Je dromen achterna

Je dromen achterna gaan… Iedereen wilt dat zijn dromen op een magische wijze in de realiteit komen. Wellicht geloof je niet meer in magie of zie je enkel de negatieve dingen die zich voordoen in de wereld.

Gekwetste soldaat

Ja, je bent meermaals gekwetst in het verleden. Vertrouwen werd geschonden, je grenzen platgetrapt. Maar wat dan nog?
Wat voor zin heeft dit alles als je blijft terugkomen op het verleden. Kan je de grotere les in dit alles nog niet zien? Doe je blinddoek af en kijk wat er nu echt gaande is. Stop met jezelf iets wijs te maken. Niemand wordt daar beter van.

Het is tijd dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor je leven. Je wilt het grote huis, de snelle auto, nieuwe schoenen… maar niet het werk doen dat nodig is? Vrijheid is wat je ziel wenst en doen wat je wilt, maar zet niet de stappen die nodig zijn? We verlangen naar die ware Liefde maar weigeren naar de eigen schaduwen te kijken. En blijven dus dezelfde patronen herhalen in elke nieuwe relatie.

Kom op… wie hou je voor de gek?

Aarde, school voor het leven

Denk je echt dat het leven op aarde zo is dat er op een dag een prins op zijn witte paard aan je deur staat. Je vertelt hoe geweldig je bent én je alle rijkdom van de wereld zal geven?

Hahaha… kijk nog maar wat Disney films dan. Blijf in je bubbel zitten en wacht maar… ik kan je nu al zeggen dat die tijd nooit komt.

Ware, onvoorwaardelijke Liefde bestaat en is zo echt als ik hier op aarde leef. Maar… het vraagt om naar binnen te keren en aan jezelf te werken. Een leven is overvloed is echt… maar… ook hier krijg je niet voor niets… alles op aarde van “beloningen” zijn er zodat we aan onszelf zouden werken. Want waarom zou je maar 1 vinger uitsteken als je het allemaal zomaar krijgt. Right?

Mensen zijn lui… sorry maar het is zo… als het universum zo niet zou georganiseerd zijn dan zou geen enkele ziel de moeite doen om aan zichzelf te werken én op onderzoek gaan naar de waarheid. Waardoor uiteindelijk niemand in bewustzijn zou groeien én de wereld zou blijven waar die was.

De aarde schotelt ons heel wat uitdagingen voor net omdat we met onszelf aan de slag zouden gaan. Omdat we meer zouden leren over dualiteit en eenheid. Zodat we zouden leren hoe we op een zuivere manier onze focus en energie kunnen aanwenden in het vormgeven van ons leven voor ieders hoogste goed.

Dus… waar zat jij nog op te wachten?

Wil je meer leren en inzichten ontvangen mbt het manifestatieproces? Wil je ontdekken wat de valkuilen en de obstakels zijn? Wel, ik maakte een video-serie waarin ik je mee neem in de beginselen van manifesteren. Want uiteindelijk is alles eenvoudig, eens je het weet, niet?

Verander je leven NU!

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.