De keuze die je mag maken

Als er iets is wat ik geleerd heb doorheen mijn spirituele ontwikkeling is dat elk antwoord waar je naar op zoek bent, in jouw blauwdruk verborgen ligt. Het is de kunst te leren je blauwdruk te ontdekken, het te leren lezen. De afgelopen jaren en eigenlijk zelfs mijn hele leven staat in het teken van mijn missie die ik hier heb op aarde. En dat betekent dus ook dat alles wat ik ervaar, elk obstakel dat op mijn weg gegooid wordt, is er enkel en alleen met doel om alles wijsheid die ik reeds in me heb verborgen te laten ontwaken. Alle miserie, alle pijn, alle dieptepunten maar ook alle hoogtepunten, alle vreugde en alle successen helpen mij in mijn missie om jou vooruit te helpen.

Ik kan je vertellen hoe het is om te leven vanuit een hoger bewustzijn. Ik zal je antwoorden geven over tweelingvlammen, soulmates, karmische relaties en hoe het jou beïnvloedt in de zoektocht naar jezelf. Ik kan je tips geven over hoe ik het aanpakte en wat voor mij werkte. En ik kan je inzichten geven in je zielsmissie en het pad dat jouw ziel gekozen had om te volgen in dit leven.

Leren over ascentie

Via alles wat ik schrijf of creëer, is het mijn doel je te leren over ascentie en bewustwording. Op een simpele, eenvoudige manier leg ik uit wat er aan de hand is in de wereld op het fijnstoffelijke, energetische niveau. Omdat deze wereld voor mij zo vertrouwd is en ik begrijp dat het voor velen iets onwezenlijk is. Ik kan je tools geven, helen en gechannelde boodschappen doorgeven afkomstig vanuit die andere dimensionale werkelijkheden.

Blokkades kan ik transformeren voor je en karma verduidelijken. Samen kunnen we zelfs jouw energie verhogen zodat je ook vanuit een hogere energie kan leven en kijken naar de wereld. Echter zolang jij delen van jezelf blijft verloochenen en schaduwkanten van jezelf blijft projecteren op anderen, dan kan niemand jou verder helpen in je zielsgroei.

Het werk dat je te doen hebt op aarde is jouw verantwoordelijkheid. Niet die van mij of van je buur. Mijn taak is om zaadjes te planten voor zij die klaar zijn om te horen wat ik te zeggen heb. Ik ben er om jou op weg te zetten, inzichten te geven in je blokkades en je te leren hoe je die kan transformeren zodat jij weer verder kan werken aan jezelf. Ik ben hier als tool zodat jij opnieuw zou leren hoe je de meester-creator wordt van je eigen leven. Ik ben hier om jou wakker te schudden zodat je niet langer keuzes maakt die anderen jou opleggen of waarvan ze zeggen dat dit het beste is. Door te leven wie ik ben, door te tonen wie ik ben, door zelf problemen en obstakels aan te pakken vanuit een hoger bewustzijn ben ik een voorbeeld dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om jouw leven vorm te geven.

Maak je keuze

Jij hoeft nergens in te blijven waar je niet gelukkig bent. Wat de buitenwereld ook van je denkt of wie je ook probeert te overtuigen of probeert bang te maken. Jij hebt de verantwoordelijkheid jezelf waard genoeg te vinden om op te komen voor waar jij nood aan hebt. Jij hebt de plicht om jezelf op de eerste plaats te zetten. Stop met anderen te pleasen… als ze niet van je houden omwille van wie je werkelijk bent dan is het nooit oprecht geweest.

Ik heb het geluk om te mogen ervaren wat het is om universele liefde te ervaren. En eerlijk gezegd de weg ernaar toe was niet evident en daagde mijn ideeën en overtuigingen over Liefde en relaties uit tot op het bot. Maar nu ik het grotere geheel zie, weet ik dat elke vorm van Liefde start en eindigt bij jezelf. Dus mooi mens, mooie ziel… wanneer zal jij nu eens keuzes maken enkel en alleen maar omdat het jou gelukkig maakt voorbij de verwachtingen en voorwaarden van anderen.

Ik beloof je. Keuzes maken vanuit een hoger bewustzijn, vanuit je Hart zal je meer geluk en Liefde dan wat ook ter wereld in je leven brengen. Wees niet bang om bruggen te verbranden, wees niet bang om harde besluiten te nemen. Er wordt altijd voor je gezorgd wanneer jij toont dat jij jezelf het waard genoeg vindt om voor te kiezen.

Liefs,
Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.