Tweelingvlam, indigo, sterrezaad, lichtwerker

Net zoals jij en elk ander wezen op aarde ben ik één met de Bron en het universum. Doorheen de laatste jaren van dit leven verdween stap voor stap de sluier der vergetelheid en kon ik opnieuw mijn talenten gebruiken (helderhoren, helderweten, heldervoelen en helderzien). Ik heb het ontwakingsproces ten volle omarmd en ben klaar om de rol van leraar op te nemen zoals van mij wordt verwacht.

Samen met mijn gidsen, de lichtwezens van de Eenheid, geascendeerde meesters, engelen en aartsengelen (en nog zoveel meer) stel ik mij ten dienste van de bewustzijnsverschuiving die massaal plaats vindt op aarde. Door voor te leven hoe het anders kan, krijg jij het vertrouwen dat het werkelijk mogelijk is om een leven op te bouwen vanuit je verlangens. Door een luisterend oor te bieden en een geruststellend advies te geven, is er ruimte voor alle emoties die door het ontwaken naar boven komen. En met behulp van mijn actieve transformatiekracht integreren mijn klanten een voor een hun talenten en unieke gaven in hun aardse leven.

Ik ben Lindsey

Ik ben een ziel op doortocht. Ik kom ervaren hoe het aardse leven is. Hoe het voelt om verdrietig te zijn, om pijn te voelen, ik leer hoe ik met mijn fysieke lichaam moet omgaan. Want hoe zeer het mij ook dient voor sommige zaken beperkt het mij ook. Als je me vraagt,  wat doe je van werk? Dan weet ik het niet. Want mijn werk is mijn leven. En leven op aarde is mijn werk/mijn passie. Ik ervaar, ik voel, ik luister en ik zie… ik probeer het te begrijpen maar aardse woorden zijn te beperkt. Door te leven in dualiteit weet ik hoe het anders mag zijn hier op aarde. Door te weten hoe ik het niet meer wil, kan ik mijn leven en dat van mijn zielenfamilie veranderen.

Door het principe “walk your talk” toe te passen, kan ik samen met vele van de lichtwezens hier op aarde jullie allemaal naar een nieuwe aarde leiden. Noem me een spiritueel leraar, een engelentherapeut of life coach… het maakt niet uit. Dat is slechts een rol die ik aanneem volgens aardse normen. Ik leef vanuit mijn ZIJN. Dat is wie ik ben, ik toon jullie wie jullie werkelijk zijn en waar het leven écht over gaat. Ik laat mijn licht schijnen zodat de zoekende zielen weten welke kant ze op mogen gaan. Samen met moeder natuur zullen we deze beschaving naar een hoger niveau tillen, zoals wij het herinneren in ons collectief onderbewuste! Dit is wie ik ben en hoe ik me zal tonen aan de wereld. Een ziel met een missie… een engelen bewustzijn in een mensenlichaam. Niets meer, niets minder. Ik ben die ik ben!

Een burn out als keerpunt

Al van jongs af ben ik getriggerd door het menselijke brein. Daarom ging ik als 18-jarige psychologie studeren. Na mijn studies succesvol te hebben afgerond begon ik mijn loopbaan bij de Federale en later ook de Lokale Politie.

Telkens gaf ik alles van mezelf om te groeien in mijn job en deze tot in de perfectie uit te voeren. Echter de drang naar perfectie en zelfontplooiing zorgde er ook voor dat ik in 2012 te maken kreeg met een burn-out. Aanvankelijk zag ik dat als een last. Ik was moe, had geen energie. Zat meer bij de huisarts dan goed voor me was. Slapeloze nachten… En het ergste: ik voelde me alleen op deze wereld met deze rare ziekte. Want een burn-out hebben was een teken van zwakte (dacht ik toen…).

Ik vond het niet leuk en wou dat alles zo snel mogelijk weer veranderde. Echter enkele jaren later ben ik mijn lichaam dankbaar voor de burn-out. Het gaf me de kans om mezelf én mijn leven onder de loep te nemen. Ik nam terug verantwoordelijkheid over mijn leven. En zette de eerste stappen naar het leven dat ik wou, mijn droomleven.

Innerlijk gevoel als jouw gps

Om diepe innerlijke rust te ervaren, is het belangrijk dat jij van jezelf gaat houden. Want vanuit zelfliefde kan jij de stap zetten om naar binnen te keren. Het ontwakingsproces is een weg van naar binnen keren. Door de verschuiving in je bewustzijn zie je meer en kijk je anders naar het leven. Echter dit kan beangstigend zijn en soms krijg je het gevoel dat je alleen bent in dit proces. Het klopt dat enkel jij die weg kan gaan, maar er is nooit gezegd dat je jou niet mag laten ondersteunen op je pad naar innerlijke vrijheid.

Wanneer alle illusies die we zelf gecreëerd hebben één voor één doorprikt worden om plaats te maken voor een nieuwe waarheid, is het fijn om iemand te hebben die aan je zijde staat, iemand die in jou gelooft. Noem het gelijkgestemden, spirituele leraar, coach of wat dan ook… als jij beslist om werk te maken van jouw meesterschap dan ben ik de eerste die jou zal toejuichen. Ik deel heel graag mijn talent en ervaringen met jou opdat jij het leven kan leiden waar je recht op hebt. Een leven vanuit je Hart in balans met je aardse denken. Een leven vanuit je authentieke jij.

Liefde & Licht,
Lindsey XO