Wat is de betekenis van de 444-poort

Met de opening van deze 444-poort (4-4-2020) zal de mensheid over veel meer mogelijkheden beschikken om een nieuwe wereld vorm te geven. Decennia lang werd reeds over het nieuwe tijdperk gesproken en ook daarover werden verschillende bronnen gechanneld. Echter is niet elke bron even zuiver. Daarom vinden we het belangrijk om nu de tijd te nemen om jullie meer informatie te geven over het belang van deze poort.

(dit is een gechanneld bericht)

Nog niet zo lang geleden kwamen jullie allen in een neerwaartse spiraal terecht. Niets om te vrezen, maar toch werden vele zielen getriggerd in hun angsten en trauma’s. Wij wisten dat deze dag zou komen en hebben ons massaal voorbereid. Niet om jullie op te vangen en te sussen dat alles goed zou komen. Nee, wel om de energieën van de aarde en de lichtwerkers te stabiliseren. Op dit ogenblik hebben de meeste mensen totaal geen idee van hoe krachtig hun energie en gedachten zijn. Net daarom kan je op aarde nog steeds niet onmiddellijk vorm geven wat je denkt. Pas dan zouden er zich ware rampen voordoen. De mensheid mag leren om zuiverder te gaan denken waarop de aarde zal veranderen in een plek waar onmiddellijk manifestatie de normale gang van zaken is.

Maar we zijn aan het afwijken. Er is dan ook zoveel te vertellen doordat we door zo’n fantastische periode gaan. Jammer dat jullie niet kunnen zien wat wij zien, weten en voelen.  Zoals ik zei, wisten we dat deze dag zou komen. De opening van het 444-portaal. In wezen heeft dit portaal niet zoveel meer kracht dan een volle maan of een andere samenstand van de planeten. Maar omdat jullie als mensheid meer waarde hechten aan deze datum en de numerologie er achter, hebben we dit moment verkozen om samen met jullie een sprong in de tijdslijn te maken.

Dit betekent dat er op dit ogenblik twee verschillende tijdslijnen tegelijkertijd op aarde aanwezig zijn. Waardoor het verschil tussen mensen die nog leven in het oudere lager trillende bewustzijn versus mensen die leven vanuit het hogere bewustzijn, met de dag duidelijker zal worden. En dit zal zich ook gaan tonen in uiterlijke kenmerken van mensen. Zo gaan mensen plots héél erg verouderen, terwijl mensen die de hogere energieën integreren in hun lichtlichamen en dus hun fysieke lichaam zichtbaar zullen verjongen. Hun volledige systeem ondergaat een reset waardoor dit zich niet alleen in het fijnstoffelijke (energetische) niveau zal tonen. Maar ook de manier van denken (mentale), hun gemoedstoestand (emotionele) en uiteindelijk hun fysieke lichaam zal tekenen van deze reset vertonen.

Doordat er reeds een grote wordende groep van ontwaakte mensen zijn die bewust Licht en Liefde naar de aarde sturen, kunnen wij lichtwezens in deze tijd gebruik maken van het collectieve bewustzijn om deze verschuiving in tijdslijnen te assisteren. Zielen die reeds het nodige werk gedaan hebben, ballast hebben opgeruimd zullen binnenkort in staat zijn om over hun volledige gaven en talenten te beschikken met als doel de rest van de mensheid bij te staan in deze ascentie. Wat nu op aarde gebeurd, is nog nooit eerder vertoond in de evolutie van gelijk welke planeet in dit melkwegstelsel. Echter is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd op grote schaal. Net daarom zijn vele sterrezaden in deze tijd geïncarneerd.

Vanuit hun ervaringen in andere sterrenstelsel zoals het Andromeda-stelsel weten zij intuïtief wat er staat te gebeuren en wat de volgende stappen zijn. Deze sterrezaden zijn hoog ontwikkelde zielen perfect in staat om met de wisselende energieën op aarde om te gaan. Ze dragen lichtcodes in hun energiesysteem die als activators dienen voor zielen die met hen connecteren. Laat je niet gek maken door het idee dat je daarom fysiek met deze zielen in contact dient te komen want dat is een menselijke overtuiging die getekend is door de 3D-beperkingen. In wezen is een geschreven woord, het horen van de stem, het kijken in de ogen,… allen even krachtig. Het grotere plan van dit alles zit zo fantastisch in elkaar dat het slechts volledig helder zal zijn wanneer dit alles voorbij is.

Net daarom vragen wij jullie om te vertrouwen. Niets is wat het lijkt aan de buitenkant. Veel van wat er op dit ogenblik gaande is, kan niet met de fysieke ogen worden gezien. Noch wordt alles verspreid via de media. Gebruik je onderscheidingsvermogen zodat je niet mee gaat in de angsten die bewust verspreid worden via de media. Het donker die gedurende lange tijd de aarde in zijn grip had, is verslagen. Het Licht én de universele energie van de aarde, de enige échte trilling van de aarde, nl. onvoorwaardelijke Liefde is in eer hersteld.

Lichtwerkers en vooral tweelingvlammen ankeren deze energie in hun essentie. Door de activatie van codes zullen vele lichtwerkers nog meer in hun missie stappen om het collectief te leiden, te ondersteunen. Tweelingvlammen die nog niet (volledig) wakker waren, zijn nu wakker geschud en doorlopen in een versneld tempo hun ascentie. Net omdat zij de missie in zich dragen en te doen wat nodig is ter ondersteuning van het ascentie proces van de mensheid. Obstakels die nog op het pad lagen van tweelingvlammen worden opgeheven.

Zodat ze kunnen samenkomen en hun energie kunnen versterken. Echter is het voor iedere ziel van belang om te focussen op het eigen pad. Spirituele leraren én helers kunnen je slechts verder ondersteunen en op weg zetten in de mate jouw vrije wil dit toelaat. Dus open jezelf voor groei, open jezelf voor oneindige mogelijkheden die vanaf nu beschikbaar zijn voor elke mens. Heel jezelf, open je Hart volledig. Het is veilig om mee te stromen op dit natuurlijke proces. Onvoorwaardelijke Liefde en eenheid is jouw natuurlijke staat van zijn.

Ontdek en leer wat en hoe het is om opnieuw van daaruit te leven terwijl je jouw authenticiteit in de wereld zet. De wereld heeft je nodig. Ben je bereid om het werk te doen dat nodig is? Durf je het aan om in de dieptes van je eigen schaduw te stappen? Ben je moedig genoeg om te kiezen voor teamwerk? Aan jou de keuze mooi mens. Wij zijn hier massaal aanwezig om jou verder te ondersteunen en te leiden naar een hogere realiteit.

(einde gechanneld bericht)

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.