De lessen die we leren

De lessen die we leren worden duidelijker. De eerste grote cyclus in de evolutie van de aarde en de mensheid is zich aan het sluiten. Vooraleer we verder gaan in de volgende cyclus is het belangrijk om de tijd te nemen om alle wijsheid en kennis te integreren. Tijd om te rusten, te evalueren en vooral tijd om dankbaar te zijn voor wat we tot nu toe hebben geleerd en ervaren.

Hobbelig pad

Het pad dat we als mensheid gelopen hebben, was één met de nodige obstakels. Echter die brachten ons belangrijke levenslessen over dualiteit, over het licht en het donker, over hoe de universele wetten het leven op aarde structureren. We kwamen allen naar de aarde om te leren over de essentie van het leven. Op microniveau leer je als ziel keuzes te maken in lijn met je ziel en de dualiteit te ontstijgen. Door niet langer vanuit dualiteit naar je leven te kijken, maar de eenheid te erkennen kan je keuzes op een andere manier gaan maken.

Meer in lijn met je ware essentie zodat je niet langer keuzes maakt die goed genoeg voor je zijn. Je verdient beter. Daarom nemen we afscheid van situaties en personen die ons niet langer emotioneel vervullen. Deze tijden van isolatie helpen je bewust te worden van wat je energie brengt en wat niet langer voor je hoogste goed is. Waar wordt je Hart warm van? Wat is je ware passie? Hoe kan jij je energie opladen?

Ieder zijn pad

Zolang we geen verantwoordelijkheid opnemen voor ons eigen leven zullen we een speelbal blijven van andermans grillen en keuren. Eenmaal je weet waar je ware emotionele vervulling ligt, kan je als een enthousiaste student beginnen aan je nieuw herboren leven. Balans brengen in jezelf, weg stappen uit een moeilijke situatie, een einde maken aan een carrière die niet meer bij je past, … De tijd van trekken en sleuren, van hard werken voor weinig beloning, het gevoel van vastzitten, tekorten, financiële problemen,… is voorbij van zodra jij hiervoor kiest.

Open je ogen en zie dat je altijd de keuze hebt om weg te stappen, om het anders te doen, om nieuwe keuzes te maken. Leer jezelf beter kennen, leer je eigen emoties begrijpen. Laat alle ballast los, laat alle zorgen los en verbind je met je innerlijke wijsheid. Luister naar je intuïtie voor leiding, vraag spirit om jou te tonen wat je volgende stap is. Balanceer de dualiteit in jezelf zodat er eenheid in jezelf komt.

Oneindige mogelijkheden

Waar hou je jezelf nog tegen omdat je denkt dat het onmogelijk is? Leven vanuit een hoger bewustzijn is ontdekken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Alles wat jij wilt, alles wat je kan dromen, kan jij ook manifesteren en vormgeven als jij daarvoor kiest. Maak een duidelijke keuze en laat spirit je dan tonen welke stappen je mag zetten. Los de problemen op die op je pad komen want zo stap je dichter bij je ware doel.

Je buitenwereld is een reflectie van je innerlijke wereld. Waar je nog problemen, frustraties en obstakels ervaart in je buitenwereld, laat je zien waar je nog heling te doen hebt in jezelf. Beantwoord je de oproep om connectie te maken met je ziel en je gidsen? Of kies je ervoor om het verder alleen te doen? Mooi mens, dat is jouw vrije wil, jouw keuze. Wanneer jij ervoor open staat dan zal jij ook toegang krijgen tot de hogere realms en jouw gaven.

Zoek waar je passie ligt, wat is Liefde voor jou? Wat is een vriendschap voor jou? Leer op een nieuwe onvoorwaardelijke manier in relaties staan. Vooral de relatie met jezelf en je ziel. Wie ben jij werkelijk voorbij de verwachtingen, rollen en overtuigingen van je omgeving en de maatschappij?

Vertrouwen in Liefde

Vertrouw dat je elke stap op het pad beschermd wordt. Kies voor het pad van licht en Liefde en ontdek de wijsheid die al in jou aanwezig is. Je bent zelf het Licht dat afdaalt in het donker van je schaduw. Vrees niet want de Liefde die je bent, transformeert alles wat niet in balans is. Het helende licht van Liefde is heel krachtig. Gebruik het om balans in je leven en in jezelf te brengen. Breng aarde en hemel in balans, verbind aarde en lucht in jezelf. Laat water en vuur stromen voor meer flow in je leven. Wees open minded en verwacht het onverwachte. En vooral… heb plezier en geniet van de reis onderweg naar je dromen.

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.