Ontdek alle elementen van manifesteren

Manifesteren is niet moeilijk.

Alleen weten de meesten onder ons niets over alle elementen nodig in dit proces van manifesteren. Echter net zoals je alle ingrediënten moet kennen om een lekkere cake te kunnen bakken. Werkt iets manifesteren in je leven net op dezelfde manier.

In deze online cursus neem ik je mee doorheen het “geheim” van manifesteren. Wat eigenlijk al een illusie is want jij manifesteert nu ook al, alleen heel onbewust. Na deze cursus heb je geleerd om je leven vorm te geven op jouw voorwaarden en volgens jouw wensen. Loop de weg van de minste weerstand & laat het universum door je heen werken. In deze cursus vind je alle ingrediënten nodig voor jouw wensvervulling. Ontdek waar jij jezelf nu nog saboteert!

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR NA BETALING

Manifesteer moeiteloos

Manifesteren op een moeiteloze manier kan wanneer je leert alle elementen te beheersen. Net als een magiër die creëert vanuit het niets, die metaal omzet in goud. Jij kan alle elementen samenbrengen tot één geheel.

Leer hoe je kan experimenteren met alle elementen vanuit een hoger bewustzijn. Breng eenheid aan tussen je energie, je gedachten en je emoties om de verandering in je fysieke wereld teweeg te brengen.

Geheimen onthult

Eeuwen lang werd veel hogere wijsheid als een goed bewaard geheim verborgen gehouden voor de gewone mens. Nu de tijd gekomen is om de sluier op te lichten, mag er ook weer helderheid gebracht worden in het manifestatieproces en hiermee in jouw ware kracht.

  • Wat is manifesteren nu echt?
  • Manifesteren vanuit flow
  • Manifesteren vanuit liefde & je seksuele energie
  • Manifesteren met de natuurlijke elementen

Op een praktische manier

Kennis is niets zolang je het niet kan toepassen in je leven. Dus trekken we de kennis open in alle richtingen mogelijk zodat je eindelijk leert manifesteren vanuit afstemming en een hoger bewustzijn.

  • Manifesteren in het dagelijks leven
  • Manifesteren voorbij de matrix
  • Manifesteren met de universele vlammen
  • en nog zoveel meer…

Verander onmogelijkheden
naar mogelijkheden
naar onvermijdelijkheden

Gebruik je manifestatiekracht

We groeien allemaal naar het eenheidsbewustzijn. Wat wil zeggen dat we gaan leren dat alles in alles is. En dus alles met alles verbonden is. Door dat meer en meer te integreren in je dagelijkse leven zal je ontdekken hoe manifestaties zo eenvoudig zijn.

Heb je al eens geprobeerd om een parkeerplek te manifesteren?
Wel gebruik dan nu jouw manifestatiekracht om grotere zaken in je leven te manifesteren.

Geef je over aan co-creatie

Door het volgen van deze cursus bestaande uit video’s & pdf (85 blz) geef je aan dat je klaar bent om je manifestatiekracht te activeren en te gebruiken voor je hoogste goed. Alles kan bereikt worden op het ritme van de natuur, dus duik diep in de inhoud van deze online cursus én loop de weg van de minste weerstand. We bekijken manifesteren en het proces vanuit verschillende invalshoeken zodat jij zoveel mogelijk informatie en kennis kan integreren om je beste leven vorm te geven vanuit flow. Manifesteren op een moeiteloze manier.

Leer van mijn fouten

Ik ben Lindsey en ik loop graag mee op jouw pad naar ascensie. Doorheen verschillende levens leerde ik om de Vlammen opnieuw te integreren in mijn leven. Het experiment van de vrije wil komt ten einde waardoor we allemaal naar “huis” kunnen. Ik weet dat elk mens op aarde, elke ziel het waard is om deze belangrijke stap te zetten. Maar ik weet ook dat het niet zo simpel is als het allemaal lijkt of als ze jou doen geloven.

Ik ging je voor op het pad van bewustwording en liet stap voor stap de sluier van vergetelheid van me afvallen. Ik heb pijnen gehad die ik niet kon toewijzen en diepe emoties gevoeld die onmenselijk leken. Echter heb ik een enorme vrijheid en innerlijke rust in de plaats mogen ontvangen. Net als de enorme hoeveelheid Liefde die ik voel voor het leven, de aarde en haar bewoners. Ik neem je graag mee op pad zodat ook jij weer mag thuiskomen.

Start nu met de online cursus
Manifesteren met alle Elementen

Betaling in één keer

Klik op deze link

Betaling in 2 termijnen

Klik op deze link

Betaling in 3 termijnen

Klik op deze link

Ontdek de geheime formule

Het is mijn taak om helderheid te brengen waar chaos heerst. Kennis geeft kracht. Daarom schreef ik samen met mijn team deze cursus.
Ik mocht de geheime formule om te manifesteren ontvangen. Nu is die er ook voor jou.

Maar let op… je zal niet plots gaan manifesteren als een opgestegen meester zonder het nodige werk te doen.
Dus integreer de kennis en wijsheid die deze training je brengt én je zal lichtcodes activeren waardoor deuren voor je open zullen gaan.

Je verdient alle goud ter wereld!

Lindsey XO