Wat heeft 2019 voor jou in petto?

Met de laatste dagen van 2018 op de teller is het de ideale tijd om onze wensen en dromen bij te stellen. Want het is niet omdat 2018 voorbij is dat je kansen om je wensen en dromen te realiseren ook voorbij zijn. En nee ik ga niet voor iedereen een voorspelling doen.

(Wil je antwoord op je vragen, ben je altijd vrij om een afspraak te reserveren)

De laatste volle maan van 2018 is voorbij. En de eerste nieuwe maan is voor begin 2019 (06/01). Dus je hebt nog even de tijd om te kijken wat er niet goed gegaan is het afgelopen jaar en wat wel. Dus mocht je wat tijd over hebben in de laatste dagen van 2018 schrijf dan eens op wat niet werkte in 2018 en waar je minder van wilt. Nadien schrijf je op wat wél werkte en waar je meer van wilt… dan is het aan jou om dat in 2019 in je leven toe te laten. Zelf gebruik ik hiervoor mijn bullet journal maar je kan het op gelijk welke manier doen zolang het bij jou past.

Groeien naar eenheidsbewustzijn

Je las het waarschijnlijk al in andere nieuwsbrieven, op Facebook of in een blog. “We groeien allen meer naar een eenheidsbewustzijn. De massa wordt wakker.” Maar wat betekent dat? En wat bedoelen ze met eenwording? Ik probeer het uit te leggen op een eenvoudige manier.

Leven vanuit een eenheidsbewustzijn is leven vanuit een Hoger (ruimer) bewustzijn met besef dat er een duale wereld* is. Alleen door je keuzes niet meer vanuit die dualiteit te maken, ga je neutraler leven. Je erkent de dualiteit in jouw ego. Door het erkennen van je ego kan je ego voor je gaan werken ipv je tegen te werken of jou te blokkeren.

*dualiteit simpel uitgelegd = alles heeft een dubbele kant bvb zwart/wit, boven/onder, koud/warm, slecht/goed, regen/droogte,…

In tegenstelling tot wat ik vaak lees, is het niet de bedoeling dat je jouw ego loslaat of volledig transformeert. Want we kwamen net op aarde om te leren over dualiteit. Hoe kan je als ziel (energie) weten hoe koud aanvoelt als je het verschil niet kent met warm? Hoe leg je überhaupt aan iemand uit wat koud is? Inderdaad niet… er zijn geen eenvoudige woorden voor… daarom leer je het meeste via ervaringen, dit zijn je ware levenslessen.

Verruiming van je bewustzijn

In 2019 zullen nog meer mensen bewuster worden. Net alsof er meer licht gaat schijnen op zaken die ze tot voor kort niet kenden of konden ervaren. En wat je niet weet of kent, kan je ook geen rekening mee houden in je leven.

De zin van jouw leven is jouw eigen manier vinden om van het leven te genieten. Je weet dat we in een duale wereld leven en dat je kan kiezen om vanuit angst naar het leven te kijken of vanuit vertrouwen en Liefde. Echter wanneer je weet dat er in wezen enkel energie bestaat, dat we leven in een duale wereld en dat we allen een uitdrukking zijn van dezelfde bron dan begrijp je ook dat het leven is wat jij ervan maakt. Het is jouw keuze waar jij waarde aan hecht. Het is aan jou om te kiezen wat jouw aandacht verdient. Welke ervaringen wil jij hebben in je leven?

Waarde van geld

Materie en geld zijn slechts waard wat jij er aan toekent. En ja, ik moet ook mijn rekeningen betalen. Maar dat is hoe de wereld op dit ogenblik nog werkt. We moeten daar nu eenmaal leren mee omgaan als spirituele wezens.

Maar dit betekent niet dat we ons daar hoeven bij neer te leggen. Ook dit kunnen we met zijn allen veranderen als we dat willen. Een nieuwe samenleving creëren doen we niet in één dag en laten we niet over aan de regering of enkele zelfverklaarde verlichte zielen.

Het is ieders verantwoordelijkheid om zijn eigen leven anders in te richten. Als wij anders gaan consumeren, dan zal er ook anders geproduceerd worden. Als wij meer respect voor planten en dieren krijgen, zullen we ook meer overvloed terugkrijgen op andere vlakken in ons leven. De aarde is echt onze moeder. Dankzij de aarde kan jij hier elke dag wakker worden en het leven leiden dat je wilt.

Tegenwoordig zullen de minder ontwaakten zeggen dat het slecht gaat met de wereld, dat de wereld aan het vergaan is of dat er een derde wereldoorlog zal ontstaan. En het klopt vanuit hun perspectief, vanuit de manier waarop zij in het leven staan. Wanneer je groeit naar eenheidsbewustzijn zal je beseffen dat het niet een probleem is van één land of van één persoon. Het is de verantwoordelijkheid van elk levend wezen om iets beters te maken van leven op de aarde.

Nieuwe samenleving creëren

Vele levensvormen werken samen met de mensheid aan de wederopbouw van de aarde. Ja de aarde warmt op, maar niet door de vervuiling. De aarde is zich opnieuw aan het “recht” zetten waardoor ze opnieuw in lijn komt met de andere planeten van ons universum. Hierdoor zal het overal op aarde aangenaam warm worden met een constante temperatuur van 21°C. Net zoals het lang geleden was voor de val van de aarde naar de 3de densiteit (energieniveau). Waarom zien wij geen leven op de andere planeten? Simpel, omdat zij in een hogere energie leven en de meeste van onze menselijke ogen nog niet klaar waren om dit te zien. Van zodra meer mensen bewuster zullen worden, zullen onze broeders en zusters van de andere planeten zich opnieuw “tonen”. Ja, want ook jij bent afkomstig van één van de planeten die aan onze hemel staan. Alleen je bent het allemaal vergeten toen je in het spel van de matrix terecht kwam. Nu gaan we met zijn allen weer herinneren hoe de echte geschiedenis van de aarde is. Jij zal stap voor stap bewuster worden en je opnieuw herinneren wat jouw werkelijke geschiedenis en toekomst is.

Geniet van het proces! Jouw leven wordt in 2019 alleen maar mooier… tenminste als jij er klaar voor bent. Kies het juiste, mooi mens!
Terwijl ik dit aan het schrijven ben, hoor ik op de radio => “LOVE is the message and the message is LOVE”. Hoe mooi is dat!!!

Helende energie

Véél succes! En mocht je’r alleen niet uitkomen, weet dan dat er veel mensen (mezelf incl.) voor je klaarstaan. In ieder geval ik wens jou en je familie véél licht & Liefde voor 2019. Ik stuur alvast helende energie naar je toe via deze woorden. Dus bedank jezelf om tot hier te lezen.

Tot in 2019

Liefs, Lindsey
💫💖😘