Zo kan je persoonlijk met mij samenwerken!

Planeet aarde werd gekozen om het experiment van de vrije wil uit te voeren. We kregen de kans om zelf te experimenteren met energie en de effecten van de universele wetten van het universum. Door energie te misbruiken om macht te kunnen uitoefenen over anderen, werd de aarde een plek van dualiteit en afgescheiden zijn van de Bron. Sluiers van vergetelheid werd over ons bewustzijn gelegd opdat onze ziel meer leert van uitdagingen en obstakels dan wanneer alles moeiteloos verloopt.

De afgelopen eeuwen kon de “mensheid” veel groeien. Door onze ervaringen konden andere energieën en bestaansvormen ook leren. Door deel te nemen aan het grote experiment van de vrije wil deden we massaal veel ervaringen op ten dienste van het grotere geheel. Het leven verloopt in cycli en nu is er een eind gekomen aan een cyclus. We krijgen massaal de kans om te ascenderen en terug te keren naar ons oorspronkelijk bewustzijn.

Omdat alleen maar alleen is, is het mijn taak om diensten aan te bieden zodat ook jij het proces succesvol kan afronden.
Kies wat aansluit bij jouw proces op dit moment. Waar wil je nu aan werken of leren?

Jezelf leren kennen & bewust worden
~
Groeitrajecten

Spiritueel leertraject ~ 6 mnd

Blijf niet ontkennen wie je hoort te zijn! Tijdens dit spiritueel leertraject “versterk jezelf” ga jij jezelf krachtiger maken door te werken aan blokkades die je weghouden van het ontvangen van je dromen & verlangens. En je leert manifesteren vanuit afstemming met je ziel.

Jouw blokkades, problemen en verkeerde programmeringen worden aangepakt en getransformeerd op structureel, biochemisch, emotioneel & energetisch vlak. Zo kan jij opnieuw leven vanuit je authentieke zelf! Je leert “moeten” te veranderen in bewuste keuzes voor meer vrijheid en rust.

Online en indien gewenst incl. paardencoaching (live)

Spiri ondernemerstraject ~ 12 mnd

De spirituele ondernemer onthult – het traject waar flow en planning één worden – gedurende 12 maanden leer je de vrouwelijke, sensuele energie in jezelf te gebruiken in balans met de mannelijke structuren. Zo vormen ze een stevige basis voor je spirituele onderneming.

Wanneer je jouw passie alchemiseert zodat het jouw droomleven ondersteunt, ontstaat er ware magie. Een succesvol bedrijf dat je vervulling én welvaart brengt. Een bedrijf in afstemming met je essentie zodat die je vrijheid geeft en een leven op jouw voorwaarden laat leiden.

Ga op een hoger niveau manifesteren en creëren.

Online cursussen (zelfstudie)

Universele vlammen

Doorheen dit traject (9 weken) nemen we de sluier van vluchtige illusies weg & verbinden we ons met de magie van de universele vlammen.

Spirituele groei vraagt om dagelijks te werken met de wetten van het universum & de universele vlammen. Ware wijsheid komt wanneer kennis & ervaring hand in hand gaan.

Dit traject is hét traject om je groei naar het volgende level te brengen. Via jouw ascentie de liefde van je leven aan te trekken.

Manifesteren met alle elementen

Manifesteren met alle elementen is een online cursus die je op een moeiteloze manier meeneemt in alle aspecten van het manifestatieproces. Op die manier leer jij de wetten en krachten te beheersen voor je hoogste goed. Net als een magiër die creëert vanuit het niets, die metaal omzet in goud. Jij kan alle elementen samenbrengen tot één geheel.

Leer hoe je kan experimenteren met alle elementen vanuit een hoger bewustzijn. Breng eenheid tussen je energie, je gedachten en je emoties om de verandering in je fysieke wereld teweeg te brengen.

Loyaal zijn aan je essentie

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Daarom is hetgeen ik doe een werkelijke afspiegeling van wie ik in essentie ben. En heb ik een diepe loyaliteit ten aanzien van mijn essentie. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen.

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je geestelijk vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Erken je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Liefde & Licht,
Lindsey XO