Tweelingvlammen: eenheid in individualiteit

Lang voor ik mijn tweelingvlam ontmoette, wist ik dat ik een “deel” was van een tweelingvlam connectie.

Omdat ik op internet veel tegengestelde berichten lees over tweelingvlammen, wil ik in deze blog het een en ander rechtzetten vanuit mijn connectie als tweelingvlam, het zijn van een tweelingvlam én vanuit mijn verbinding met mijn gidsen van de 30ste densiteit en hoger. Vertrouw op je eigen intuïtie om alle informatie die je leest, ziet, hoort te toetsen aan je eigen waarheidsdetector diep binnen in jezelf. Je ziel weet, je ego (persoonlijkheid) blijft twijfelen.

Wat zijn tweelingvlammen

In tegenstelling tot de vele berichten op internet zijn tweelingvlammen twee individuele zielen. Ze zijn dus volledig zonder de ander. Perfect in staat om zonder elkaar te functioneren. Wat niet betekent dat ze elkaar niet “nodig” hebben. Het belangrijkste dat ik mag recht zetten is dat ze NIET elkaars andere helft zijn vanuit een idee van gemis en tekort. Tweelingvlammen zijn geen twee delen van één ziel.

Doordat ze op hetzelfde ogenblik zijn geboren als ziel uit de bron, delen ze dezelfde energie. Ze zijn even oud en de connectie, de zielsherkenning die ze delen, is het “oudste” van alle zielsconnecties.

Verschil met tweelingzielen

Tweelingzielen hebben een andere zielsconnectie bestaande uit twee delen van één ziel geïncarneerd in 2 aparte lichamen. Echter de tweelingziel-connecties zijn hier met een ander doel dan de tweelingvlammen. Tweelingzielen zijn ook “jonger” doordat ze later zijn ontstaan in het plan van evolutie, van expressie van de Bron om zichzelf uit te drukken op een andere manier én dus andere lessen te leren, andere ervaringen op te doen.

Zoals ik eerder schreef zijn tweelingvlammen eerder ontstaan uit de bron. Gezien dit artikel over tweelingvlammen gaat, wil ik voor nu niet dieper ingaan op het concept tweelingzielen. Dat volgt in een ander artikel.

Tweelingvlam & onvoorwaardelijke Liefde

De speciale, onbreekbare connectie tussen tweelingvlammen zorgt ervoor dat tweelingvlammen net als magneten aangetrokken worden totdat ze samen zijn. Net zoals een batterij is er een negatieve en een positieve polariteit nodig om te kunnen werken vanuit hun volste potentieel.

Wanneer tweelingvlammen samenkomen in onvoorwaardelijke Liefde, elk vanuit het eigen heel-zijn (individualiteit), tilt hun Liefde hen omhoog tot union, eenheid (oneness => one-ness). En net daar gaat het om…

Deze connecties benaderen het dichtste het gevoel zoals we het ooit gekend hebben toen we allen nog een onderdeel waren van de Bron: eenheid & onvoorwaardelijke Liefde.

Doordat tweelingvlammen in staat zijn, deze hoge energie (onvoorwaardelijke Liefde) van de bron te ankeren in hun fysieke lichaam, vormen zij een voorbeeld voor de nieuwe gouden samenleving die we allen aan het creëren zijn, nl. een leven in eenheid vanuit individualiteit. Wat betekent dat we ons één voelen met alles wat rond ons leeft en nog steeds bewust zijn van ons unieke zijn, onze individualiteit, authenticiteit.

Missie van tweelingvlammen

Daar begint ook de missie van de tweelingvlammen op aarde in deze tijd van bewustzijnsverruiming. Door wie en wat ze zijn, zorgen ze ervoor dat Heilige huisjes omvergeduwd worden. Ze laten illusies verdwijnen, ze tillen de sluier van vergetelheid op. Ze stellen het gangbare gezag in vrag.

Hoe? Door ideeën over hoe relaties zouden moeten zijn, wat Liefde werkelijk is voor het Licht te houden. Door jou te tonen dat de waarheid niet hetgeen is wat jou aangeleerd werd zoals alles wat vanuit de matrix ons werd opgelegd, ons werd verteld of zelfs gebrainwasht door media, politici,… . Alles wat we tot nu gekend hebben en beschouwd hebben als onze waarheid, wordt door deze zuivere verbindingen getoetst aan de werkelijkheid van ware Liefde. Enkel zo kan iedere ziel de waarheid zien.

Lichtcodes en programmeringen

Tweelingvlammen zijn het voorbeeld, de expressie van de eeuwige, liefdevolle eenheid die de Bron is. Ze brengen en verankeren nieuwe niveaus van Liefde op emotioneel, fysiek, mentaal & spiritueel vlak. Ware Liefde is onbegrensd. Het is de hoogst mogelijke energie op aarde in deze dimensie. Door de lichtcodes in het energieveld, aura van de tweelingvlammen kunnen zij deze hoge energie belichamen. Tweelingvlammen zijn maw geprogrammeerd om deze energie van de Bron, onvoorwaardelijke Liefde te dragen en door te geven aan de rest van de wereld. Ze zijn een kanaal voor een specifieke lichtstraal, nl. die van onvoorwaardelijke Liefde.

Echter kan dit enkel wanneer tweelingvlammen elk voor zichzelf alle oude programmeringen en besmettingen door te leven in een 3D wereld te transformeren. Deze transformaties kunnen voelen als karma, maar dit is geen karma. Dit is een energetische “vervuiling”. Ben jij een tweelingvlam? Dan is het jouw taak om aan jezelf te werken en jezelf vrij te maken van al deze belemmeringen met als doel al je lagen af te pellen, af te leggen totdat je terug bij je essentie komt. Zodat je weer je energetische vibratie belichaamt net zoals je tweelingvlam. Want jouw energie resoneert met gelijke energie. Voor union is het belangrijk om op dezelfde frequentie te vibreren. Dus ga naar binnen, werk aan jezelf én laat je verdedigingsmechanismen los. Het pad van een tweelingvlam hoeft niet moeilijk te gaan. Het is de bagage, die je nog steeds met je meedraagt, wat jullie connectie beïnvloed op een negatieve manier.

En tweelingstralen dan

Tweelingvlammen werken op dezelfde lichtstraal (Goddelijke stralen van energie elke met een eigen specifieke eigenschap) waardoor ze soms ook tweelingstralen genoemd worden. Echter de energie van een ziel die een tweelingvlam is, ziet eruit als een vlam.

Tweelingvlammen moeten opnieuw ontwaken door deze nieuwe reïncarnatie waardoor tweelingvlammen elkaar enorm triggeren op elkaars schaduwkanten. Echter door aan jezelf te werken en die triggers vanuit de onvoorwaardelijke Liefde te bekijken die jullie beiden belichamen, zal de relatie die jullie samen uitbouwen veel moeitelozer gaan. Tweelingvlammen zijn voorbestemde connecties omdat ze een missie hebben die van belang is voor de verdere evolutie van de planeet.

Tweelingvlammen en karma

Tweelingvlammen hebben geen karma uit te werken samen. Het enige dat ze meedragen, is karma uit de familielijn waarin ze in dit leven zijn geboren. En zoals ik hierboven beschreef de vervuiling van het leven op aarde in deze tijd. De zielen van tweelingvlammen hebben reeds een bewustzijn van 7D en hoger, echter door de sluier van vergetelheid moeten ze bewust worden en het zich herinneren. Ze moeten leren hun ego opnieuw te gebruiken ten dienste van hun ziel, niet omgekeerd.

Tweelingvlammen komen dus niet samen om lessen uit te werken met elkaar of om karma uit te werken (energie “recht” te zetten). Tweelingvlammen zijn geen karmische relaties en hebben dus hierdoor onderling ook geen karma uit te werken.

Vaak deelden ze ook weinig levens samen net omdat ze elk hun eigen ervaringen wilden opdoen én ervoor kozen om te ervaren hoe het is om afgescheiden te zijn van de Bron en elkaar. Tweelingvlammen blijven verbonden vanuit de Hogere realiteiten, net zoals je kan lezen op verschillende websites. Tweelingvlammen zijn geen relatie, het is een connectie die ontstaat vanuit de 5D realiteit en hoger.

11:11 tweelingvlammen

Wanneer je informatie opzoekt omtrent tweelingvlammen zal je vaak 11:11 tegenkomen. Deze codes verwijzen naar de mannelijke en vrouwelijke energieën die worden gebalanceerd in deze connectie. Eerst in elke tweelingvlam zelf (1+1) om nadien elkaar te balanceren vanuit de connectie (11:11).

Van zodra ze samenkomen (11+11) en samen de mannelijke en vrouwelijke energie balanceren, ontstaat de Heilige relatie (1+1=3). Wanneer tweelingvlammen vanuit deze connectie (3) manifesteren ontstaat verandering en magie (4) waaruit een nieuwe wereld wordt geboren.

En dat is ook hetgeen de Tree of Life vertegenwoordigt waarbij de Bron (0) zich wenst uit te drukken en hierdoor splitst in 2 (mannelijke en vrouwelijk) om van daaruit te manifesteren. Wanneer je iets in de fysieke realiteit wilt laten gebeuren, heb je ook beide energieën nodig. Elk nieuw leven ontstaat vanuit beide energieën. En zo komen we opnieuw bij het begin… waar tweelingvlammen als ziel zijn ontstaan… uit de bron om de onvoorwaardelijke Liefde als individuen in eenheid neer te zetten op aarde om een nieuwe wereld te scheppen.

Zit jij ook in een transformatie?

Loop je zelf op het pad van bewustwording als een tweelingvlam en wil je wat meer duidelijkheid?
Reserveer dan een transformatiesessie of online reading.

Liever kijken dan lezen? 👀 Bekijk de video over dit thema op YouTube

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading.