De zoektocht naar ware Liefde vanuit een oerangst

Vele mensen waaronder ook tweelingvlammen en tweelingzielen zijn op zoek naar ware, onvoorwaardelijke Liefde via een partner. Hierbij vergeten ze dat de sleutel tot het ontvangen en ervaren van die sacred, heilige verbinding er pas kan komen van zodra je ook onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

Heilige Relatie & voorwaarden

Door je partner, of die nu je tweelingvlam, je andere helft of wat dan ook is, de verantwoordelijkheid te geven jou gelukkig te maken, laat je voorwaarden en verwachtingen je relatie insluipen. Het vergif én ondergang van een Heilige Relatie en eigenlijk ook elke relatie. Elk mens op aarde heeft de potentie in zich om deze Heilige Relatie aan te trekken, echter slechts enkelen zijn er reeds daadwerkelijk klaar voor. Daarom zijn tweelingvlammen op aarde gekomen vanuit een hoger bewustzijn om een voorbeeld te zijn van onvoorwaardelijke liefde in al zijn facetten. Want onvoorwaardelijke Liefde stelt geen voorwaarden aan wie of hoe die Liefde geuit wordt. Of het nu Liefde voor je partner is of een vriendelijk gebaar naar een wildvreemde op straat, het principe is hetzelfde.

Het enige echte wat wij mensen willen, is gelukkig zijn. Voelen dat we leven en dat ons leven een mening heeft, belangrijk is. Kortom we willen voelen, ervaren dat we het waard zijn. De valkuil is dat mensen op zoek zijn naar Liefde vanuit een tekort, een behoefte aan erkenning, bevestiging van wie ze werkelijk zijn, op zoek vanuit een leegte.

Liefhebben doet pijn

Het is niet zo zeer de Liefde die ons pijn doet. Wel de angst om alleen te zijn, om nooit nog te voelen wat je voelt wanneer je verliefde bent, angst om nooit meer het gevoel te hebben dat je ertoe doet, dat je het waard bent om Liefde te ervaren. En dit gaat allemaal terug tot de angst om verlaten te worden. Deze angst is ontstaan op het ogenblik dat we als ziel ontstaan zijn uit de bron. Deze hele oude oerangst ligt aan de basis van veel hartbreuken, verdriet rond Liefde. Het besef dat het niet Liefde is dat pijn doet, maar de overtuigingen, de oude ervaringen er rond, de conditioneringen… is helend.

Vraag jezelf af wat heb jij jezelf aangeleerd doorheen de jaren heen? Is jouw Hart op slot uit angst om weer die pijn te voelen? Ben jij bereid om Liefde te voelen in al zijn facetten en daardoor geconfronteerd te worden met je eigen schaduwkanten? Want, mooi mens, elke relatie is een tool voor zelfreflectie en groei. Zodat jij opnieuw je ware zelf kan worden voorbij verkeerde programmeringen, overtuigingen en trauma’s.

Ontwikkeling van het Self via relatie

In elke relatie (dus niet alleen romantische relatie) word je geconfronteerd met je eigen schaduwkanten. Ben je een tweelingvlam of ziel? Dan zal je nog harder geconfronteerd worden met datgeen wat nog niet in balans is. Het is jouw taak en verantwoordelijkheid om aan jezelf te werken. Want wanneer je jouw schaduwkanten blijft ontkennen en niet durft aan te kijken, zal jouw leven blijven zoals het nu is. Liefde zal je blijven ervaren als pijn.

De ervaring van een Heilige Relatie (met je perfecte wederhelft) is heel intens waardoor je geduwd wordt tot het erkennen van je ware zelf. Op het ogenblik dat je jouw wederhelft of ultieme partner ontmoet en je bent nog te veel vervuild met overtuigingen, gedragspatronen en trauma’s van buitenaf dan is het proces/relatie dat je zou aangaan van hele korte duur of super heftig. Enkel door het nodige innerlijke werk te doen, zal je in staat zijn de Heilige Relatie te behouden.

En verder…

In de laatste maanden van 2019 worden heel veel zielen wakker en denken het licht te hebben gezien, er te zijn. Echter nu pas begint het echte werk. De weg naar binnen is heel eenzaam doordat het proces van elke ziel anders is. Mocht dat niet zo zijn, dan zou er niemand naar de aarde moeten komen om te leren. Want dan zouden we allemaal kunnen leren van één iemand.

Veel mensen beseffen niet dat het belangrijk is om het innerlijke werk te doen. Ze verliezen zichzelf voortdurend in de illusies van de materiële wereld of in hun angsten. Ze zitten te vaak in hun hoofd en piekeren over de toekomst of mijmeren over het verleden. Echter hierdoor vergeten ze dat het leven NU is. Toekomst en verleden zijn niet… enkel nu is.

Meer bewustzijn verkrijgen bij zoveel mogelijk mensen, is de taak van lichtwerkers en van iedere ontwaakte ziel. Enkel zo kunnen zoveel mogelijk mensen mee ascenderen op de Hoge energieën voor een leven op de nieuwe aarde, voordat de energetische poorten in 2033 sluiten.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Liever luisteren, dan is de podcast via soundcloud voor jou