Waarom is je leven zo verbonden met die van een ander

Waarom je leven zo verbonden is met die van een ander?  Eén van de gebieden waar we het meeste uitgedaagd worden, is die van relaties. Denk maar aan die met het gezin van afkomst, vrienden, collega’s, buren… Echter de relatie die we het meeste en snelste koppelen aan “liefde” zijn de relaties waar me de diepste pijn ervaren. Conflicten kunnen een relatie versterken. Dat is wat ik ervaren heb in mijn tweelingvlamconnectie.

Conflict met high soulmate versus tweelingvlam

Waar conflicten en verschillen in de relatie met een high soulmate er net voor zorgden dat we uit elkaar groeiden. Ik ben blij dat ik beide kon ervaren omdat ik jou daardoor met zekerheid kan vertellen dat niet alle relaties bedoeld zijn om te blijven bestaan in je leven. Nu chiron (planeet van de gewonde heler) conjunct Noord Node staat, hebben we een unieke kans om karmische patronen te helen. Om een diepe heling teweeg te brengen in je individuele leven en dus ook al gevolg daarvan collectief. Er is veel dat ik wil delen over het verschil tussen een soulmate relatie en een tweelingvlam connectie wanneer het gaat over discussies en geschillen. Ik hoorde mijn tweeling regelmatig zeggen, discussie en ruzie hoort er bij. En voor een deel heeft hij gelijk, maar naarmate we allemaal verder op het pad van bewustwording staan en dus kunnen kijken naar de andere vanuit een hogere visie, dan is er geen enkele reden om in een ruzie verzeild te raken. De liefde die je ervaart tijdens een diepe zielsconnectie is zo allesomvattend dat de drijfveer voor een meningsverschil wegsmelt als sneeuw voor de zon. Het maakt niets uit. Dat is wat we leren: eenheid in individualiteit. Jij bent jij, ik ben ik en samen zijn we één.

Wat ik nog vaak zie, zijn koppels die samenblijven terwijl er niets van verbinding is. Er is geen passie, geen liefde ook al noemen ze het zelf nog liefde. En ik weet waar ik over spreek, ik heb het zelf ook meermaals ervaren. Relaties die op je pad komen, ze triggeren je nieuwsgierigheid & wakkeren de verborgen lust in je. Maar hebben op langere termijn geen kans op overleven, net omdat dit niet hun doel was. Waar bij een diep zielsconnectie zoals met je tweelingvlam die dynamiek anders werkt. Hoe meer je probeert weg te lopen, hoe meer het universum je terugbrengt. Sychroniciteiten, tekens, telepathie, elkaars energie voelen… je ontsnapt er niet aan. Zelfs zo tot op het punt dat je ziek wordt door de scheiding. Wanneer één van de partners kiest om weg te lopen en het pad van het ego te kiezen, zal dit onvermijdelijk gespiegeld worden in de financiële situatie van BEIDE partners.

Ik heb het meermaals meegemaakt dat mijn leven stroomde op elk vlak. En plots BOEM… gedaan. Alsof er een grote verstopping in de toevoer zit terwijl de afvoer net vergroot werd. Wat je ook beslist eens je op het pad van een tweelingvlam loopt, is er geen weg meer terug. Je kan een omweg nemen, maar niet uittekenen. En al zeker niet wanneer de union van het koppel een belangrijke invloed heeft op het collectief.

Fysieke toont waar je focust

Enige tijd terug kreeg ik deze download: “Wanneer een DM (mannelijke energie) in de connectie met zijn DF (vrouwelijke energie) blijft dan kiest hij voor het pad van zijn ziel en onvoorwaardelijke liefde. Hierdoor is hij beschermd tegen alle negatieve invloeden van buitenaf en kan hij zijn energie op een krachtige manier neerzetten, het maakt hen onoverwinnelijk. Echter wanneer de DM de connectie en de voeding ervan gaat gebruiken vanuit ego dan wordt onmiddellijk de bescherming verbroken en is hij (opnieuw) onderhevig aan de universele wetten van karma (actie en reactie). Met andere woorden gebruikt hij zijn energie en kracht dan op een negatieve manier dan heeft dit gevolgen voor de manifestatie van zijn 3D wereld. Dit mechanisme is er omdat de DM in het proces van ego integratie zou stappen en bewust voor het pad van zijn ziel zou kiezen. De onvoorwaardelijke liefde die hij ervaart in de connectie met zijn DF, wordt dan uiteindelijk de drijfveer om zijn 3D leven drastisch te veranderen. Door dat de DF zichzelf heelt en vervolgens te leiden in het fysieke (leiden door voorbeeld) zal de DM kunnen wegstappen van wonden, pijn en emoties (schaamte, angsten,…) als ook de fysieke wereld op orde brengen (financiële problemen, relaties met andere, vriendschappen,…). Wanneer ze vervolgens samen gaan creëren, versterkt dit niet enkel de connectie en de 3D relatie maar brengt dit ook veel overvloed naar het koppel en de wereld.”
Ik ben er zeker van dat deze download bij velen ogen zullen openen. Dus ja, je kan kiezen om niet met je tweelingvlam samen te zijn. En het gemak, comfort of “normale” te kiezen in een relatie met een karmische partner. Echter dit betekent dat je kiest om in situaties te blijven die niet bevredigend zijn. Het blijft doorwerken op je onderbewustzijn en wordt altijd maar groter en ondraaglijker. Dit conflict tussen ego en je ziel verandert je dagelijkse bestaan ​of je het nu wilt of niet. Je ziel koos om wakker te worden. Je ziel tekende in op iets groters dan wat jij voor jezelf nu kiest. Hoe langer je in die tweestrijd blijft hangen & het pad van je ego blijft lopen, hoe meer dit zich zich tonen in je fysieke 3D leven. Ziekte, ontslag, hevige ruzies in de relatie die je aanhoudt… totdat je besluit alles los te laten en het lot zijn gang te laten gaan. Dat is de reden waarom ik in 2019 de beslissing nam om te scheiden. Omdat ik veel te lang gesetteld had voor goed genoeg. Wetende dat we allebei meer verdienden dan goed genoeg. Die keuze spiegelde zich nadien in een openbloeien van mijn onderneming. Ik kon makkelijker mijn hogere energie aanhouden en voelde mij niet langer uitgeput. Ik ben nog meer in mijn missie gedoken met alle resultaten van dien. Dat kan ook jouw leven zijn als jij daarvoor kiest!

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

PS: Ben je klaar om in je proces te stappen en naar het volgende level te gaan als een ware meester? Leer dan werken met de universele vlammen. Een krachtige tool die je leert hoe energie écht werkt en meer nog die je laat ervaren hoe krachtig jij al bent!!! Hier vind je het programma 👉🏽 www.96vlammen.be

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.