Zo kunnen we samenwerken!

Planeet aarde werd gekozen om het experiment van de vrije wil uit te voeren. We kregen de kans om zelf te experimenteren met energie en de effecten van de universele wetten van het universum. Door energie te misbruiken om macht te kunnen uitoefenen over anderen, werd de aarde een plek van dualiteit en afgescheiden zijn van de Bron. Sluiers van vergetelheid werd over ons bewustzijn gelegd opdat onze ziel meer leert van uitdagingen en obstakels dan wanneer alles moeiteloos verloopt.

De afgelopen eeuwen kon de “mensheid” veel groeien. Door onze ervaringen konden andere energieën en bestaansvormen ook leren. Door deel te nemen aan het grote experiment van de vrije wil deden we massaal veel ervaringen op ten dienste van het grotere geheel. Het leven verloopt in cycli en nu komt er een eind aan een cyclus. We krijgen massaal de kans om te ascenderen en terug te keren naar ons oorspronkelijk bewustzijn.

Omdat alleen maar alleen is, is het mijn taak om diensten en coaching aan te bieden zodat ook jij het proces succesvol kan afronden. Kies wat aansluit bij jouw proces op dit moment. Kan je niet kiezen of heb je vragen? Stel dan je vraag via de contactpagina.

Pakket

Leer te leven vanuit het eenheidsbewustzijn. Door je eigen energie te beschermen en te reinigen, kan je beter bij jezelf blijven en voelen wat écht van jou is. Er vinden eveneens belangrijke activaties plaats die jou helpen bij de verschuiving van je leefwereld naar Hogere energieën.

Stimuleer je empowerment en neem nu eindelijk verantwoordelijkheid over je eigen leven. Dit pakket zet je alvast op weg. We zijn allemaal spiritueel. Door je wijsheid & kwaliteiten opnieuw te activeren en actief te gebruiken in je leven, zie je het grotere plaatje over je leven. Zo ervaar je weer meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en zelfliefde.

Integratie eenheidsbewustzijn

Maak ruimte voor je authenticiteit en blijf in verbinding met het universum. Ervaar ware vrijheid in je leven en doe waar je gepassioneerd over bent.

Dit pakket omvat oa een e-book waarin ik je meeneem in een leven vanuit een hoger bewustzijn nl. het eenheidsbewustzijn. Bovendien krijg je nog een uitgebreide, gepersonaliseerde reading en channeling, naast alle meditaties en visualisaties die je bij het e-book ontvangt. Als dit geen mooie deal is ✨

Echt iets voor mij! Ik wil alles weten!

1-op-1 sessie

Overgave aan de stroom van het leven is niet altijd evident. We worden met diepe angsten en trauma’s geconfronteerd. Op zo’n momenten is het fijn om je verhaal te kunnen delen met iemand die vanuit onvoorwaardelijke Liefde en eenheid naar jouw verhaal kijkt. Samen zien we sneller welke overlevingsstructuren jou op dit moment nog blokkeren.

Verstop jezelf niet langer en durf eerlijk in de spiegel van het leven te kijken. Vertrouwen en overgave loont.

Transformatie sessie

Persoonlijke groei is altijd heel individueel. Daarom is het noodzakelijk om even tijd te reserveren voor je persoonlijke vragen en obstakels om weer verder te kunnen op het pad van bewustwording. Een transformatiesessie gaat online via video-call (of uitzonderlijk offline, enkel na onderlinge afspraak).

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn relatie, carrière, je persoonlijke ontwikkeling, je pad als lichtwerker of proces als tweelingvlam…

Lees meer over de kracht van een transformatiesessie

1-op-1 heling

Een eenheidsheling is een uitwisseling van energie waarbij ik als kanaal fungeer zodat lichtwezens jou van de nodige levensenergie kunnen voorzien. Zelf stem ik af op jouw energie én ga vervolgens héél intuïtief aan de slag.

Je kan nooit teveel energie krijgen. En het is zeker niet gevaarlijk. De gidsen, lichtwezens en engelen die elke dag bij jou zijn, weten perfect wat jij op dit moment nodig hebt én zullen die met alle Liefde geven. Jijzelf hoeft er niets voor te doen, enkel openstellen én ontvangen.

Helingsessie

Een heling brengt je altijd inzichten. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt antwoorden naargelang nodig is op dat moment. Ga mee in de energie, durf te ontvangen, laat los wat je niet meer nodig hebt… De heling ontvang je vanop afstand. Na afloop ontvang je een mail met extra informatie over wat er gebeurd is, welke inzichten je nodig hebt, wat getransformeerd werd,…

Deze heling is voor iedereen die zich aangesproken voelt, doch specifiek voor sterrezaden, tweelingvlammen, lichtwerkers, indigo’s,… omdat het tijd is dat zij in hun missie stappen.

Ik wil een heling boeken!

Tarotreading

Waar de transformatiesessie focust op een diepere heling & transformatie van blokkades en obstakels op de verschillende niveaus van je mens-zijn, kan het zijn dat je enkel nood hebt aan een aantal inzichten.

Advies van je gidsen en de lichtwezens van de eenheid helpt je om helderheid te krijgen over je situatie. Helderheid geeft je kracht. Kracht laat je stappen zetten in de richting van je zielsmissie & passie. Als intuïtieve tarot energy reader & channeler gebruik ik mijn gaven van helderhoren, helderweten, heldervoelen en helderzien om jouw advies te ontvangen.

Inzichten nodig?

De reading is enkel online wat betekent dat je reserveert en het antwoord per mail ontvangt max. 72 uur na je betaling. Te reserveren via de contactpagina of via mijn online agenda waar je een uitgebreid overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Hier alvast een kort overzicht van wat een tarotreading uitgebreid is: je ontvangt een foto van de reading en de gechannelde boodschap per mail, onbeperkt aantal vragen. Nadien mogelijkheid voor terugkoppeling indien onduidelijk.

Ik wil een vraag stellen!

Traject zelfrealisatie

Doorheen dit traject nemen we de sluier van vluchtige illusies weg & verbinden we ons met de magie en jouw Goddelijke vermogens. Spirituele groei komt door dagelijks te werken met de wetten van God, de Goddelijke Stralen, het opruimen van karma met de violette vlam en het reinigen van het emotionele lichaam in Hart, denken en gedrag.

Ware wijsheid komt wanneer kennis & ervaring hand in hand gaan.

Via het Hartgedragen bewustzijn

Jouw pad naar ascensie staat centraal met als doel geestelijke rust & vrijheid. Ascensie als het proces waarin je meer en meer je Goddelijke essentie verbindt met je menselijke zijn. Zodat je vanuit jouw essentie de wereld kan tegemoet treden en je talenten kan gebruiken ten dienste van de wereld.

Leer moeiteloos omgaan met de uitdaging op je pad naar ascensie via de Goddelijke Stralen.

Dit lijkt me fantastisch, vertel me meer!

Loyaal zijn aan je essentie

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Daarom is hetgeen ik doe een werkelijke afspiegeling van wie ik in essentie ben. En heb ik een diepe loyaliteit ten aanzien van mijn essentie. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen.

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je geestelijk vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Erken je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Liefde & Licht,
Lindsey XO