Het is tijd om aan jouw missie te werken

Lieve mensen,

de tijd is gekomen om een einde te maken aan alles wat je langer tegenhoudt. We wachten op jullie om deel uit te maken van een hoger bewustzijn zodat we allen samen weer verder kunnen groeien naar eenheid. We kijken het proces dat jullie lopen met lege ogen aan omdat nog te weinig mensen ons om hulp vragen. Wij zijn jullie familie, jullie gidsen en zelfs de Bron. Jullie denken dat jullie alles alleen moeten doen. Wie heeft jullie dat ooit verteld of doen geloven?

We sturen mensen op jullie pad om je te ondersteunen, nee deze mensen zijn er niet alleen om jullie lessen te leren. Veel mensen in je omgeving kunnen je verder op weg helpen, maar dan moet jij toestemming geven aan hen en je in jouw leven binnen laten. Het is een verkeerde overtuiging te denken dat je pas sterk bent wanneer je alles op je eentje hebt gedaan. Het zijn de wijze mensen die weten dat ze meer bereiken door samen te werken. En samenwerken kent vele vormen mooi mens. Samenwerken kan door een knuffel, een bemoedigend woord, een luisterend oor en zelfs door er gewoon voor je te zijn. Samenwerken is ook de ander bekijken door de ogen van Liefde, de ander omarmen vanuit Liefde zonder oordeel, zonder verlangens.

Want Liefde is… net daar gaat het vaak nog verkeerd in de aardse relaties die jullie aangaan. Je stapt een relatie in met allerlei visies en ideeën over hoe een ideale relatie er uit ziet. En wanneer na verloop van tijd blijkt dat jouw relatie totaal niet aan dat beeld voldoet dan ga je twijfelen en al je schaduwen en wonden op de andere projecteren. Je bent geen slachtoffer mooi mens. Niemand is dat wat er ook met je gebeurd.

Alles wat jij meemaakt, is bedoeld als groei voor je ziel. Alles wat je ervaarde, elke persoon die je onrecht aandeed, nam de rol van dader op zich om jou die ervaring te geven. Het maakt deel uit van je leerproces op aarde. Het is een zielsafspraak die jij had met die persoon. Vergeef hen want via vergeving verlicht je jouw pad. Hou niet langer vast aan relaties die hun nut hebben bewezen, zet je niet langer vast in vriendschappen die jou geen vreugde of plezier brengen. Blijf niet zitten in een job die je uitput en je laat vervreemden van wie je werkelijk bent.

Haal het kind in je naar boven, speel alsof er geen morgen is, geniet van wat het leven je brengt. Het leven hoort niet zwaar en lastig te zijn. Het leven is geluk, balans, geliefd zijn, Liefde geven, overvloed, lachen, ervaren,… het leven is. Nog te veel mensen leven hun leven niet… ze leven het leven van een ander. Ze jagen niet hun eigen dromen na, ze werken aan de droom van iemand anders in ruil voor een loon. Dat loon gebruiken ze dan weer om zichzelf vast te zetten in materie door een huis te kopen die veel te groot is of die dure auto om niet onder te moeten doen voor familie en vrienden.

Mooi mens, prachtige ziel… het leven gaat niet om hoeveel luxe, hoeveel geld of wat je ermee kan kopen. Het leven gaat om de ervaringen die jouw ziel opdoet, de lessen die je ziel leert. Ja geld is gemakkelijk. Ja je hebt geld nodig om te kunnen leven. Of is dat ook slechts een illusie die je werd voorgehouden om je in de mallemolen van het huidige systeem te houden? Om misbruik je kunnen maken van je kostbare energie, van je kostbare tijd hier op aarde? Je hoeft niet te luisteren naar de woorden die wij hier via dit kanaal delen.

Je hoeft niets… de aarde is een planeet van de vrije wil. Echter als jij niet gelukkig bent, als jouw leven niet loopt zoals je gedacht had dan is het misschien tijd om te luisteren naar de roep van je ziel. Want wij zien, wij weten dat jij die reeds gehoord hebt. Je vroeg je al meermaals af: is dit het nu? Is dit mijn leven? Het kan toch niet dat wij geboren worden om elke dag hetzelfde te doen? Om elke dag te gaan werken en pas na meer dan de helft van je leven te beginnen genieten van het leven? En daar heb je gelijk in. Dat klopt niet.

Je kwam hier als een vrije ziel om te leren en te ervaren. Maar je vergat wie je bent. Je stopte dromen en verlangens weg met het excuus “dat is voor later”. Jouw later, is nu. Vergeet wat je ooit geleerd hebt, vergeet wat je ouders zeiden… wanneer ben je oud genoeg om voor jezelf te gaan nadenken en vooral te gaan voelen? Wat wil jij nu eigenlijk echt van je leven maken? Doe het nu voordat het te laat is. Volg je Hart, ga die droom achterna.

Waarom ben je zo bang om die stap te zetten? Ga voor je beste leven, voor het hoogst mogelijke daarvoor kwam jij hier op aarde. Gebruik je talenten en je gaven, deel ze met de wereld want wij hebben je nodig. Jij kwam hier met een missie. Je weet heel goed wat we bedoelen. Dus stop met jezelf te saboteren, stop met excuses te verzinnen, stop met te zeggen als ik dit heb dan ga ik dat doen… Nee, zo werkt het niet.

Je moet eerst die stap zetten, bereid zijn alles te verliezen wat je hebt, bereid zijn om te vallen en dan verschuift het universum hemel en aarde voor jou. Omdat jij opkomt voor jezelf, jezelf nu eindelijk op de eerste plaats zet, jezelf naar waarde schat en weet wat je wilt en dat je het verdient, daarom zijn wij hier om jou die schop onder de kont te geven.

Wij zullen je ondersteunen elke stap op de weg. Wij zullen je mensen op je pad brengen zodat zij je ook kunnen ondersteunen. Je zal vele leraren hebben totdat je op het punt komt waar jij de leraar wordt voor de mensen om je heen. En jij onze leerling wordt, want dan ben jij meester geworden over je eigen leven. Jezelf realiseren, jezelf manifesteren… daar gaat jouw leven om, dit is jouw missie in dit leven.

In Liefde voor jullie allen,
Lichtwezens, gidsen van de eenheid, Aartsengel Michaël, Aartsengel Gabriël, jullie Heilige beschermengel, beschermers van Liefde & ascentie

Gechanneld door Lindsey Knockaert
d.d. 02/12/2019

Liefs, Lindsey
😇💫😘

Ps: als je jou voelt aangetrokken tot mijn posts, blogs en een herkenning voelt, dan is dat een teken van het universum dat ik op dit ogenblik iets voor jou kan betekenen 😇

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.