Boodschap van Adamu, Hogepriester van Lemurië

Beste lezers van dit bericht,

hier spreekt tot u Adamu (Adama), Hogepriester van Lemurië. Ik leef momenteel samen met mijn familie in Telos. De stad die wij jaren geleden hebben gebouwd onder de berg Mount Shasta in Californië. We zijn verheugd om met jullie te kunnen communiceren via dit kanaal. We hebben heugelijk nieuws te delen en willen jullie een aantal tools geven om de komende periode te gebruiken ter bevordering van jullie ascentie en de ascentie van moeder Gaia natuurlijk.

Binnenkort komen hele golven hoogtrillende energie naar de aarde afkomstig uit de grote centrale zon. Dit is niet dezelfde zon zoals jullie die kennen. De grote centrale zon is het centrale punt van alle sterrenstelsels en is de bron van alle leven. Deze hoge energieën zullen ervoor zorgen dat schaduw en negatieve, laagtrillende energie zich niet langer kan verstoppen in jullie energieveld. Deze energieën zullen jullie uitdagen, jullie pushen om nog verder in die zuiverheid te komen dan wat de meeste mensen op aarde tot nu toe hebben gecreëerd.

Velen onder jullie denken te zijn ontwaakt en voor een deel klopt dat ook, echter om te kunnen ascenderen is het van uitermate belang dat jullie nog meer werken met je innerlijke kind, met je kwetsuren, met je emoties en trauma’s. Er gebeurd nog teveel op automatische piloot vanuit ideeën overgenomen door het systeem dat jullie omschrijven als de matrix. De matrix gecreëerd door invloeden van buitenaf, door de illuminatie en door een minderheid van buitenaardse wezens die de macht op aarde wilden overnemen.

Elke mens is soeverein en is bij voorbaat onafhankelijk. Dat betekent dat jullie niet verplicht zijn om voor een baas te werken. Dat jullie niet verplicht zijn om volgens de regels van jullie geloofsovertuiging te leven zoals bijvoorbeeld het celibaat bij priesters of de hoofddoeken bij de islam. Voel voor jezelf wat jij als waarheid kan aanschouwen mooi mens. Want daar ligt de sleutel tot jouw vrijheid, jouw innerlijke weten. Sluit jezelf niet langer af van je eigen wijsheid. Anderen weten het niet beter, jij weet en dat is genoeg.

Wij zien hoeveel mensen hun uiterste best doen om aan zichzelf te werken. En hierdoor vallen ze opnieuw in de valkuil van het ego. Mensen bewandelen het pad van spiritualiteit en denken dat alles zus en zo moet lopen. Wij, Lemurianen en vele andere geascendeerde gemeenschappen weten dat er géén unieke weg naar ascentie is. Het pad naar ascensie is voor elke ziel anders, voor elk wezen anders. Echter weten we wel dat Liefde het antwoord is waar je veel donker, negativiteit en schaduwkanten kan transformeren. Het is niet door iets te verwijderen uit je leven dat het is getransformeerd.

Net door Liefde te geven aan iets wat je liever ver wegduwt, zorg je ervoor dat de toxiciteit getransformeerd wordt. Net daar ligt jouw kracht lief mens. Laat meer Liefde toe in je leven. Je bent Liefde, vergeet dat niet. Mooie mensen, de tijd is niet lang meer vooraleer wij Lemurianen ons terug onder jullie kunnen begeven. We hebben hier zo hard naar uitgekeken. Daarom ondersteunen we zoveel mensen in hun ascensieproces opdat het niet alleen het individu dient maar de ganse gemeenschap en verschillende universa. Het is misschien moeilijk om te geloven maar wat jullie als geheel nu doen, is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van gelijk welke planeet of sterrenstelsel.

We kijken uit naar onze ontmoeting, moge Liefde je leven verlichten.

Liefs, Adamu.

(gechanneld door Lindsey)