De eerste maand van 2019 is bijna halfweg. We hebben reeds de eerste nieuwe maan gehad en als je gisteren nog buiten geweest bent in het donker dan zag je wellicht de fijne streep van de maan. Ik vind het geweldig om het ritme van de maan te volgen. Het is fascinerend hoe een voorwerp dat zo “ver” van ons verwijderd is toch zo’n invloed op ons kan uitoefenen. Net zoals de seizoenen en het weer dat ook doen.

Jij bent de natuur

Eigenlijk hoeft me dat niet zo te verwonderen dat we zo’n magische aantrekking tot de maan hebben omdat we allemaal deel uitmaken van dezelfde bron. En toch is er iets speciaals aan het spel dat de planeten spelen. De maan die we van oudsher als vrouwelijk zien, de zon als mannelijk. Onze natuurlijke moeder is de aarde, maar wat met die andere planeten. Heb jij je nog nooit afgevraagd wat er zich daar allemaal afspeelt? Wij behoren allemaal tot planeet aarde. We zijn allemaal één voor één gelijk. En toch zijn we zo gruwelijk en slecht voor elkaar. We dragen allemaal het goeie én het kwade in ons. We hebben echter altijd de keuze welke weg we kiezen.

De aarde is een planeet van tegenstrijdigheden maar het is in de eerste plek onze school. Alle planeten in ons universum (want er zijn er nog…) vormen scholen voor de vele zielen die uit de bron zijn ontstaan. De aarde vormde daar in eerste instantie geen uitzondering op. Tot het ogenblik dat de aarde omwille van haar uiteenlopende mogelijkheden werd uitgekozen voor het experiment van de vrije wil. Lieve {%name%}, het experiment komt ten einde. De mensen van planeet aarde (de mens = een “nieuw” ras dat ontstaan is en gegroeid door het samenbrengen van verschillende planetaire families hier op aarde) hebben de verantwoordelijkheid om de komende jaren een nieuwe samenleving tot stand te brengen.

In een vorige blog schreef ik al dat vele levensvormen samenwerken met ons, de mensen aan de wederopbouw van de aarde. En ook de aarde werkt hieraan mee. Kijk om je heen mooi mens… planeet aarde is uniek in ons universum en daarom ook zo gegeerd bij inwoners van andere planeten. Maar vrees niet… die gevaren, die dreigingen liggen ver achter ons. Want ook de bewoners van de andere planeten weten nu dat planeet aarde aan ons mensen toebehoort.

Wakker worden

Naarmate je bewuster wordt, zal je hetgeen je ooit als waarheid zag veranderen. Op dat ogenblik kan je misschien wel twijfelen of je het goed hebt. Je angsten worden zo groot dat je ze niet meer kan verdoezelen of wegstoppen. Weet dat je niet schizofreen of gek aan het worden bent. Je krijgt het mooiste geschenk dat je in een mensenleven kan krijgen, nl. de heractivatie van al je Goddelijke talenten en kwaliteiten. Ik schreef trouwens een blog over angst en transformatie.

Wat je op dat ogenblik mag doen mooi mens. Is genieten van het proces en elke dag beetje bij beetje weer worden wie jij hoort te zijn! Eerlijk gezegd, soms word ik ’s ochtends ook nog wakker met de angst dat er iemand mijn leven zal afnemen. Of het gevoel dat ik dit leven niet waard ben… en weet je wat? Niks is minder waar. We zijn het allemaal waard, we zijn namelijk allemaal een andere fractie, een andere uitingsvorm van de bron. Dus lieve {%name%}, wat je dromen, wensen of verlangens zijn, neem dit jaar de stappen die je dichter bij je dromen brengen. Vraag en het zal je gegeven worden (tenminste als jij vertrouwt dat het kan).

Véél succes! En mocht je’r alleen niet uitkomen, weet dan dat er veel mensen (mezelf incl.) voor je klaarstaan. Ik ben klaar om jou weer op weg te helpen. Jij ook?

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!