96 vlammen

Een nieuwe aarde creëren doe je door aan jezelf te werken. De tijd dat spirituele groei lastig was en lang duurde is voorbij. Via de 96 Vlammen krijg je een eenvoudige tool om je ontwikkeling in handen te nemen en te versnellen.

Kies voor een transformatie die past bij deze tijd. De extra downloads zetten je op weg zodat ook jij optimaal kan leven in deze nieuwe gouden eeuw. De informatie over tweelingvlammen helpt iedereen om een diepe zielsconnectie en liefde aan te trekken in zijn leven. 96 vlammen, manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie geeft jou de kracht terug om meester te worden over je leven.

Mijn proces

Toen ik in 2018 begon met het schrijven van de eerste woorden voor dit boek, kon ik niet inschatten welk effect het boek op mijn leven zou hebben. Net zoals het boek jou zal meenemen door een transformerend proces was het schrijven dat voor mij. Dagen van oneindige inspiratie afgewisseld met dagen waarin er niets op papier ontstond.

Een les in doorzetting, geduld uitoefenen en vooral overgave aan het universum. Ik wist dat het boek schrijven deel uitmaakte van mijn missie als tweelingvlam. Wat ik niet wist, was dat ik hiervoor ook mijn tweelingvlam moest ontmoeten.

Schijn licht op je ziel

Wakker de kennis en wijsheid van je ziel aan. Herinner alles en herschrijf je leven, de nieuwe wereld. Sinds 2012 is de manier waarop je kan werken met de vlammen opengetrokken. Zoveel mogelijk mensen moeten de kans krijgen om mee te ascenderen. De vlammen en stralen zijn er om ons in het proces van ascentie en bewustwording bij te staan. Dit boek is bedoeld als jouw licht doorheen het donkere proces. Gebruik de vlammen dagelijks om je leven drastisch te veranderen. Doorbreek de paradigma’s en activeer je blauwdruk die al in je DNA aanwezig is.

Het pad van ascentie is voor elke ziel anders. Liefde is het antwoord waarmee je veel donkere energie, negativiteit en schaduwkanten kan transformeren. Liefde verlicht je leven. Tenminste als jij het toelaat dit voor jou te betekenen. Wanneer je op het pad van ascentie loopt, zal je ontdekken dat je innerlijke weten de sleutel is naar jouw vrijheid. Want vrijheid is het enige wat je ziel wenst.

Er zijn meerdere wegen naar ascentie. Voor elke ziel verloopt dit anders, afhankelijk van de lessen die geleerd worden. Dat maakt dat jouw ascentie verloopt onder leiding van jouw hogere zelf. Vele wegen leiden tot innerlijke groei. Kiezen voor liefde is kiezen voor innerlijke groei. Je kan immers niet weglopen van je eigen proces. Weglopen maakt het enkel voor jezelf moeilijker. Kiezen voor groei is kiezen voor verandering. Leven vanuit een hoger bewustzijn is leven vanuit jouw nieuwe waarheid.

Liefde is de waarheid van je ziel

Manifesteer liefde in je leven

Hoe meer de mentale, emotionele en energetische lichamen worden gezuiverd, hoe zuiverder de energetische kanalen van het lichaam worden om goddelijke, universele energie en dus onvoorwaardelijke liefde te ontvangen. Via onze relaties leren we onszelf kennen. Net door anders te zijn dan de ander, leren we omgaan met verschillen en vooral met datgene wat in ons getriggerd wordt.

De andere triggert enkel wat niet in balans is, iets wat je nog verder mag ontwikkelen en of loslaten. Vasthouden aan valse zekerheden houden je vast in het leven dat je wil veranderen. Denken dat alles lastig en moeilijk gaat, zorgt er enkel voor dat je het moeilijk en lastig krijgt in je leven. Het gaat echt elke keer om de keuze die je maakt. Gebruik je wijsheid om los te komen van die vaste structuren. Zorg dat je geest vrij is om vervolgens jou ook meer vrijheid te geven in het fysieke leven, jouw nieuwe realiteit. Geniet van het proces!

Liefde & Licht,
Lindsey XO