De tijd is nu

Lieve mensen, het grote ontwaken is begonnen. Nog nooit kregen zoveel mensen tegelijkertijd de kans om uit het verhaal van reïncarnatie te stappen. Het is ongezien dat elke mens op aarde de kans krijgt om te ascenderen en opnieuw over zijn Goddelijke kwaliteiten te beschikken. En hiermee dus ook onsterfelijk te worden in de huidige incarnatie.

De wereld takelt af

Veel mensen lopen vast, voelen zich emotioneel… dat is een teken dat het ontwaken van de massa begonnen is. In hun ogen lijkt het alsof de wereld kapot gaat. Ze hebben alleen oog voor de negatieve dingen, voor de overstromingen die er zijn of voor de enorme hongersnood. Lieve mensen, er is een kentering aan het plaatsvinden. Dit alles is nodig om jullie wakker te maken.

De aarde is zich aan het schoonmaken en transformeert stap voor stap naar haar oorspronkelijke vorm. De aarde is niet aan het opwarmen zodat het doemscenario zal gebeuren met nog meer overstromignen. Nee de aarde is zich aan het rechten om haar positie in het heelal op te nemen. Wanneer de aarde recht staat, kan het overal op aarde ongeveer 21°C. worden waardoor het leven aangenamer wordt, het paradijs op aarde kan zich ontwikkelen.

Jouw hulp is nodig

Laat het niet over aan ons (de lichtwezens, engelen, galactische familie,…) alleen, want alleen jullie zijn in staat om de moeder aarde te transformeren en in eer te herstellen. Velen van jullie hebben reeds het nodige werk gedaan, anderen van jullie zijn volop in transformatie, en nog anderen staan pas aan het begin van deze reis. En wellicht zullen enkele zielen ervoor kiezen om hun ontwikkeling verder te zetten op een andere planeet of een andere paralelle wereld in 3D omdat zij bepaalde levenslessen nog niet geïntegreerd hebben. Deze mensen zullen sterven waardoor hun ziel op de andere plek opnieuw kan incarneren. En ook dat is goed. Want het is jouw ziel die beslist en die de regie over jouw ontwikkeling heeft.

Waar wij (de lichtwezens, engelen, galactische familie, opgestegen meesters,…) vroeger  eeuwen nodig hadden om tot het stadium van verlichting & ascentie te komen, kunnen jullie dit in enkele jaren bewerkstelligen. De enige voorwaarde is dat jij gecommitteerd bent aan jouw groei. En niet af en toe eens een cursus volgen of een meditatie doen, nee door de weg naar binnen te bewandelen zal jij groeien. Door elke dag je groei centraal te plaatsen, door obstakels die je tegenkomt aan te pakken en laag voor laag los te laten of te transformeren,z al jij gebruik kunnen maken van de unieke kans om te ascenderen.

Je eigen waarheid als rechter

Wat zou je ervan zeggen om onsterfelijk te worden en je zelf kan kiezen hoelang je in dit lichaam blijft? Wat als jij jouw lichaam volledig kan genezen door de energie, die tot jouw beschikking staat, goed te leren gebruiken? Wat als jullie samen een wereld kunnen creëren van Liefde, gelijkwaardigheid & respect. Een leven in vrijheid leven zoals wij dat ondertussen al eeuwen doen in de wereld van de 5de densiteit en hoger. Dat is ook voor jou weggelegd mooi mens. Laat je niet langer door jullie religie, ras, afkomst, regeringen of wat dan ook afleiden.

Laat je niets wijs maken, luister naar je eigen wijsheid die sluimerend op je wacht om naar de oppervlakte te komen. Want mooi mens, jij bent super krachtig. Vergeet dat niet. Jij bent een deel van de bron, een deel van GOD. We zijn allen met elkaar en moeder aarde verbonden. Ga dan ook je leven zo leven. Ga niet voor minder als je weet dat alles mogelijk is. Doe geen toegevingen aan je dromen. Leef het leven zoals jij het écht wilt, leef vanuit je essentie, kies voor wie jij hoort te zijn. En laat het los om iemand te worden dat je niet bent. Dat werkt toch niet en brengt je niet langer vreugde en voldoening. Heb respect voor elke levend wezen op aarde als was het jouw broer of zuster.

Leef je ware essentie

Enkel dan wordt elke essentie van de bron (het universum, GOD) in de materie neergezet. Tenslotte gaat het experiment van de vrije wil over het opdoen van ervaringen los van de bron, het ervaren van dualiteit. Alleen we waren nooit afgescheiden van de bon, we zijn de bron. Je denken haalt grapjes met je uit waardoor het lijkt dat we elk een apart individu zijn. En dat zijn we niet.

Dus als jij werkt aan jezelf bewijs je op jouw beurt een dienst aan de rest van ons. Samen werken voor een groter geheel. En wat voor één. Alle lichtwezens, engelen, cherubijnen, elfen, kabouters,… allen zijn we afkomstig van dezelfde bron. Alle hebben we dezelfde broeders en zusters ergens in dit universum. Weldra zal weer een tipje van de sluiter gelicht worden. Wees voorbereid en weet dat je niet alleen bent in dit verhaal.

Liefs,
Lindsey XO