Boodschap van spirit over je emotionele welzijn

Je emotionele welzijn is veel belangrijker dan wat de meesten denken, dat is de boodschap van spirit vandaag. Hoe graag ik ook positieve boodschappen zou willen delen. Spirit zegt me dat het belangrijk is om regelmatig die schop onder de kont te geven… Alle ervaringen hoe moeilijk ook, brengen je de wijsheid en kennis die je ziel wenst te leren. Zolang dat de mensheid zichzelf als het slachtoffer van samenzweringen, virussen of wat dan ook ziet, zal je blijven in dezelfde cirkel lopen waar je de afgelopen decennia was.

Balans herstellen

Balans kan pas hersteld worden wanneer jij eerlijk wordt met jezelf. De enige grote reden waarom we massaal stopgezet zijn is omdat de mensheid grote lessen mag gaan leren. Te lang hebben we enkel en alleen aan onszelf gedacht. Onderdrukte emoties blijven we wegduwen in de hoop dat het wel weggaat? Nee, zo werkt het niet. Je wordt nu geconfronteerd met jezelf doordat je niet langer afgeleid wordt door de buitenwereld.

De illusies van de materiële wereld waar je dacht dat ze jou vervulling brachten, vertonen barsten. Tijd om tot de kern van de zaak te komen, nl. je emotionele gezondheid. Wanneer was jij oprecht gelukkig? Voelde je een diepe, dankbaarheid voor het leven en alles wat je kon leren.

Heel je emotionele welzijn

Waar ben je ooit gekwetst? Wie liet je ooit in de steek? Wanneer voelde je jou verlaten? Heel deze wonden, verander je visie en je gedachten. Want dat mooi mens is de enige manier waarop we een nieuwe samenleving zullen kunnen vormgeven. De weg vooruit is de weg van binnen naar buiten. Hoe meer mensen in balans zijn en leven vanuit een Hoger bewustzijn, hoe eenvoudiger het zal zijn om nieuwe structuren te maken.

De mensheid is nu afgesloten en geïsoleerd van alles wat hen van de kern afleidde: hun emotionele welzijn. Nog te veel mensen hebben zichzelf verloren in de illusies van de materiële wereld. De confrontatie met zichzelf en het feit dat velen tot het besef komen dat ze niet gelukkig zijn, zal een positieve beweging teweegbrengen bij het vormgeven van nieuwe structuren.

Basis voor nieuwe wereld

Misschien weet jij als wijze lezer dat er niets is veranderd in het systeem sinds de financiële crisis een paar jaar geleden. Bitcoin en het ontstaan van crypto was een goede poging, een nieuwe start, maar is nog niet waar het zou moeten zijn. Het bankwezen ondersteunt niet de nieuwe manier van leven, dus mag veranderen.

Gezondheidszorg wordt gestuurd door macht, controle en hebzucht terwijl dit een basisrecht is voor elke mens … de farmaceutische industrie beïnvloedt wetten, vergoedingen voor medicijnen, verbiedt krachtige natuurlijke medicijnen en laat de samenstelling aanpassen waardoor de effectiviteit ervan verminderd of creëren hiermee bijwerkingen …

Onderwijs is een massaproductie geworden, terwijl de arbeidsmarkt steeds meer vraagt naar authenticiteit en onafhankelijk kunnen werken. Als mensheid zijn we te lang te egoïstisch geweest. Nu het wiel draait, krijgen mensen de rekening van de afgelopen jaren te zien. Sommige staan ​​aan het begin van enorme levenslessen, andere die al wakker zijn, leiden de massa door het voorbeeld te geven.

Nieuwe cyclus

En ja, er zijn veel mensen die deze aarde verlaten op dit ogenblik … maar hun ziel kiest ervoor om meer te leren over leven en dualiteit in een andere dimensie … en dat is oké. Elke ziel weet immers wat het beste is voor zichzelf. Het is alleen de logische geest, het ego dat controle wil hebben … Weet dat deze zielen goed opgevangen worden in de hogere realms en dat zij Liefde en Licht naar ons allen sturen.

Vertrouwen hebben in het niet weten, zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt in je leven verschijnt. Vertrouwen in God, het universum dat de weg die je mag lopen getoond wordt. Vertrouwen dat onze innerlijke leiding vertelt wat we moeten doen en wanneer …

Proberen om controle te krijgen/houden, duwt net alles van je af. Want dat heeft de tegenovergestelde energie van geloof en vertrouwen. Een volledig en blind vertrouwen kan er niet zijn wanneer je probeert te sturen en te controleren. Dus zoals mijn tweelingvlam zegt, vertrouw en laat los. Vertrouw en laat los.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.