen met je essentie en het manifestatieproces op gang te brengen. Bestel de reeks nu via de knop hieronder. Waar wacht je nog op, voor slechts 33,50 euro kan jij ontdekken waar jouw blokkades zitten.

Ik wil meer weten

Traject zelfrealisatie

Doorheen dit traject nemen we de sluier van vluchtige illusies weg & verbinden we ons met de magie en jouw Goddelijke vermogens & talenten. Spirituele groei komt door dagelijks te werken met de wetten van het universum, de universele stralen & vlammen, het opruimen van karma met de violette vlam en het reinigen van het emotionele lichaam in hart, denken en gedrag.

Ware wijsheid komt wanneer kennis & ervaring hand in hand gaan.

Via het Hartgedragen bewustzijn

Jouw pad naar ascensie staat centraal met als doel geestelijke rust & vrijheid. Ascensie als het proces waarin je meer en meer je ware, authentieke essentie verbindt met je menselijke zijn. Zodat je vanuit jouw essentie de wereld kan tegemoet treden en je talenten kan gebruiken ten dienste van de wereld.

Leer moeiteloos omgaan met de uitdaging op je pad naar ascensie via de universele stralen & vlammen.

Dit lijkt me fantastisch, vertel me meer!

Loyaal zijn aan je essentie

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Daarom is hetgeen ik doe een werkelijke afspiegeling van wie ik in essentie ben. En heb ik een diepe loyaliteit ten aanzien van mijn essentie. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen.

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je geestelijk vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Erken je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Liefde & Licht,
Lindsey XO