Wat staat de mannelijke energie te doen in 2022?

Wat staat de mannelijke energie te doen in 2022? Waar de vrouwelijke energie al langer op het pad van ontwaking en transformatie loopt, is de mannelijke energie heel recent bezig met die inhaalbeweging. Dat maakt dat de mannelijke energie de laatste twee jaren door diepe, lastige transformaties gegaan is. Vergis je niet, veel mannelijke energieën transformeren niet enkel voor zichzelf maar voor volledige voorouderlijke lijnen.

Waar de vrouwelijke energie dat meer in energie en 5D doet, is het de taak van de mannelijke energie om dat te doen op het fysiek niveau, 3D. Ze moesten zich ontdoen van het slechte, negatieve macho-imago vooraleer ze in staat konden zijn om de verbinding met hun eigen vrouwelijke energie weer te voelen. De connectie die er gekomen is met de vrouwelijke energie zorgde voor een kettingreactie waardoor de ontwaking versneld van start ging.

Alle structuren die de mannelijke energie om zich heen had gebouwd om zich veilig te voelen, kwamen één voor één ten val. Oude patronen, oude verwachtingen, pijnlijke wonden van afhankelijkheid door de vrouwelijke energie zorgden ervoor dat vele mannelijke energieën zich actief verwijderden van de vrouwelijke energie en van alles wat met emoties, voelen en intuïtie te maken had.

Echter dit zorgde ervoor dat zij zich ook hebben afgesneden van hun eigen vrouwelijke energie waardoor ze niet meer van nature zich konden openen naar hun vrouwelijke wederhelft. In 2021 leerde de mannelijke energie dat emoties, voelen, het intuïtieve een belangrijke waarde heeft. Meer mannelijke energieën stappen uit de oude rolpatronen die gekoppeld werden aan het mannelijke versus vrouwelijke geslacht. De kracht en wijsheid die de vrouwelijke energie hen toonden, was de inspiratie en drijfveer om naar binnen te gaan.

2022

In 2022 zal de mannelijke energie nog meer mogen leren vertrouwen op de signalen die ze ontvangen via hun eigen verbinding met de bron. Maar omdat ze hier nog onwennig in zijn, zullen ze nog steeds eerst het licht van de vrouwelijke energie volgen. Hierdoor leren ze meer en beter samenwerken met de vrouwelijke energie in al haar facetten. Ze leren de vrouwelijke energie weer vertrouwen.

Zien hoe voedend, liefhebbend en onvoorwaardelijk de liefde is. Vanuit die vrijheid en nieuw verworven veiligheid zal de mannelijke energie krachtiger worden en meer vertrouwen op de eigen innerlijke leiding. Terwijl ondertussen verder oude structuren worden afgebroken om plaats te maken voor nieuwe. Van zodra de mannelijke energie zijn eigen vrouwelijke energie vertrouwt, zal hij uit zichzelf natuurlijk emotioneel openen t.a.v. zijn vrouwelijke wederhelft. Want dan zal hij geleerd hebben dat het delen van je kwetsbaarheid en je ruwe, authentieke zelf te tonen geen teken van zwakte is. Wel een kracht wat ervoor zal zorgen dat ook de mannelijke energie leert manifesteren vanuit de nieuwe energie en leert in overgave te leven aan zijn ziel en missie.

Zichzelf vergeven voor alle keren waar hij het nog niet kon zien, waar hij nog reageerde vanuit zijn ego en hetgeen hij geleerd had, staat centraal. Naarmate de mannelijke energieën zich zelf meer en meer vergeven op een dieper niveau, hoe zachter hun energie wordt. Een zachtheid die menig harten zal breken, maar toch de nodige standvastigheid in zich draagt.

Onvoorwaardelijke liefde vanuit zielen waar eenheid is tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën. Geen strijd meer om de sterkste, geen strijd meer om controle en macht. Waar ziele weten wie ze zijn en de magnetische aantrekking in ere is herstelt. Maskers hebben geen nut meer van zodra een ziel zich laat helen door de transformerende kracht van ware liefde.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey & je lichtteam

💚💫

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉