Ken jezelf

Ken jezelf, een mini-cursus die je in 4 dagen meeneemt in de wereld van jouw grenzen.
Want eenmaal je jouw grenzen kent, kan een ander eenvoudiger je grenzen respecteren.
Het helpt je om beter bij jezelf te blijven en je energie zuiverder te houden.

Emotionele grenzen

Mentale grenzen

Energetische grenzen

Je grenzen

Vooraleer jij jezelf volledig de wereld kan inzetten, is het belangrijk om jouw grenzen te kennen. De meeste van mijn klanten ervaren problemen in het hebben van gezonde grenzen. Vaak vanuit overtuigingen die ze overgenomen hebben van hun ouders. Oude ervaringen zorgen ervoor dat we blijven reageren op dezelfde manier terwijl we verlangen naar andere resultaten. Net daarom maakte ik deze gratis cursus die je in 4 dagen kan doen of langer zoals jij wenst. Jij bent de meester over jouw leven.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elk mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Cursus is gratis, enkel aanmelden

Wat mag je verwachten

De mini-cursus “Ken jezelf” is volledig online. Je ontvangt een pdf met de cursus en bijhorende oefeningen onmiddellijk in je inbox. Het voordeel hiervan is dat je na aanschaf onmiddellijk toegang krijgt. Mochten er technische problemen zijn, stuur me dan gerust een mail via de contactpagina op de website.

Ken jezelf

Na inschrijving via de link ontvang je de mini-cursus helemaal gratis. Je ontvangt de link in je inbox. Je hebt dus helemaal niets te verliezen. Wil je nadien geen mails meer van me ontvangen, dan schrijf je gewoon weer uit. Zo eenvoudig is het… geen addertjes onder het gras.

Eerste stappen naar zelfrealisatie & overvloed

Via deze mini-cursus wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en hen de kans geven om hun leven positief te veranderen. We zijn allemaal geboren met dezelfde kansen, ook al lijkt het niet altijd zo. Dus laat mij je op weg zetten met belangrijke inzichten en wijsheid mbt dit avontuur wat we leven noemen.

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen. Wat die ook mag zijn. Tot binnenkort,

Liefde & Licht,
Lindsey XO