Wat is lichttaal

Wat is lichttaal en kan je het leren? Lichttaal is eigenlijk niets meer of minder dan specifieke lichtcodes en frequenties waardoor die een helend effect hebben. Vaak worden die gebruikt om informatie over te brengen die enkel begrepen wordt door het onderbewuste. Hierdoor valt deze informatie niet ten prooi aan de overtuigingen van het ego en de beperkingen van elke fysieke taal. Je werkt onmiddellijk met je onderbewuste.

Lichttaal als holografie

Lichttaal is een holografische manier van communicatie net zoals met telepathie & channeling het geval is. Het wordt begrepen en ontvangen door de ziel zonder dat het eerst gefilterd wordt door het ego en de persoonlijkheid waar de ziel mee geboren werd. Niets hoeft mentaal begrepen te worden enkel gevoeld. Dat is waarom de lessen rond onvoorwaardelijke liefde de meest uitdagende zijn net omdat er zoveel voor de spiegel der waarheid wordt gehouden. Om los te komen van die beperkingen werd lichttaal naar de aarde gebracht. Het is één van de vele manieren om lichtcodes te activeren en een ziel in zijn groei te duwen en te ondersteunen.

Ken je lichttaal leren

Dus om de vraag “Kan je het leren?” te beantwoorden dan is ons antwoord je hoeft niets te leren wat je al kan. Je bent al verbonden met alle vormen van communicatie. We zouden het eerder noemen dat je het weer kan en mag herinneren. Hiervoor is het nodig om de verbinding met jezelf en je lichtteam te herstellen. De manier waarop je informatie channelt en doorkrijgt, is dezelfde manier waarop je opnieuw kennis en wijsheid uit vorige levens herinnert.

Vaak beperkt de mens zichzelf door het teveel te willen begrijpen. Maar weet dat dit willen begrijpen nog steeds voortkomt uit het willen controleren. Vanuit het idee dat je jezelf moet beschermen. Maar dat is een overtuiging die je nog teveel beperkt in het omarmen van je volledige potentie en wie je diep van binnen bent.

Werk aan je gronding en hou het kanaal met je bron zuiver, dan zal je wanneer dit tot jouw pad en ascentie behoort, meer lichttaal van ons ontvangen. Zet de intentie en zie wat er ontstaat. Wij zijn altijd hier om jou van dienst te zijn, het enige dat ontbreekt is dat jij ons toestemming geeft om aanwijzingen, boodschappen en signalen door te geven. Ga meer in die flow en vertrouw dat wij zien waar je heen gaat. Neem de stappen die je nu voelt dat nodig zijn. Ze zullen je dichter brengen bij die wens waar je ons reeds meermaals over hebt aangesproken. Mogen alle mogelijkheden open voor je zijn.

El olahim amen si doa ter pursua, via di amo perke…

Mia di tu, mia di mu, solahem due que amor te mi.

“Laat liefde in mijn leven stromen, voor jou, voor mij, voor elk levend wezen.”

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

🔥💫💚

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.