Wat staat de vrouwelijke energie te doen in 2022?

Wat staat de vrouwelijke energie te doen in 2022? De vrouwelijke energie heeft de laatste jaren heel wat doorworstelt. De diepe verbinding die ze altijd voelde met haar mannelijke wederhelft werd verloren in tijd en ruimte. Dat zorgde ervoor dat ze moest leren op haar eigen benen staan. Stappen nemen voor haar eigen vervulling en de liefde die ze voelde, geven aan zichzelf.

Ze ging het proces van transformatie en groei aan zonder de zekerheid waar het haar zou brengen. Zonder het vooruitzicht wanneer het weer stabieler en beter zou zijn. Enkel een diep verlangen, een drijfveer vanuit onvoorwaardelijke liefde was haar licht in het donker. De vrouwelijke energie had als doel het pad van licht te volgen zodat de mannelijke energie haar kon volgen. De verbinding met de bron en alle leven om haar heen, gaf haar de moed en doorzetting die ze nodig had om de uitdagingen van het leven te doorstaan. Nu ze op het laatste van haar pad loopt, komen twijfels boven. Opgeven is geen optie, maar ze hoopt op een nieuwe verschuiving en verandering. Omdat ze diep van binnen voelt dat die verschuiving er is. Ze wenst en verlangt naar de diepe verbinding met haar mannelijke energie. Niet om zich beter te voelen maar omdat ze weet dat ze samen sterker zijn. Omdat ze geleerd heeft dat zij het pad van anderen niet kan dwingen of controleren, vertrouwt ze en stapt ze verder op haar pad in overgave.

2022

In 2022 wordt ze gevraagd om het pad verder te verfijnen. De innerlijke leiding blijven centraal zetten ongeacht de chaos om haar heen. Want zij leidt door het voorbeeld te zijn voor anderen. Door voor zichzelf te kiezen, geeft ze anderen de toestemming dat ook te doen. Vanuit Liefde keuzes maken, leiden vanuit de energie van het Hart, een leven vormgeven vanuit het hartgedragen bewustzijn. De vrouwelijke energie zal wanneer geheeld en geankerd in het diamanten bewustzijn die eenheid in zichzelf voelen. Waar ze geleerd heeft om samen te werken met haar eigen mannelijke energie.

Vanuit deze ervaringen zal zij de wijsheid en heelheid hebben om dit ook toe te passen in haar zielsconnectie met een ziel die de belichaming is van de geheelde mannelijke energie. Beiden zullen leren om vanuit eenheid in individualiteit samen te werken voor het hogere goed. Waar ze zichzelf niet verwaarlozen of beter voelen, maar vanuit gelijkwaardigheid en respect. Dat zal de bodem vormen voor een nieuwe maatschappij.

De vrouwelijke energie wordt gevraagd om te luisteren naar de grotere lijnen wanneer het er op aan komt. Enkel zo zullen nieuwe structuren kunnen geïmplementeerd worden. Veel tweelingvlammen, lichtwerkers die de geheelde vrouwelijke energie belichamen zullen gevraagd worden om hun leven vorm te geven vanuit de verbinding met hun ziel en de bron. Om van daaruit afgestemde acties te ondernemen en hun leven, bedrijf neer te zetten vanuit flow en overgave.

Laat ons jou leiden en je zal moeiteloos aantrekken wat je nodig hebt om je missie vorm te geven. Geef zorgen over fysieke en materiële behoeften over aan ons en vertrouw dat je altijd beschermd bent. Er wordt voor je gezorgd want je taak hier op aarde is véél te belangrijk in deze tijd. Stap in je kracht, laat je licht verder schijnen en kijk elke schaduw aan die opkomt. Je bent het waard! Je bent de nieuwe wereld. Geloof, weet en je zal alles wat je wenst zien verschijnen. Je kan alles bereiken van zodra je jouw gedachten er positief op richt.

Heb vertrouwen in de kracht en wijsheid van je lichtteam om jou te helpen bij ieder aspect van je levensopdracht. Vraag om hulp wanneer nodig en wat je ook doet, wees open om te ontvangen. Je leven is magisch als jij het toelaat.

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.