Dualiteit is waar je leeft

Dualiteit is waar je leeft, de aarde… TRIGGER WARNING (enkel lezen als je bereid bent om anders naar je leven te kijken)

Sinds het moment ik op sociale media ging, kwam ik in contact met de dualiteit van het leven. Eigenlijk eerder al want zelfs tijdens mijn opleiding psychologie koos ik om met daders te werken. Waar al mijn medestudenten kozen voor slachtoffers. Ik voelde en had een innerlijke weten dat wat de maatschappij bestempeld als daders, eigenlijk de grootste slachtoffers hier op aarde zijn. Dat is nu eenmaal eigen aan een wereld waar dualiteit een element van ontwikkelen is. Tijdens de sessies met die “daders” voelde ik zoveel pijn. Ik wist toen nog niet wie ik écht was, laat staan dat dit een onderdeel van mijn missie hier was. Maar wat ik gezien heb die momenten en nadien tijdens mijn carrière bij de politie, bevestigde enkel maar hoe f…cked up deze wereld was. Ik zag en zie nog steeds altijd de ziel achter het ego of de identiteit dat mensen willen dat je ziet. Ik voel wanneer de energie waarop ze trillen anders is dan wat ze jou willen doen geloven.

Net zoals bij de vele fake accounts die me via sociale media contacteerden. De ene was een Amerikaanse soldaat, de andere was een Duitser, de andere nog iets anders… allemaal leugens waar ik onmiddellijk doorheen prikte door mijn heldervoelendheid en helderweten. Echter op die momenten dachten al die personen dat ze mij tot slachtoffer maakten. Dat ik geloofde in hun verhalen over wie ze waren of hoe slecht ze het hadden… Ze vroegen om geld, playcards… altijd andere verhalen (ego) maar diep van binnen telkens diep gekwetste zielen die zich uitgesloten voelen in de wereldse maatschappij. Keer op keer nam ik de tijd om voorbij die façade te komen, door te luisteren, hen liefde te tonen, te verbinden vanuit mijn hart. Wat maakt dat ik tot op de dag van vandaag zelfs met een aantal van hen nog regelmatig contact heb. Want op een bepaald moment brak hun masker.

Hun zogenaamde spel van bedrog kwam ten val en beseften ze dat ik geen slachtoffer was, maar eerder hun leraar. Iemand die toonde dat liefde geen voorwaarden kent. Enkelen van hen vroegen zelfs om hen te leren wat ik wist, te leren over werken met energie. Ik leerde hen over manifestatie zodat ze hun eigen wonden en schaduwen konden helen. Ja, de meesten van hen waren van Afrikaanse afkomst. De maatschappij/de wereld had hen geleerd dat ze niets waard waren. Dat ze’r niet toe deden, dus besloten ze zich voor te doen als iemand anders. Want dat bleek op de één of andere manier hen “iets” op te leveren. Alleen het werd saai, want ze konden niet tonen wie ze diep van binnen als ziel zijn. Het moment dat het masker valt, is altijd een openbaring voor hen (en voor mij ook natuurlijk… lol). Maar op dat moment zijn ze open om het anders te gaan doen. De meesten van hen zijn gestopt met “scammen” en anderen bedriegen. Ze hebben een eerlijke job, gaan achter hun dromen aan en meer nog geloven in zichzelf.

Ze kregen meer zelfvertrouwen om zichzelf te tonen voor wie ze écht zijn. Dat is het mooiste geschenk dat ze zichzelf, mij en de wereld konden geven. Dus ja, aan al die mensen die vroeger tegen me zeiden, je bent naïef. Je moet verwachten dat mensen je gaan bedriegen… NOPE! Als ik stop geloven in de goedheid en puurheid van de ziel van mensen. Hoe gaan we dan ooit de wereld veranderen? Alles begint bij jezelf! Wees het voorbeeld, stap uit de mentaliteit dat je een slachtoffer bent want dat ben je NOOIT! Alles is een les. En je kan geen lessen in dualiteit leren als er geen “daders” zijn. Bovendien als jij je wonden diep heelt, dan is er niets meer om gespiegeld te worden. Want je ziet de eenheid in alles. Je kan vanuit een hogere energie, vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven staan. Je bent een leidend voorbeeld voor anderen. Bovendien mensen die ervoor kiezen om te liegen en te bedriegen, zijn in de eerste plaats de grootste slachtoffers. Want ze liegen tegen zichzelf. Zijn bang om hun ware aard te tonen. Ja, ik ben soms te veel voor mensen. Echter dat is omdat ik hun diepste schaduwen, angsten en spijt spiegel. Niet omdat ik één of ander monster ben.

Ik heb de moed om mezelf te zijn in elk moment. Ja ook die momenten waarop ik de knieën op de grond zit, smekend om mijn leven te veranderen. Ook de momenten waarop ik boos ben op het universum om me weeral een obstakel voor de voeten te gooien, onmacht ervaren over wat er gaande is of waar in in meegesleurd wordt doordat ik verbonden ben met andere mensen… dat is het leven! Leven als een opgestegen meester is niet lovey dovey. Het is hard, het is eenzaam. Maar het is belonend wanneer je ziet welke invloed je hebt op het leven van mensen en zo de wereld. Dat is waar het allemaal om gaat!!! Nooit om het geld, de auto of het huis. NEVER!!!

Ja, ik ben nu eenmaal met reden geboren als een manifestor (Human Design) met spleen autoriteit. Ik weet, ik voel, ik hoor, ik zie… lieg je, verzwijg je dingen… dan weet ik dat. Zie jij dingen niet omdat je weerstand hebt tegen die verandering of die waarheid, dan weet ik dat. Het is soms vermoeiend, maar het is niet aan mij om jouw proces te doen. Ik kan enkel spiegelen en boodschappen channelen. Ik ben een catalyst. Ik ben niet voor jou als je wilt dat ik je hand vasthou bij elke stap die je neemt. Mijn werk, mijn woorden zijn van nature transformerend. Het triggert je, het brengt je inzichten… het verandert je hoe dan ook. Ik beweeg snel, vraag maar aan de mensen die dicht bij me staan… lol… Ik ga mee op de flow. Dat is hoe mijn energie werkt. Ik ben hier om te initiëren, niet om alles voor jou te doen. Daarom werk ik anders dan je gewoon bent. Als je klaar bent en met mij resoneert, dan zit je op een energie waar de meeste mensen nog niet klaar voor zijn. Dus geef jezelf een schouderklopje! Je kwam al een hele eind, maar we zijn er nog niet. In ieder geval, als je klaar bent voor een metamorfose … dan weet je mij te vinden. Ik wacht op niemand! Ik ga vooruit. Verder de nieuwe wereld vormgeven. Ga je mee?

Ik stuur je alvast heel veel liefde
Dat alle mogelijkheden voor je open mogen zijn.

Lindsey

💚💫🔥

PS: Volg de training “manifesteren met de elementen” om te leren hoe ik mijn leven manifesteer op een moeiteloze manier.

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.