Leer verbinding maken met de Bron

Omdat ook ik meer en meer vanuit overgave en vertrouwen in het leven sta, organiseer ik ook meer activiteiten waardoor jij de kans hebt om je met mijn energie én dus met dezelfde meesters en gidsen te verbinden. Deze school voor ascensie heeft dan ook als doel iedereen in alle openheid en rust te laten groeien naar meer zelfbewustzijn en een evenwichtig leven.

Jij weet wat goed voor je is

Elk individu is een expert van zichzelf waardoor ascensie geleid en gerealiseerd wordt vanuit de eigen verbinding met de Bron. En van zodra je elke dag, elke seconde in verbinding blijft staan met je Bron zal je ware vrijheid, innerlijke rust en onvoorwaardelijke Liefde moeiteloos je leven voelen binnenstromen.

Alleen hoe doe je dat nu, verbinding maken? En hoe weet je of hetgeen je hoort, ziet, voelt, weet echt komt vanuit die Hartsverbinding met je Bron en niet van je ego? Ook hier maken veel mensen de fout om het veel te moeilijk te maken. Daarom maakte ik de workshop “activeer je helende krachten” zodat ook jij opnieuw volledig over je Goddelijke talenten kan beschikken. Want zeg nu eens eerlijk… het is toch gemakkelijk als je kan vragen welke keuze je mag maken zodat je het pad blijft volgen die je ziel heeft uitgestippeld? Nee, het is niet erg als je dat niet doet. Want je komt toch altijd uit waar je moet zijn. Alleen zullen je ervaringen anders zijn. En dat is ook goed natuurlijk.

Activeer je helende krachten

Wat is het verschil dan? Wel laat ons zeggen dat als je stappen neemt op het pad dat je ziel uitgestippeld had dat het “gemakkelijker” en moeitelozer gaat. Niet dat je niets meer hoeft te doen, want in aardse termen is het vaak toch nog sleuren en trekken om iets neer te zetten. De energie op aarde blijft “vaster” dan de energie van waaruit je Hogere Zelf en je gidsen werken.

Dus als jij jezelf wilt verbinden met je bron en van daaruit je leven vorm wilt geven, dan is het pakket “integratie eenheidsbewustzijn” zeker iets voor jou. Verbinding is ook iets wat je ruimer mag plaatsen dan enkel verbinding met jezelf of met de bron.

Liefde & Licht,
Lindsey XO