Inzichten in het manifestatieproces

Inzichten in het manifestatieproces helpt je om opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Het aanschaffen van deze video-serie zal je ondersteunen in je zielsgroei en bewustwording. De inzichten en de transitie hebben allemaal als doel jou terug te verbinden met je kern. Enkel door te weten wie je werkelijk bent, zal je meer geluk ervaren. Elke dag je blij en vrij voelen, dat wens ik iedereen toe. Vanuit die energie je verlangens manifesteren, dat is pure magie.

Integratie van het ego

Je manifestatiekracht

Transformatiekracht

Je manifestatiekracht

Elke mens is een energie in een fysiek lichaam. Gezien alles energie is, zijn wij allemaal in staat om met energie te werken.
Wat betekent dat je door je energie magnetisch te maken in staat bent om al je verlangens aan te trekken.

In deze video-serie neem ik je onder andere mee in de valkuilen bij het manifesteren.
Verder leg ik je uit wat het betekent wanneer je verlangen zich niet materialiseert in je realiteit.

Kortom, je zet de eerste stappen in het meester worden over je leven.

School voor Ascensie - Lindsey Knockaert

Een deel van het geheel

Wanneer je natuurlijke talenten geactiveerd zijn, ga je leven vanuit je Hogere delen. Wanneer je leeft vanuit een Hoger bewustzijn dan ontstaan handelingen gewoon. Je hoeft het niet te plannen en te bedenken, het is er gewoon.

Door je energie te leren richten en te gebruiken in je leven kan je jouw gezondheid optimaliseren. Je kan al jouw verlangens manifesteren. Je kan bereiken wat je maar wilt. Leer je krachten in te zetten voor het hoogste goed van elk levend wezen.

Verwerf meer zelfliefde, zelfrespect en een positiever zelfbeeld. Leef je leven vanuit je volle potentieel en zet je talenten en kracht in ten dienste van je verlangens.

Jouw coach

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elk mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Ik leid je doorheen de valkuilen

Wat mag je verwachten

De video-serie “Inzichten in het manifestatieproces” is volledig online. Het voordeel hiervan is dat je na aanschaf onmiddellijk toegang krijgt. Mochten er technische problemen zijn, stuur me dan gerust een mail via de contactpagina op de website. Je ontvangt in totaal 8 video’s waaronder 1 transitie/visualisatie om je uit te lijnen met je essentie en het manifestatieproces op gang te brengen.

Inzichten manifestatieproces

Na betaling ontvang je de video-serie. Je ontvangt de link naar de downloadpagina waar alle video’s staan. Bestel de serie nu via de knop hieronder. Waar wacht je nog op om te ontdekken waar jouw blokkades zitten? Bewust worden over wat je nog te doen hebt om je dromen te ontvangen.

Eerste stappen naar meesterschap & overvloed

Via deze video’s wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en hen de kans geven om hun leven in handen te nemen. We zijn allemaal geboren met dezelfde kansen, ook al lijkt het niet altijd zo. Dus laat mij je op weg zetten met belangrijke inzichten en wijsheid mbt manifesteren.

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden. Een betere wereld voor iedereen zodat we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen. Wat die ook mag zijn. Tot binnenkort,

Liefde & Licht,
Lindsey XO