In de schaduw van ware liefde

In de schaduw van ware liefde – een verhaal dat binnenkort wordt verteld …

Vanmorgen werd ik om 4:50 uur wakker. Veel te vroeg om op te staan, dus bleef ik op mijn bed liggen. Het was nog donker. Alleen ik, de stilte en de woorden die ik van mijn gidsen ontving. Het gaf me rust en een diep vertrouwen. Er is iets veranderd. Ik kon het voelen. Alleen wist ik niet wat. Je moet weten dat er een tijd was dat ik midden in de nacht wakker werd en dat mijn gedachten het overnamen en me meesleepten in de modder van de schaduwen van mezelf.

Angsten, onzekerheden, twijfels,… het passeerde allemaal. Maar deze keer niet… Zou dit betekenen dat ik eindelijk heb losgelaten? Ik realiseerde me zoveel dingen in die staat van diepe overgave en verbinding met het universum. Ik kon het allemaal zien. Waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. De reden achter de worstelingen en pijn van de afgelopen 5 of zelfs 10 jaar. Het besef dat ik in 2022 zo dicht bij volledige eenheid met mijn tweelingvlam, bracht me niet meer van mijn stuk. Ik kon die gedachte toelaten zonder me beroofd te voelen van zoiets moois. Ik kon eindelijk het hele plaatje zien.

Eerlijk gezegd deed het me geen pijn meer zoals voorheen. Ik was niet meer boos op hem omdat hij de “verkeerde” beslissing had genomen. Zoals mijn ego het je zou uitleggen. Ik heb het hem nooit kwalijk genomen dat hij ware liefde had opgegeven. Ook al smeekte hij me vaak om niet op te geven. Ik begrijp nu dat hij de lange weg nam waar ik zag en liefste van al de kortere weg wou nemen.

Ik herinner me dat ik hem op een dag schreef: angst heeft gewonnen. Op dat moment ontkende hij dat en zei “angst zal nooit winnen”. Maar op een bepaalde manier hebben die angsten en onzekerheden minstens één strijd gewonnen. Misschien niet het ganse gevecht… wie zal het zeggen. Maar dat is niet de moeilijkste pil om te slikken. Het moeilijkste om te slikken was om te ervaren hoe die angsten en de beslissingen die daardoor werden genomen, ons hele, fysieke leven beïnvloedden. En dan heb ik het niet over het feit dat je jouw tweelingvlam constant voelt of dat je ze hoort praten. Alle tweelingvlammen zullen het kennen: je voelt als je twin verdrietig, moe, uitgeput is… Ik voel het als hij ziek is (zelfs tot het feit dat ik dacht dat ik op een dag echt moest overgeven, maar dat deed ik niet omdat ik zelf niet ziek was). Ik voel het allemaal en ik ga er ook allemaal doorheen… zelfs als we mijlenver van elkaar verwijderd zijn.

In die tijden van 3D scheiding kwamen die ervaringen harder aan. Omdat je elke seconde van de dag er aan wordt herinnerd. Het is één ding om te prediken om altijd liefde te kiezen, maar het consequent doen is een daad van zelfliefde en meer een les in onvoorwaardelijke liefde. Waar je van houdt, laat je vrij. Je geeft de ander vrijheid, de ruimte om zichzelf te vinden. Ook op momenten dat je weet dat ze de langere, moeilijkere weg naar ware liefde kiezen. Die beslissingen maakten het ons allebei moeilijk. Ik voelde hoe hij zich terugtrok en hoe andere energieën een ontkoppeling tussen ons begonnen te creëren. Dat is moeilijk, het is hartverscheurend. Niets wat je vanuit menselijk oogpunt kunt doen. Want hoe harder je ze probeert naar je toe te trekken of te overtuigen, hoe sneller ze van je wegrennen.

Die angst om nooit meer zo’n liefde te voelen, de angst om achter te blijven,… ze kwamen allemaal voorbij in de jaren die we samen doorbrachten. Alles moest onder ogen worden gezien. We moesten in de schaduwen van ware liefde gaan om te herrijzen in de volledige essentie van ware, onvoorwaardelijke liefde. Ons verhaal moet verteld worden omdat het beide bevat: licht en donker. De beslissingen die door een van ons worden genomen, hebben invloed op ons allebei. Dat is het moeilijkste om te accepteren. Hoe verder we van ons pad afwijken, hoe harder we geraakt worden in het opbouwen van ons 3D-leven. Hij had te maken met een faillissement in zijn bedrijf en ik had het ook financieel moeilijk… Me ondertussen afvragend waarom alles weer zo moeilijk ging.

Want in 2022 bloeide mijn bedrijf en leven… hij begon zich in 2023 terug te trekken en dat effect zag ik terug in mijn financiën. Niet meteen… maar toen hij het dieptepunt raakte, zat ik op mijn knieën op dezelfde manier als hij. Alleen wist hij niet hoe zijn leven en zijn keuzes ook mijn leven beïnvloeden. Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar zo is het… Zijn ziel is de mijne. Hij is mij. Dezelfde energie alleen in een ander lichaam, een andere ervaring vanuit een andere polarisatie van onze ziel.

Ik weet niet waar het leven ons zal brengen. Ik leer mensen hoe ze hun vrije wil kunnen gebruiken om zich af te stemmen op de wil van hun ziel en dan de hemel op aarde te ervaren. Maar we hebben geen controle over wat anderen zullen kiezen of doen. Je hebt alleen je eigen vrije wil. Wat kies jij? Ben je bereid om in de schaduw van ware liefde te gaan om de volheid van haar essentie te ervaren? Of ben jij een van die romantici die denken dat tweelingvlammen, tweelingzielen of zielsverwanten op hoog niveau er alleen zijn voor de rozegeur en maneschijn dingen? Het spijt me dat ik die droom voor je moet vernietigen. Als je ware liefde in je leven wilt, dan zul je net als ik door de modder moeten gaan… In de schaduw van ware liefde – een verhaal dat binnenkort wordt verteld …

Wordt vervolgd…

Veel liefs, L. ❤️

💚💫

Als je ondersteuning nodig hebt, weet dat je dan altijd met mij kan samenwerken. Er zijn ondertussen verschillende programma’s opgezet ter ondersteuning van je groei. Wil je meer inzichten omtrent je tweelingvlamconnectie, dan is de channeling jouw volgende stap.

Wil je lessen leren via liefde en niet langer via angst? Dan nodig ik je uit in het programma “universele vlammen”. Daar gaan we doorheen de verschillende fasen van ascentie én de verschillende zielslessen. Zodat je tools en inzichten ontvangt om die meester van jouw leven te worden.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube