Laat je masker zakken

Laat je masker zakken. Nog teveel mensen dragen elke dag een masker waardoor ze niet hun ware kleuren laten zien. Nochtans zou dit het leven een stuk eenvoudiger maken.

Eerlijkheid als zwakte

Weet je wat ik niet begrijp … is dat er nog steeds mensen zijn die zich voordoen als iemand anders, in plaats van te onthullen wie ze werkelijk diep van binnen zijn. Mijn hart en ziel bloeden omdat er nog steeds mensen zijn die vals spelen, liegen, anderen beroven … Ik ben altijd eerlijk geweest en dat ben ik nog steeds. Want ik denk dat als ik ermee stop, wie zal dan nog een voorbeeld zijn van hoe het wel kan zijn? De afgelopen jaren heb ik zoveel geld verloren aan mensen die logen en bedrogen, vanwege hebzucht en egoïsme.

Mensen zetten een masker op om hun authentieke zelf te verbergen. Doen alsof alles goed is voor de buitenwereld, terwijl ze diep van binnen gekwetst zijn en bloeden. Terwijl het leven net zo gemakkelijk zo anders kan zijn. Emoties tonen, delen hoe je je voelt, is niet zwak. Het is een teken van kracht omdat je weet dat alle emoties nuttig zijn in het leven. Kwetsbaar zijn is een teken van weten wie je diep in je hart bent, als ziel.

De werkelijkheid van materie

Dat ik veel materiële zaken en geld ben kwijtgeraakt is een feit. Maar het kan me niet schelen, ik kan het verleden niet veranderen. Geld maakt me niet gelukkig. Geld maakt het leven gewoon makkelijker. Het is een hulpmiddel, een energie-uitwisseling. Niets meer, niets minder. Hoeveel geld ik de afgelopen jaren heb verloren, zal nooit bepalen hoe ik me voel. En zal er zeker nooit voor zorgen dat ik mezelf van mijn pad laat gooien. Ik heb geen masker nodig om me te beschermen tegen alle “kwaad” in de wereld.

Door elke keer op te staan na een tegenslag, liet ik mijn zelfvertrouwen groeien. Omdat het me de kans gaf om mezelf te tonen dat ik alles kan doen, zolang ik ervoor kies. Het leven liet me zien hoe krachtig ik ben. Al die mensen hebben me een zeer waardevolle les geleerd …

Wat bepaalt jouw waarde

Laat uw eigenwaarde niet afhangen van hoeveel geld u heeft of van het huis waarin u woont of de auto waarin u rijdt. Omdat alle materiële spullen van de ene dag op de andere kunnen verdwijnen. Als je sterft, neem je dit allemaal niet mee. Alles wat je meeneemt, zijn de lessen die je als ziel hebt geleerd. En nog meer … de herinneringen aan hoe gelukkig je was.

De innerlijke rust die je in jezelf kunt creëren is constant. Geen enkele externe bron heeft daar invloed op. Tenminste niet wanneer jij het niet toestaat.

Laat er vrede komen op deze wereld. Zodat elke ziel zijn echte authentieke kleuren kan laten zien. Dat is mijn wens voor vandaag en voor iedereen op aarde.

Heb je ondersteuning nodig bij je spirituele ontwaken? Wil je inzichten om te weten van waar klachten komen?
Reserveer een reading, channeling of transformatiesessie en dan zet ik je graag weer op weg.

Zoals altijd…

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉