Heling met de Goddelijke Vlammen

Ik ben een natuurlijke heler. Al sinds ik geboren ben, draag ik codes in mijn energie en lichtlichamen die een helende werking hebben op mensen die in mijn omgeving vertoeven. Ondertussen ben ik zo “ontwikkeld” gegroeid als ziel dat ik me zoveel herinner van waar ik werkelijk toe in staat ben als heler.

Helen als een natuurlijk proces

Jarenlang heelde ik mezelf en anderen op een onbewust niveau. Door mezelf te onderwijzen en uit te dagen ontwaakte ik latente kennis waarvan ik niet wist dat ik ze had. Na de eerste helingscursus die ik gevolgd had, wist ik het… helen is een natuurlijk talent. Het gaat als vanzelf. Mijn handen gaan stralen, vibreren van zodra iemand in mijn buurt komt die heling nodig heeft. Ik moet maar aan energie denken en de stroom van zuivere energie straalt door mijn handen heen.

Dit heeft te maken met het feit dat ik een verbinding heb met het sterrenvolk van Arcturië. Een hoog ontwikkeld volk, meester-helers die leven in 16D en hoger. Net zoals ik incarneerden we op aarde om onze medemensen en zielenfamilies te helen en te ondersteunen in het pad naar ascentie.

Goddelijke Vlammen en Stralen

Eén van mijn taken is om de mensen bewust te maken van heling en vooral helen met de Goddelijke Vlammen en Stralen. Ik voel dat ik vandaag jullie hier iets over mag vertellen gezien het massale ontwaken. Een heling ontvangen of vragen, kan je via je intentie doen. Dat maakt dat helingen op afstand even efficiënt zijn dan face 2 face. Zolang je eigen overtuigingen het ontvangen van de hogere energieën niet blokkeert. 😉

Voor vandaag wil ik je vertellen over de gouden Vlam.

De gouden Vlam is verbonden met de energie van de bron, de centrale zon. Het vertegenwoordigt de mannelijke energie, de vader-energie en dus ook structuur, kracht en moed.

Visualisatie met de gouden Vlam

Roep de komende dagen de gouden Vlam aan en vraag dat deze energie via de gouden straal doorheen je lichtlichamen stroomt tot in elke cel. Vraag de gouden straal zich doorheen al je chakra’s te stromen via je kruinchakra tot in de kern van moeder aarde en zich daar te verankeren.

Visualiseer dat vanuit de kern van de aarde een regenboogstraal helemaal omhoog komt, door je lichaam stroomt, door je kruinchakra en zo helemaal tot in de centrale zon.

Met deze korte maar krachtige visualisatie versterk jij niet alleen je verbinding met de aarde (je aarding, je gronding). Je zorgt er ook voor dat je verbinding met de Bron herstelt is. Je ontvangt hierdoor beter je innerlijke leiding en doet je lichaam een dienst door open te staan om zuivere energie van de Bron te ontvangen.

Ik hoop dat dit jou verder helpt op het pad van bewustwording.

Mocht je last hebben van ascentieverschijnselen. Kijk dan eens op mijn YouTube waar ik je vertel wat je kan doen om die te verlichten. Eén tip kan ik alvast meegeven: laat je grondingskoorden dagelijks aanpassen aan je nieuwe energie en dat kan je doen door hulp te vragen aan de lichtwezens van de eenheid en/of je gidsen.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.