Werken met de Vlammen van God: wit-gouden straal

De wit-gouden straal van uitzuivering brengt je olv Cohan Meester Kumeka een totale reiniging van oude aspecten uit dit en voorgaande levens. Je kan deze straal via je intentie aanroepen en vragen om je op een snelle, efficiënte manier uit te zuiveren van wat je op dit ogenblik nog tegenhoudt om de hoogte versie van je zelf te leven.

Het pad van bewustwording

Spirituele groei gaat er om aan je zelf te werken zodat je alle lagen van je aflegt waardoor je essentie nog niet volledig door kan stralen in de wereld. Wonden, trauma’s en beperkende overtuigingen kan je helen via intentie en de energie van je Hart.

In dit blog wil ik je laten ervaren hoe het is om met de wit-gouden straal van uitzuivering te werken. Deze heling vindt plaats via jouw intentie en staat onder je Hogere Zelf. Vooraleer je aan de heling begint, zorg dat je op een comfortabele plaats bent zodat je even in stilte (of met de muziek van je keuze) de tijd kan nemen om de helende energie te integreren. Adem diep in via je neus in 3 tellen en blaas uit door je mond in 4 tellen. Doe dit een paar keer totdat je jezelf rustiger voelt worden.

Heling met de wit-gouden vlam

Focus op je kroonchakra en voel hoe die open gaat net zoals een bloem zich opent om het licht van de zon te ontvangen. Visualiseer hoe de wit-gouden straal van uitzuivering via je kroonchakra helemaal door je lichaam stroomt. Leg je rechterhand op je Hart en voel hoe de straal ter hoogte van je Hart veranderd in een wit-gouden vlam.

Laat de Vlam groter worden zodat ze jouw volledige lichaam omhult. Vraag de Vlam om doorheen je ganse lichaam, je lichtlichamen en je volledige zijn tot in elke cel te stromen en alles uit te zuiveren wat jou niet langer meer dient. Hou dit aan totdat je intuïtie je aangeeft dat het voldoende is. Je kan nooit te veel of te weinig energie krijgen. Dus vertrouw op het proces.

Deze heling blijft nog enige tijd doorgaan en kan je ook doen net voordat je gaat slapen. Zo krijgt je lichaam voldoende tijd om alles te integreren. Wanneer je de heling wenst af te sluiten, laat de Vlam terug kleiner worden en vraag de vlam om zich te ankeren in elke chakra. Nadien vraag je aan de gidsen en lichtwezens van de eenheid om je grondingskoorden aan te passen aan je huidige energie.

Vraag eveneens om de verbinding met de Bron en je Hogere Zelf te optimaliseren. Bij elke heling die je doet, mag je ook vragen om alle energetische koorden die niet langer voor je hoogste goed zijn door te snijden en die op te vullen met gouden energie van de Bron. Vergeet nooit “dank je”, want dit is als een enter knop naar het universum. Bovendien is de energie van dankbaarheid hoog waardoor je cfr. de wet van resonantie hoog trillende zaken, personen en situaties in je leven aantrekt.

Succes!

Blokkades transformeren

Heb je nog vragen, wil je ondersteuning? Kijk op de pagina werk met mij om te ontdekken welke diensten ik op dit ogenblik aanbied om jou te ondersteunen in je spirituele ontwikkeling. Heb je vragen of weet je niet welke dienst je op dit ogenblik het meeste aangewezen is? Stuur me dan een mail via de contactpagina.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Ik zet er regelmatig op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉