Transformeren & loslaten van angsten

Soms is het moeilijk om te zien waar de mooiste schatten in je leven liggen. Hoe komt dat? Wel we zitten vast in de matrix, in the dark night of the soul, de gevangenis van de 3D wereld. Door conditioneringen en gewoonten kijk je niet langer buiten de overtuigingen & waarheden die voor jou altijd als dé waarheid aangevoeld hebben.

Ontwapen je overlevingsmechanismen

Als je de schatten in je leven wilt zien dan zal je buiten die gekende waarheid moeten gaan kijken. En dan komt ons overlevingsmechanisme opzetten. We zijn bang voor wat gaat komen, we zijn niet zo voor onvoorspelbare dingen waardoor we liever in de huidige situatie blijven zitten.

Maar wat als je bang mag zijn voor het onbekende. Wat als je pas je angst kan loslaten als die angst er mag zijn?

Mooi mens, je kan enkel iets helen en transformeren waar genoeg bewustzijn over is, waar jij voor kiest om te erkennen. Zolang jij niet weet wat er onbewust je leven beïnvloed, kan jij dat niet transformeren. Je moet weten dat “iets” er is vooraleer je het kan veranderen. Het is belangrijk jou bewust te worden over wat er onbewust nog in de schaduw speelt.

Ga op pad met een schone rugzak

Dus pak je emotionele bagage uit zodat je met een schone rugzak verder kan. Kom tot de echte kern van de kwestie, van je obstakel, erken je angst en laat het dan los of transformeer het. Leer buiten de matrix (jouw huidige waarheid) kijken want dan zal je zien dat alles mogelijk is. Er zijn geen beperkingen wanneer je leert leven vanuit een Hoger bewustzijn.

Het is mogelijk om jouw leven te leiden op jouw eigen voorwaarden afgestemd op jouw essentie! Meer nog je bent het jezelf verplicht om je hartsverlangen te volgen en je eigen weg te gaan.

Het proces van bewustwording en ascentie kan vlot en eenvoudig gaan. Het is jouw keuze. Als je denkt dat iets moeilijk is, dan zal het inderdaad zo zijn. Je creëert immers je eigen wereld. Heel jezelf door je onbewuste, je schaduwkanten naar boven te halen & te transformeren.

Wat kan er allemaal onbewust sluimeren?

Denk maar aan boosheid op emotioneel niveau, trauma’s van je innerlijke kind, angsten uit vorige levens en dit leven…. kortom heel wat. Alles waar jij door uit balans geraakt en je negatiever gaat voelen, is een trigger. Maw raak jij gefrustreerd, gekwetst, angstig door iets of iemand? Weet dan dat het verleden op je deur klopt om gezien te worden, om getransformeerd te worden.

Werk aan jezelf, ga op ontdekking naar wat er nog allemaal onbewust lig te woekeren en laat het er allemaal zijn in stilte (introspectie, zelfreflectie). Zo ontstaat een zuiver Hart waardoor jij volledig vanuit je ware potentieel kan leven. En net zoals bij oorzaak en gevolg, zal jij dan automatisch meer overvloed op elk vlak in je leven aantrekken.

Lief mens, elke emotie mag er zijn. Dus ook boosheid!! Spiritualiteit heeft niks te maken met altijd lief en fluffy te zijn integendeel… neem je bullshit bij de horens en pak ze aan! Dat is de enige verlichte weg.

Heb je hulp nodig? Ik zet je graag weer op weg zodat je het vertrouwen krijgt om de verantwoordelijkheid voor je leven weer op te nemen.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube