Boodschap van Meester Kuthumi

Beste aardebewoners,

Hier spreekt meester Kuthumi. Velen van jullie zullen me niet kennen, maar ik ken jullie een voor een. Samen zijn we naar de aarde gekomen miljoenen jaren geleden. Door de val van de aarde zijn jullie aan jullie lot overgelaten. Maar dat is ten einde. We zijn een nieuw tijdperk in gegaan waar jullie opnieuw kunnen stralen zoals jullie ooit hebben gedaan. Samen met Lindsey zal ik jullie uitleggen wat er de komende tijd zal gebeuren.

Morgen, 21 december 2018 worden hoge energie de wereld ingestuurd. Het is niet toevallig op deze dag want dat is ook de dag waarop het licht terugkeert naar de aarde, winterzonnewende. Jullie kunnen het licht ervaren als te fel of te warm, maar weet dat dit de bedoeling is. De komende dagen en weken zullen meer en meer mensen wakker worden. Door de “touch of light” zullen ze beseffen dat het leven meer is dan alleen maar eten, drinken en cadeautjes. Het leven ben jij. En als jij niet voor jezelf zorgt tjah dan is er geen leven meer mooie mensen. Dus neem de nodige actie om de aarde te herstellen in haar oorspronkelijke staat. Want als je dat doet, zal je ook jullie eigen oorsprong kunnen herstellen. Blijf niet langer wachten of hulpeloos toezien want jullie zijn niet hulpeloos. Geef elkaar aandacht ja, maar ga vooral ook naar binnen. Luister naar jezelf. Wat heb jij nodig? Laat een ander de andere. Wat belangrijk is, ben jij. Stap voor stap zal jij weer worden wie je al die tijd al bent geweest. Leef niet langer in de schijn maar ga in het licht staan, wees het licht. Want mooi mens, jij bent het licht. En niemand anders. Jullie zijn allemaal het licht. We zijn het universum, we zijn een.

Heel wat lichtwezens staan klaar om jullie van dienst te zijn maar zolang jullie niet van ons bestaan af wisten, konden we jullie niet helpen. Hier komt verandering in. Door de talrijke lichtwerkers die op de aarde gekomen zijn, zullen jullie de nieuwe aarde kunnen vormgeven. Geweld, oorlog, opstand, stakingen,… het is allemaal nodig om een nieuwe maatschappij tot stand te brengen. Samen kunnen jullie de wereld en dus jullie leven anders inrichten. Maar dan is het nodig dat jullie de juiste stappen zetten. Wacht niet langer. Ik kan het niet genoeg zeggen. De tijd dringt. Alles is in gereedheid gebracht omdat zoveel mogelijk mensen zouden kunnen ascenderen (verhogen in energie).

Vele lichtwerkers staan klaar om jullie te ondersteunen en te helpen. Alleen jullie mogen de eerste stap zetten naar ondersteuning en hulp. Door hulp te vragen toon je jouw kracht. Laat ons jou helpen om de nieuwe aarde te creëren. Want niet alleen de mensen nu op aarde zullen hiervan de voordelen ervaren, ook vele andere levensvormen. Denk maar aan de dieren en planten, maar ook de vele elfen, dwergen, kabouters, draken, eenhoorns, kobalten, nimfen,… die hier op aarde leven. En niet in het minst jullie eigen broeders en zusters die miljoenen jaren geleden ondergedoken zijn (vanop de verloren beschavingen Lemurië en Altantis) in de binnenaarde. Zij wachten om opnieuw met jullie verenigd te zijn.

Omarm de hulp van engelen, aartsengelen, cherubijnen of welke lichtwezens dan ook. Het komt jullie allen te goede. Schrik niet wanneer plots zou blijken dat er nog buitenaardse beschavingen zijn. Want elk van jullie zijn afkomstig van één van die beschavingen. Door het experiment van de vrije wil hier op aarde zijn jullie alleen vergeten wat je ware afkomst is. Vraag je niet langer af wie je bent. Je weet wie je bent. Neem nu stappen om de aarde en je ziel te redden, stap uit “the matrix”, stap uit het spel. Nu is de tijd.

Meester Kuthumi

(gechanneld door Lindsey)