Mijn wens voor jou

Mijn wens voor jou. Het lijkt een beetje op een vroege nieuwjaarsbrief. Maar ik wil je de nieuwsbrief delen die ik deze ochtend verstuurde naar al mijn lezers. Ik hoop dat de warmte & liefde die ik voelde tijdens het schrijven jou ook raakt.

We zijn vandaag 27 december 2021… en hiermee zijn we de laatste week van 2021 gestart. Ik hoop dat je de tijd hebt om even tot rust te komen, even uit te zoomen van het leven. Velen hebben gemerkt met de feestdagen en zeker nu we weer mochten samenkomen met kerst (tenminste hier toch in BelgiΓ«, Nederland was dat helaas niet) dat die drukte, die stress van weleer ook weer van de partij is.

Sinds enkele jaren kijk ik elk jaar waar ik zin in heb en meer nog waar ik nood aan heb. Ongeacht de tradities in de familie of de zogezegde “verplichting” om het samen te vieren met je familie. Ik heb altijd al moeite gehad met dingen te doen omdat anderen zeggen “omdat het zo is” of “het is altijd al zo geweest”. Of deze “omdat ik het zeg…” man, man, man… Regels zijn niet mijn dingΒ πŸ™ŠπŸ€·β€β™€οΈΒ vooral als ik het nut er niet van in zie en meer nog wanneer ik voel dat het op een andere manier kan.

Op 24 december stuurde een ex-klant (ik schrijf ex-klant want eigenlijk is ze in de eerste plaats een goeie vriendin geworden) mij een berichtje met “we maken er van wat we zelf willen hΓ©, het zijn allemaal gedachten”. En ze voegde er aan toe “zegt de Lindsey-kloon”.Β πŸ˜‚πŸ˜œΒ Ik moest zo hard lachen. Hoe vaak heb ik het afgelopen jaar mezelf herkend bij mij klanten. Of een andere klant (eveneens een zielsvriendin) die al weet wat ik haar zal antwoorden. Lol… het is zo zalig om te werken met jullie!!!

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn eigen angsten en onzekerheden aan de kant gezet heb een aantal jaren terug. Gezegd heb “fuck it all”, wie me niet wil zien, moet maar niet kijken.Β πŸ˜‰ Coaches en helers genoeg toch? Ik zette toen de intentie om met die mensen samen te werken die met mij resoneren. De zielen waarmee ik de zielsafspraak heb om hen op weg te zetten. Die wanneer ze iets horen, zien of lezen van mijn hand denken “hell yess, met Lindsey wil ik samenwerken”. Mensen die voelen dat ze iets van mij kunnen leren, dat ik antwoorden voor hen heb, de energie van de oplossing. Maar meer nog, mensen die bereid zijn om tijd, energie en geld in zichzelf te investeren (eigenlijk kort gezegd energie: want geld en tijd zijn ook energie).

Zien hoe jullie in je kracht gestapt zijn, hoe jullie elke dag opnieuw de strijd aangaan met die oude overtuigingen, schaduwen en elke dag toegewijd zijn aan jezelf en jouw dromen! Dat geeft mij de moed om te blijven doorgaan ook al weet ik niet waar dit avontuur me heen brengt. Jullie weten hoe eenzaam het kan zijn om het pad als eerste te lopen, om in het donker te tasten in de hoop dat je niet valt en alles goed komt. De leiding nemen ook al ben je zelf nog niet helemaal aangesterkt van je reis. Toch neem je jouw verantwoordelijkheid voor die zielen die van jou willen leren. Ondanks alles, blijven jullie keer op keer doorgaan… met de nodige ups en downs…

Weet dat ik supertrots op jullie ben!!!

Dankbaar om het leven met jullie te mogen delen, dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben en nog steeds hebben.Β πŸ™βœ¨πŸ’š

Mijn doel voor 2022 is groot. Want ik wil nog meer mensen raken, beroeren en sterker maken. Meer harten openen en verbinden met al wat is. Met al die kloonen zal het pad niet meer zo eenzaam worden en voel ik dat onze groep krachtiger en groter wordt. De zeer besmettelijke microbe van onvoorwaardelijke liefde is niet meer te stoppen.Β πŸ‘ŠΒ Daar bestaat geen vaccin of tegenmiddel voor.

Hart voor hart, ziel voor ziel… dat is wat wij hier te doen hebben. Door in eerste instantie goed voor onszelf te zorgen. Door alle liefde die je voelt te geven aan jezelf waardoor het uitstraalt naar iedereen in je omgeving, naar iedereen die met jou verbindt.

In 2022 zal ik blijven mij inzetten om mensen zoals jij verder te ondersteunen in de terugweg naar zichzelf. Alle diensten en producten die er al zijn, bieden ondertussen een ruime waaier aan voor elke fase in de ontwaking. Sommigen worden volgend jaar zelfs uitgebreid. Maar daarover krijg je natuurlijk volgend jaar een mailtje.

Daarnaast zullen ook lichtwerkers die klaar zijn om volgens de nieuwe structuren hun missie in te vullen een plek vinden bij de school voor ascensie. Je spirituele onderneming vormgeven en neerzetten in afstemming met jouw essentie en het gebruik van moeiteloze, speelse tools. Dat is het thema van het jaartraject “de spirituele ondernemer onthult”. Dit traject staat gepland om van start te gaan in mei 2022. Geen nood, ik stuur je wel nog de details als je interesse hebt. πŸ˜‰

Zo zie je… 2021 is nog niet helemaal voorbij maar de ideeΓ«n en downloads blijven maar komen. Ook al zijn het kerstdagen… ze gunnen me niet veel rust πŸ˜‰ Eerlijk gezegd als ik wil rusten terwijl het niet de tijd is (zoals op kerstdag bvb), dan word ik gestresseerd van te Netflixen… dus voor alles een tijd en plaats ongeacht van wat de meerderheid doet. Volg aub jouw eigen flow en ritme. Elke dag is een goeie dag om je nieuwe leven te beginnen!

Zo dat was het voor nu.

Onthoud dat wat je ook doet, hoe je ook viert… de weg van plezier is altijd de weg van de minste weerstand.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

πŸ’šπŸ’«πŸ”₯

PS: Het zijn ook de laatste dagen omΒ de training “manifesteren met de elementen” aan de startprijs van 345,00 euro in huis te halen. Op 01/01/2022 (of enkele dagen nadien afhankelijk van wanneer ik de tijd heb, want dat gaat niet automatisch πŸ˜‰ ) gaat de prijs onverbiddellijk omhoog.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

πŸ”₯πŸ’«πŸ’š

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? πŸ‘€

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieΓ«n.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.