Het proces van ontwaken is het ontdekken van je ware aard door het pad naar binnen te wandelen. Hierbij zet je stappen om meer en meer uit de illusies te treden die we zelf gecreëerd hebben en ook eeuwen lang geleefd hebben. Tijdens jouw transformatie is je innerlijke gevoel jouw gps. Door de verschuiving in bewustzijn ga je meer en meer gaan zien, je kijkt anders.

Valkuil van het spiritueel ego

Echter worden we vaak nog getroffen door twijfel, onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Je ego maakt  het bewandelen van het pad niet gemakkelijk. Je pogingen om het ego te integreren en ten dienste van je Hart te laten werken, lijken soms tevergeefs. Bovendien naarmate je energiefrequentie verhoogt, zal je ook te maken krijgen met het “spiritueel” ego. Het spirituele ego werkt verfijnder dan het aardse ego. Langs de ene kant is het een teken dat je op de goeie weg bent, echter loop niet in zijn valkuil.

Spirituele versplintering, meesterschap door spirituele leraars, afhankelijkheid van een leraar, eindeloze sessies,… zijn het resultaat van het spirituele ego. Want wanneer je reageert vanuit het spirituele ego dan maak je nog steeds een onderscheid tussen jou en de rest. Dan zie je jezelf nog steeds als “beter” dan de rest. Een ware spirituele leraar laat je zo snel mogelijk los. De enige taak van een spiritueel leraar is jou even te ondersteunen totdat je het zelfvertrouwen gevonden hebt om de verantwoordelijkheid voor je groei opnieuw op te nemen. Wanneer iemand je eindeloos begeleid of je afhankelijk van zichzelf maakt, stel dan even jezelf hoeveel je de laatste tijd nog bent gegroeid. Welke stappen heb je nog gezet?

Terwijl we allen in hetzelfde ontwakingsproces zitten, één voor één op een ander tempo en op een andere manier.  En dat is goed. Sommige zielen verkiezen er voor om niet mee te doen aan de grote evolutie van de aarde. Hierdoor zullen komende jaren vele zielen op een natuurlijke wijze de overgang maken (door te overlijden). Het is niet nodig om hiervoor angst te hebben of bang te zijn om geliefden te verliezen. Dit hoort allemaal tot het natuurlijke proces van evolutie.

Durf vragen

Veel mensen hebben al enorme stappen gezet. Echter gaat zielsontwikkeling in deze tijd supersnel. Hiervoor kan je gebruik maken van de maan, werken met kristallen, heling,… echter onthoud dat werkelijke groei er pas kan komen van zodra je ook bewust bent over hetgeen wat jaren lang voor je geborgen was. Laat je licht schijnen op je donkere kanten, want het is van groot belang dat alle karma, alle trauma’s uit dit en vorige levens getransformeerd worden voor de poorten gesloten worden. Hiervoor transformeer je problemen op structureel, biochemisch, emotioneel en energetisch vlak. Sommige problemen die zich fysiek tonen hebben nu eenmaal zijn oorsprong uit vorige levens of hebben zelfs een oorsprong op zielsvlak. Door enkel fysiek en emotioneel te werken, zal je nooit de balans kunnen bereiken waar je ziel werkelijk naar verlangt.

Durf de ondersteuning te vragen die je op dit moment nodig hebt. Jouw problemen hoeven niet groot te zijn. Ook wanneer je met vragen zit of meer inzicht wilt in “hoe het nu allemaal in elkaar zit” kan je via een reading of sessie weer verder stappen zetten in je bewustwording.

Investeer in jezelf, je doet er niet alleen jezelf ene dienst mee. Het is van belang voor de evolutie van de planeet en dus ook van al jouw geliefden. En onthoud je zielenfamilie is groter dan jouw biologische familie. Hou je blik ruim want door zelf de oplossingen of je dromen in te vullen, beperk je jouw kansen op een fantastisch leven.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!