Reading update

Een reading update voor de energie van week 6/4/2020 -12/4/2020. Normaal deel ik geen readingen of energie update in mijn blog. Echter omdat deze ook belangrijke boodschappen in zich draagt voor iedereen die op het spirituele pad loopt, gaf spirit aan om deze keer het op te nemen in een blog. Dus bij deze… wil je elke week op de hoogte zijn, volg me dan ook op Instagram of Facebook.

Collectieve energie update

Geven en nemen is een lange tijd uit balans geweest. Niet alleen op collectief vlak ten aanzien van de aarde maar ook microniveau is geven en nemen in relaties ver uit balans. De komende week staan relaties in de schijnwerpers. Elk antwoord ligt hem net in het balanceren van alles.  Hoe je het ook draait of keert, slecht dé waarheid zal jou de vrijheid en innerlijke rust brengen die je verdient.

De komende week staat helderheid brengen & creëren centraal. Of het nu eerlijkheid is tav jezelf of tav anderen, het blijft hetzelfde. Je kan niet je authentieke zelf zijn en tonen in de wereld terwijl er nog maskers opgezet worden. Neem geen genoegen meer met het spelen van rollen. Het leven vraagt je niet iemand anders te zijn. Je bent dé beste in jezelf zijn. Dus doe dat dan.

Beslis om te gaan leven vanuit waarheid en zuiverheid. Doe je blinddoek af en zie het grotere plaatje van alles wat er gebeurd in je leven. Alles gaat om de intentie die je hebt, om de keuzes die je maakt en hoe je over jouw situatie denkt. Leer en ontwikkel jezelf zodat je opnieuw verbonden wordt met de Goddelijke (universele) wijsheid in jezelf.

Mentaal niveau

Het mentale lichaam wordt verbonden en uitgelijnd met het energetische en emotionele lichaam. Enkel en alleen omdat we zouden kunnen aantrekken wat voor ons voorbestemd is. Toen we bij het ontstaan van onze ziel ons afsneden van de Bron ontstonden tegelijkertijd enorme angsten. De dualiteit van willen ervaren en het alleen staan, werd in ieder van ons als oertrauma gelegd.

Nu is de tijd om dit op een diep level te helen. Deze oertrauma’s toont zich het duidelijkst in zielsconnecties waarbij de vervormingen in de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf worden getriggerd. Enkel en alleen met als doel heling en eenwording. Deze week wordt helderheid gebracht in wat er gaande is. Eenheid met het leven wordt opnieuw sterker ervaren door een grotere massa waardoor stap voor stap de eenwording in elke ziel kan bereikt worden. Om van daaruit ook eenheid en balans te brengen in relaties.

Onvoorwaardelijke Liefde en eenheid ervaren in deze tijd is wat we allemaal diep verlangen. Echter zijn er nog teveel schaduwen die ervoor zorgen dat we vanuit die vervormde energieën gaan reageren en dus onvoorwaardelijke Liefde weer wegduwen. Deze week gaan we nadenken over wat dit betekent voor onze realiteit, voor de huidige relaties. Hoe willen we ons gezin en familie vormgeven? Wat heb je nodig om emotioneel vervuld te zijn?

Lichtcodes worden geactiveerd. Of je hier nu van bewust bent of niet. Je energiesysteem wordt aangepast en gereset zodat ook jij naar een kristallen lichaam kan evolueren. Zorg voor voldoende rust wanneer je lichaam dit aangeeft. Leer de taal van je lichaam kennen zodat je kan samenwerken met je team voor je hoogste goed.

Emotioneel niveau

De uitdagingen die op ons pad gekomen zijn, zorgden ervoor dat we ons voelden alsof we op een rollorcoaster zaten zonder bescherming. Je hebt geen idee wanneer de rollorcoaster start of stopt. Het enige wat je kan doen, is zo goed als mogelijk mee bewegen in de bochten. Zet je niet schrap, maar buig mee. Zoals bomen doen bij een storm. Ben je te star en te stug dan zal je breken.

Emoties zullen je overmannen en gecombineerd met de angsten in het collectief, zal je door een diepe donkere periode gaan. Vrees niet mooi mens. Deze donkere nacht van de ziel is het begin van je ontwaking. Je hebt te lang niet goed voor jezelf gezorgd. Dus het universum toont jou nu via jouw realiteit waar er disbalans is in je innerlijke wereld. We groeien allemaal naar een leven met emotionele vervulling, innerlijke rust en vrijheid. Gelukkig zijn elke dag is niet langer een utopie maar een staat van zijn die binnen bereik ligt.

Het enige wat jij mag doen, is jezelf vergeven. Benader je emoties voor één keer met het logische verstand. Niet om mee te gaan in angsten of in piekergedachten, wel om jezelf bij de arm te nemen en de juiste weg op te leiden. Zeg tegen jezelf “ik zie je, ik hoor je, ik voel je, ik weet”. En vraag dan aan je gidsen, spirit (of GOD, wat je verkiest) om jou te laten zien wat deze emoties je willen vertellen. Vanwaar komen de emoties en welke les heb je te leren. Ga op ontdekking in jezelf, in je eigen leven, je ervaringen… wanneer was de eerste keer dat jij je zo voelde, dat jij zo dacht…

Wie heeft jou dat geleerd? En is dat in overeenstemming met jouw diepste waarheid? Stuur dan Liefde naar jezelf in het verleden, naar jezelf in de toekomst en vooral naar jezelf NU. Vergeef iedereen die je ooit gekwetst heeft. Ze waren de spiegel van jouw disbalans. Bovendien reageerden zij vanuit hun eigen disbalans en gekwetstheid. Vergeef en stuur Liefde. Enkel zo bevrijdt jij jezelf van deze lasten. Wees eerlijke met jezelf waar je blij van wordt en ga er voor.

Fysieke niveau

Massieve hartopeningen en ontwakingen is wat op ons pad ligt de komende week. Wees voorbereid want dit kan heftig zijn. Emoties vragen immers veel van je energie. Dit kan ook vragen om tijd met jezelf door te brengen in meditatie, in stilte, om te journallen,…  Wanneer je emotioneel bent, ga aub niet televisie kijken of jezelf afleiden. Deze emoties komen immers boven om erkent en aangekeken te worden.

Ween eens goed, roep, stamp met je voeten… uit deze emoties (op een veilige manier natuurlijk en niet tov anderen). Ga dan zitten met jezelf, adem diep in en vraag opnieuw hulp aan je gidsen om alles wat je niet meer dient te transformeren. Visualiseer dan dat die emoties je lichaam verlaten via je benen naar de aarde. Moeder aarde zal deze energieën transformeren in Liefde en eenheid.

Het einde van hartzeer ligt in de kaarten. Maar wat betekent dit? Wel, dit betekent vooral dat we allen voor onszelf én hiermee dus tegelijkertijd voor de ander kiezen. Het pad van Liefde lopen, is altijd de juiste weg. Veel te lang hebben we onszelf afgesneden van onze emoties omdat gevoeligheid werd gezien als een zwakte. Gevoelig zijn, emoties uiten is net heel krachtig. Omdat je weet dat elke emotie er mag zijn én mag geuit worden. Het is de taal van je ziel, een manier om te tonen waar er nog disbalans is.

Wanneer je in balans is dan zal er ook meer gemoedsrust zijn en zal je veel minder snel uit je lood geslagen zijn. Door te kiezen voor jezelf, door contact te maken met je ziel (en het kind in jezelf) kan je weer groeien naar de onschuld, de eenheid, de volmaaktheid die we allen zijn. Doorbreek patronen die van generatie op generatie zijn meegegeven. Vervang ze door nieuwe templates. Alles is mogelijk. Wees het voorbeeld voor de nieuwe generatie. Toon hoe het ook anders kan.

Advies voor de week

Probeer deze week afstand te nemen van de boodschappen die gedeeld worden op het nieuws en in de media. Vertrouw op je intuïtie ongeacht de cijfers of de wetenschappelijke uitleg die gegeven wordt. Niets is wat het lijkt. Wees je bewust dat er nog steeds oude structuren zijn die handelen vanuit controle en macht. Ook al zijn we het nieuwe tijdperk ingegaan, het vraagt nog wat tijd totdat dit zich in alle lagen van de maatschappij zal tonen.

Jij hebt de enige waarheidsdetector die je nodig hebt diep in jezelf. Je ziel weet wat jouw pad is en welke lessen je nu aan het leren bent. Focus op jezelf en op je dromen. Want mocht je het nog niet weten, waar je aandacht naar toe gaat groeit. Dus kies wijs. Wat wil je aantrekken in je leven? En kies bewust om met je missie en zielslessen aan de slag te gaan. Want zo werk jij mee aan het grotere geheel en aan de nieuwe gouden samenleving vanuit een hoger bewustzijn. Laat je ziel stralen, schijn je licht waar het nu nog donker is.

~~~

Heb je ondersteuning nodig bij je spirituele ontwaken? Wil je inzichten om te weten van waar klachten komen?
Reserveer een reading, channeling of transformatiesessie en dan zet ik je graag weer op weg.

En zoals altijd…

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉