Spiritueel leertraject – versterk jezelf

Het spiritueel leertraject “versterk jezelf” is er omdat het tijd is dat jij wordt wie je hoort te zijn.

Ik leid je gedurende 6 maanden terug naar jezelf.

Mijn volledige energie, mijn gidsen en verschillende andere lichtwezens staan volledig ter beschikking van jouw groei.
Want jij koos voor jezelf! We gaan aan de slag met jouw blokkades, pijnen of vastzittende emoties.
Tijdens een afstemsessie bekijken we waar jij het meeste tegenaan loopt.
We bespreken ook of dit traject gepast is voor jou op dit moment.
Zo weet je perfect waar je aan begint en wat je kan/mag verwachten doorheen dit diep transformerende traject.

Wees klaar voor de kracht van je ziel!

Blijf niet ontkennen wie je hoort te zijn

Tijdens dit spiritueel leertraject “versterk jezelf” ga jij jezelf krachtiger maken door te werken aan blokkades die je weghouden van het ontvangen van je dromen & verlangens. En je leert manifesteren vanuit afstemming met je ziel. Laat me nog wat meer vertellen…

Jouw blokkades, problemen en verkeerde programmeringen worden aangepakt en getransformeerd op structureel, biochemisch, emotioneel & energetisch vlak. Zo kan jij opnieuw leven vanuit je authentieke zelf! Je leert hoe je alle “moeten” kan veranderen in bewuste keuzes waardoor je meer vrijheid en rust ervaart.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Waarom is het leertraject ontstaan?

Nu de aarde leeft vanuit de hogere 5D energieën kunnen we veel sneller manifesteren. Alleen moet je weten hoe het universum werkt en daar zijn veel mensen nog niet van op de hoogte. Tussen je dromen, de plek waar je wilt zijn en het NU zitten alleen blokkades die je zelf gecreëerd hebt maar (nog) niet ziet of voelt. Waar hou jij jezelf nog tegen? Waar saboteer jij jezelf nog zonder dat je het weet?

In dit spiritueel leertraject werken we 1 op 1 en schijnen we het licht op je leven en kijken we waar de blokkade zit. Door die te transformeren kom je weer een stap dichter bij je droomvakantie (lol had iets anders geschreven 🙈 maar autocorrectie paste het aan, nu ja een droomvakantie is natuurlijk ook een optie 🤣🤣), je droomrelatie, droomwerk, droomhuis of welk droom/verlangen dan ook. Want in het diepe, onbekende van je donkere kant ligt de sleutel naar je succes.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elke mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad in dit 6-maanden traject zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Investering 1-op-1 spiritueel leertraject

Investering

Wat is het jou waard om te ontdekken wie je bent? Wat zou het betekenen als jij jouw kennis en wijsheid uit het verleden opnieuw kan gebruiken en integreren in je huidige leven? Wat als jij actie zou ondernemen, je verantwoordelijkheid zou nemen en je grenzen gaat verleggen?

Investeren in het spiritueel leertraject is investeren in jezelf. Waardoor je meer vrijheid, rust, heling en erkenning zal ervaren in je leven. Door het aangaan van dit diep transformerende traject kan jij jezelf ontplooien vanuit je volledige potentieel zodat je meer zelfrespect, een beter zelfbeeld en meer zelfliefde krijgt. Zo kan jij je meer gaan verbinden met wie je werkelijk bent.

Spiritueel 1 op 1 leertraject

Het spiritueel leertraject vraagt een diepe toewijding aan jouw transformatie. Net omdat jouw en mijn tijd heel waardevol is, wil ik op een efficiënte manier werken. Hiervoor werd ik geleid om dit spiritueel leertraject waarbij we heel nauw zullen samenwerken gedurende de komende 6 maanden niet zomaar beschikbaar te stellen voor iedereen.

Als je voelt dat je klaar bent voor dit krachtige, transformerende traject. Wil jij binnen de 6 maanden doorheen diep transformatie en heling gaan met mij als je cheerleader, spiegel en zorgzame leraar. Wel dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact met me op te nemen via de button hieronder. De plaatsen zijn beperkt waardoor ik slechts 3 mensen per maand kan opstarten.

Stop met worstelen

Ik geloof dat niemand hoeft te worstelen. Laat je ondersteunen. Je bent niet alleen. Het ganse universum met al zijn lichtwezens en gidsen staan klaar om jou weer op weg te helpen. Je bent het waard om meer harmonie in jezelf en je leven te krijgen. Jij bent geboren om meester te worden over je gedachten, je emoties en je gedrag.

Laat mij je samen met mijn paard Odalys (foto hiernaast) je weer op weg zetten zodat je de vrede in jezelf ontdekt. Leer vertrouwen hebben in jouw keuzes, leer vertrouwen op jezelf en het leven. Ontdek je Goddelijke zelf, stap uit de ratrace van het leven, leer luisteren naar je eigen gps en leef een leven in een natuurlijke flow voor meer Liefde en overvloed in je leven.

Nieuwsgierig of dit voor jou is?

Ik begrijp je helemaal. Dit traject is niet zomaar een traject. Het brengt heel diepe veranderingen teweeg die jou meer geluk, vrijheid en rust zal brengen. Daarom is het belangrijk dat jij bewust ervoor kiest om de transformaties te ondergaan. Ben jij klaar om volledig ondergedompeld te worden in spiritualiteit en in je ware aard van zijn? Wil jij geen toegevingen meer doen mbt jouw dromen omdat je weet, voelt en ziet dat alles mogelijk is? Vind je het leuk om via het paardenbewustzijn en mijn paard Odalys de heling te krijgen die je nodig hebt?

Ben jij realistisch, down to earth en toch gevoelig en spiritueel geïnteresseerd? Wil jij werk maken van jouw bewustwording en dus kiezen voor een bewuster leven? Investeer dan tijd en energie in jezelf door middel van dit traject. Door actie te ondernemen, door te zetten, je angsten onder ogen te zien, keuzes te maken vol vertrouwen en in overgave aan je groei jouw weg te vervolgen, zal overvloed op elk vlak in je leven gaan stromen.

Ben jij klaar voor een leven “next level”?
Contacteer me dan nog vandaag om te weten te komen of dit traject voor jou is.

Ik bekijk alle aanmeldingen persoonlijk. Als ik geloof dat we een goeie match zijn en ik heb ruimte (beschikbaarheid) dan zal ik je een afstemsessie aanbieden om te kijken hoe we zouden kunnen samenwerken. Mocht je niets van me horen, neem gerust contact op via de contactpagina.

Ik ervaar dat toegewijde mensen sneller diepe transformaties door maken en dus niet te stoppen zijn. Dat is pure magie. Met de nodige aanpassingen en inzichten behaal je de beste resultaten. Als zou blijken dat 1 op 1 coaching geen optie is om wat voor reden dan ook, dan leid ik je sowieso naar datgene waar je nu meeste baat bij hebt. Van dienst zijn voor jouw hoogste goed staat voorop. Ik geloof diep en ervaarde reeds meermaals dat afgestemde actie nemen magisch is. Investeren in jezelf op welke manier dan ook is de eerste stap. Neem dan de volgende stap, want het is tijd.

Liefde & Licht,
Lindsey XO