Zo kunnen we samenwerken!

Planeet aarde werd gekozen om het experiment van de vrije wil uit te voeren. We kregen de kans om zelf te experimenteren met energie en de effecten van de universele wetten van het universum. Door misbruik van het energie in eigen voordeel om macht te kunnen uitoefenen over anderen, werd de aarde een plek van dualiteiten en afgescheiden zijn van de Bron. Sluiers van vergetelheid werd over ons bewustzijn gelegd opdat onze ziel meer leert van uitdagingen en obstakels dan wanneer alles moeiteloos verloopt.

De afgelopen eeuwen kon de “mensheid” veel groeien. Door onze ervaringen konden andere energieën en bestaansvormen ook leren. Door deel te nemen aan het grote experiment van de vrije wil deden we massaal veel ervaringen op ten dienste van het grotere geheel. Het leven verloopt in cycli en nu komt er een eind aan een cyclus. We krijgen massaal de kans om te ascenderen en terug te keren naar onze oorspronkelijk bewustzijn. Omdat alleen maar alleen is, biedt de school van ascensie opleidingen en coaching aan zodat ook jij het proces succesvol kan afronden. Kies wat aansluit bij jouw proces op dit moment. Kan je niet kiezen of heb je vragen? Stel dan je vraag via de contactpagina.

1-op-1 sessie

Omdat we in groep een groter energieveld creëren is de workshop en het traject niet gericht op individuele processen. Echter soms is het noodzakelijk om even tijd te reserveren voor je persoonlijke vragen en obstakels om weer verder te kunnen op het pad van bewustwording.

Tijdens een reading of transformatiecoaching is er meestal ruimte om één aspect van je proces uit te diepen.

Transformatie sessie

Overgave aan de stroom van het leven is niet altijd evident. We worden met diepe angsten en trauma’s geconfronteerd. Op zo’n momenten is het fijn om je verhaal te kunnen delen met iemand die vanuit onvoorwaardelijke Liefde en eenheid naar jouw verhaal kijkt. Samen zien we sneller welke overlevingsstructuren jou op dit moment nog blokkeren.

Verstop jezelf niet langer en durf eerlijk in de spiegel van het leven te kijken. Vertrouwen en overgave loont.

Ik wil een sessie boeken!

1-op-1 heling

Een eenheidsheling is een uitwisseling van energie waarbij ik als kanaal fungeer zodat lichtwezens jou van de nodige levensenergie kunnen voorzien. Zelf stem ik af op jouw energie én ga vervolgens héél intuïtief aan de slag. Je kan nooit teveel energie krijgen. En het is zeker niet gevaarlijk. De gidsen, lichtwezens en engelen die elke dag bij jou zijn, weten perfect wat jij op dit moment nodig hebt én zullen die met alle Liefde geven. Jijzelf hoeft er niets voor te doen, enkel openstellen én ontvangen.

Helingsessie

Een heling brengt je altijd inzichten. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt je eigen inzichten zoals jij ze nodig hebt op dat moment. Ga mee in de energie, durf te ontvangen, laat los wat je niet meer nodig hebt… Na afloop bedank je jezelf voor de tijd die je jezelf hebt gegund. Dankbaarheid is immers een krachtig middel om nog meer rust én heling te manifesteren in je leven doordat je in verbinding staat met je innerlijke stem.

Ondersteun je leerproces én krijg een beter beeld van wie jij bent én wat je nodig hebt via heling.

Ik wil een heling boeken!

Online consult

Waar de transformatiesessie focust op een diepere heling & transformatie van blokkades en obstakels op de verschillende niveaus van je mens-zijn, kan het zijn dat je enkel nood hebt aan een aantal inzichten. Een tweede opinie, advies van je gidsen en de lichtwezens helpt je om helderheid te krijgen over je situatie. Helderheid geeft je kracht. Kracht laat je stappen zetten in de richting van je zielsmissie & passie.

Inzichten nodig?

Deze diensten zijn enkel online, te reserveren via de contactpagina (button hieronder).
– mailcoaching gedurende 30 min ben ik online voor je beschikbaar => 49,00 euro
– e-mailconsult => 2 vragen (11,11 euro), 4 vragen (22,22 euro), 6 vragen (44,44 euro)
– gechannelde boodschap van je gidsen en Hogere Zelf => 20,00 euro

Ik wil een vraag stellen!

Pakket

Leer te leven vanuit het eenheidsbewustzijn. Door je eigen energie te beschermen en te reinigen, kan je beter bij jezelf blijven en voelen wat écht van jou is. Er vinden eveneens belangrijke activaties plaats die jou helpen bij de verschuiving van je leefwereld naar Hogere energieën.

Stimuleer je empowerment en neem nu eindelijk verantwoordelijkheid over je eigen leven.

Integratie van het eenheidsbewustzijn

We zijn allemaal spiritueel. Door je wijsheid & kwaliteiten opnieuw te activeren en actief te gebruiken in je leven, zie je het grotere plaatje over je leven. Zo ervaar je weer meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en zelfliefde.

Maak ruimte voor je authenticiteit en blijf in verbinding met het universum.

Echt iets voor mij! Ik wil alles weten!

Traject zelfrealisatie

Doorheen dit traject nemen we de sluier van vluchtige illusies weg & verbinden we ons met de magie en jouw Goddelijke vermogens. Spirituele groei komt door dagelijks te werken met de wetten van God, de Goddelijke Stralen, het opruimen van karma met de violette vlam en het reinigen van het emotionele lichaam in Hart, denken en gedrag.

Ware wijsheid komt wanneer kennis & ervaring hand in hand gaan.

Via het Hartgedragen bewustzijn

Jouw pad naar ascensie staat centraal met als doel geestelijke rust & vrijheid. Ascensie als het proces waarin je meer en meer je Goddelijke essentie verbindt met je menselijke zijn. Zodat je vanuit jouw essentie de wereld kan tegemoet treden en je talenten kan gebruiken ten dienste van de wereld.

Leer moeiteloos omgaan met de uitdaging op je pad naar ascensie via de Goddelijke Stralen.

Dit lijkt me fantastisch, vertel me meer!

Loyaal zijn aan je essentie

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Daarom is hetgeen ik doe een werkelijke afspiegeling van wie ik in essentie ben. En heb ik een diepe loyaliteit ten aanzien van mijn essentie. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen.

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je geestelijk vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Erken je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Liefde & Licht,
Lindsey XO