Jouw leven is een “neverending” story

Ik wil het met jou niet hebben over de film of het boek “een neverending story” maar wel over jouw en mijn verhaal, ons levensverhaal. Want dat mooi mens is voor elk van ons een neverending story. Jouw verhaal kent geen einde. Je ziel blijft zich frequentie na frequentie ontwikkelen. En ja je hoort veel over een leven in de vijfde dimensie. Echter zijn er nog veel dimensies boven het vijfde.

De eerste stap is gezet

Alleen doordat we heel lang in de derde dimensie hebben geleefd, is de eerste stap die we nemen die naar de vijfde. Regelmatig krijg ik de vraag “is er dan geen vierde dimensie”? Ja hoor, maar de vierde dimensie/frequentie wordt beschouwd als een overgangsfrequentie. Je kan het zien als een brug tussen twee werelden. Pas wanneer je alle stappen genomen hebt, kom je aan de andere kant van de brug. En laat het nu dat zijn wat ik doe tijdens de transformatiesessies, in helingen of trainingen: jou begeleiden en ondersteunen in het zetten van die stappen naar de andere wereld en meer nog in je proces naar zelfrealisatie.

Betekent dit dat je sterft wanneer je de andere kant bereikt hebt? Nee mooi mens, zolang jij (je ziel) er niet voor kiest om te ascenderen zal jij nog steeds fysiek aanwezig zijn hier op aarde. Pas op de dag dat jij kiest om “onsterfelijk” te worden, zal je jouw laatste inwijding ontvangen waardoor je fysieke lichaam onzichtbaar wordt voor diegenen die nog niet “klaar” zijn om te ascenderen. Maar je blijft in je fysieke lichaam verder leven. Je ziel verlaat dus niet je lichaam bij ascentie.

Blijf jezelf verder ontwikkelen

En ook in de vijfde dimensie zal jij jezelf verder gaan ontwikkelen. De uitdagingen en lessen die je daar krijgt zijn van een andere orde dan de levenslessen die je nu voorgeschoteld krijgt, maar op zich komt het op hetzelfde neer. Je wordt gevraagd om met jezelf aan de slag te gaan. Ga naar binnen, luister naar je Hart, neem de tijd om je te verbinden met de natuur en de kern van het leven in jezelf.

En ja hiervoor is het handig als je iemand hebt die reeds stappen heeft gezet op dat pad, maar wordt niet blind voor je eigen krachten en talenten. Ga je eigen Goddelijkheid erkennen en leer het te gebruiken in dit leven. Zoek uit wat je wenst, stem je af op wat jouw ziel wenst te leren en zet vervolgens stappen in vertrouwen om datgene te realiseren wat je verlangt. En dat maakt het net voor iedere mens ook weer anders.

Ieder zijn verantwoordelijkheid

Elk heeft zijn eigen lessen te leren én zijn eigen missie te vervullen. Ik kan jouw missie niet vervullen of jouw persoonlijke groei op mij nemen! Jij mag het gaan doen. Ik ben slechts een gids op het korte stukje van spirituele groei en bewustwording. Ga je verantwoordelijkheid niet langer uit de weg, mooi mens. De tijd dringt. Als jij iets van dit leven wilt maken dan zal jij de stappen moeten zetten. En ook daar komen we weer op hetzelfde uit: jij moet kiezen. Willen of niet.

Ben jij klaar om de stap te zetten? Dan nodig ik je uit om het pakket “integratie van het eenheidsbewustzijn” aan te schaffen en de volgende stappen te zetten op je bewustwordingspad.

Liefde & Licht,
Lindsey XO