Het proces van bewustwording of ascensie is samengevat overgave, overgave en nog meer overgave… . Soms denken mensen van zodra je een hogere densiteit (energiefrequentie) hebt bereikt dat het leven moeiteloos, vlekkeloos verloopt en alles rozengeur en maneschijn is. Jammer genoeg is dat niet altijd zo…

Mijn weg is ook jouw weg

Toen mijn ziel besloot om in deze tijd naar de aarde te komen, werd beslist om niet alleen eigen stukken uit te werken en lessen te leren. Ik nam eveneens de taak om mijn talenten in te zetten ten dienste van de evolutie van de planeet aarde én dus ook al zijn bewoners. JA ook die van jou.

Vertaald in aardse termen: het is mijn taak om je te ondersteunen op het pad naar verlichting. Ascentie of verlichting is het proces waarbij je telkens wat bewuster wordt over wie je bent en wat je ware afkomst is. Je waarheid wordt telkens bijgesteld waardoor je stap na stap meer te weten over je ware afkomst. Vergelijk het met het licht in de kamer waar je zit, het wordt bijgesteld en plots zie je een plek in de kamer die je voordien niet kon zien.

Angst om dood te gaan

Doorheen dit hele proces van bewustwording kom je voor heel wat uitdagingen te staan, ervaar je emotionele problemen en blokkades. Die kunnen overweldigend voelen zeker als je geen idee hebt wat er met je gebeurd. En je totaal nog niets weet over het pad dat je ziel reeds gewandeld heeft. Soms lijkt het alsof je aan het doodgaan bent. Figuurlijk gesproken is dat ook zo. We sluiten een fase af en beginnen hierdoor een nieuwe manier van leven. Op dergelijke momenten is het mijn taak om jou te ondersteunen in het transformeren & begrijpen van dit alles. Je ontvangt heling waar nodig en antwoorden op vraagstukken waar je met “de mind” niet onmiddellijk een heldere weg in ziet.

Het proces van bewustwording brengt chaos in je leven. Er worden immers telkens nieuwe lagen afgepeld zoals je bij een ui zou doen. Net totdat je opnieuw volledig herinnerd wat je essentie is. Bij elke laag horen andere obstakels sommige met hun oorsprong in vorige levens. Door te begrijpen en te onderzoeken wat dit alles jou te zeggen heeft, kom je steeds meer en meer in balans met een diepe innerlijke rust én vrijheid als beloning. Door de weg te bewandelen, de uitdagingen aan te gaan komt je steeds dichter bij je essentie.

Leven vanuit je essentie

Waarom zou je vanuit die essentie moeten gaan leven? Wel we zijn allemaal een klein stukje van de bron, wat we ervaren als onvoorwaardelijke Liefde. Die onvoorstelbare Liefde merken we op in de kleinste dingen: een bloem die bloeit, de eerste zonnestralen op je huid, de blik van een geliefde, de lach van een onbekende die je pad, een knuffel van je kind, het verzorgen van je huisdier, het schrijven van deze blog,…

Alles is energie en beïnvloed dus zonder twijfel de andere energieën. Dit betekent niet alleen dat we heel veel leren van elkaar, maar zo kan de bron veel meer ervaringen opdoen dan wanneer hij/zij het allemaal alleen zou moeten leren. Want wees nu eerlijk… er zijn op aarde (de wereld van dualiteit) toch zoveel mogelijkheden om uit te leren, om te ervaren.

Wij mensen, een energie in een fysiek lichaam (ons vervoermiddel voor dit leven), zijn geïncarneerd als mens om alles te kunnen ervaren wat anders is dan die eenheid en die onvoorwaardelijke Liefde die we gekend hebben. Hoe leg je uit wat koude is? Exact… door te ervaren wat het tegengestelde is, nl. warmte. Hoe weet je wat verdriet, boosheid en angst is als er alleen onvoorwaardelijke Liefde in je wereld is? Hoe kan je ontdekken wie jij als individu bent zolang je deel uitmaakt van de “eenheid”? Niet.

Ervaren is de reden

Dus de enige manier om te leren en te ontdekken is door de uitdaging en de ervaring aan te gaan/te doorleven. Vergelijk het met een kind… ze leren het meest door alles zelf te ervaren. Door het te proberen, te falen én weer op te staan. Zo ook leert onze ziel door te falen en weer op te staan. Wanneer je dat begrijpt en voelt in je ganse wezen, dan ben jij weer een stukje bewuster geworden mooi mens!

Loop je nog ergens tegenaan en vind je niet onmiddellijk een uitweg? Weet dan dat hulp vragen een teken van sterkte en moed is. En zeker niet iets wat enkel “slappelingen” doen. Jij verdient het om weer een stap vooruit te komen. Ik weet dat de wereld en het leven anders kan. Daarom kwam ik naar de aarde 😉. Ik ben slechts een muisklik van je verwijderd. Stel je vraag! Geef je over aan het universum én sta versteld van hoe snel jouw transformatie zal plaatsvinden. Overgave, overgave en nog eens overgave…. Dat is jouw antwoord.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!