Wat is channelen?

Op regelmatige basis deel ik met jullie via de blog of via video’s of posts gechannelde boodschappen. Voor sommigen zal channelen geen onbekend begrip zijn, terwijl het voor anderen iets totaal nieuws is. Wanneer je channelen opzoekt, zal je verschillende informatie kunnen terugvinden. Voor iedereen verloopt channeling immers anders, is de ervaring anders. Maar je zou kunnen zeggen wanneer je channelt dat je jezelf openstelt voor boodschappen en informatie vanuit andere dimensies en realiteiten. Via je energiesysteem ontvang je energieën vanuit hogere frequenties zoals 5D en hoger. Channelers vertalen die energieën in begrijpbare taal. Daarom is het belangrijk om je eigen onderscheidingsniveau te gebruiken bij het lezen van gechannelde berichten. Afhankelijk van de zuiverheid van het kanaal is er soms contaminatie van de informatie door het referentiekader van de channeler. Bovendien kan je enkel informatie channelen als het aansluit bij je referentiekader (dus ook vorige levens) of als het in je systeem verborgen ligt in de zin van lichtcodes.

Intuïtieve boodschappen

Wanneer ze zeggen volg je intuïtie dan zou je kunnen zeggen dat dit eveneens een vorm is van channelen. Enkel dan channel je informatie die tot je eigen systeem behoort, nl. van je Hogere Zelf of je ziel. Ook jouw gidsen kunnen via je intuïtie boodschappen en signalen doorgeven doordat ze contact maken met je lichtlichamen.

Ook telepathisch communiceren zou je kunnen plaatsen onder het channelen. Want op dat ogenblik communiceer je met andere zielen of lichtwezens op energetisch niveau. Je gebruikt geen woorden of non-verbale communicatie om duidelijk te maken wat je wilt zeggen. Telepathische communicatie kan je horen, voelen of weet je gewoon. Het is een vorm van energieoverdracht via de energetische koorden die bestaan tussen verschillende zielen waarbij je de ontvangen energie automatisch vertaald op zo’n manier dat ze voor jou te begrijpen is. Daarom kan je dus ook channelen met overleden zielen zoals Michael Jackson, Lady Diana, Rudolf Steiner,… ongeacht welke taal ze spraken toen ze nog leefden. De taal is een 3D manier van communiceren. Wanneer je denkt dat je enkel pas correcte informatie ontvangt van Michael Jackson als het in het Engels is dan is dit je ego en dus je logische denken die dit verwacht.

Verwachtingen vertroebelen kanaal

Net zoals mensen verwachtingen hebben over hoe engelen er uitzien, zorgt er ook voor dat de engelen-energieën ervoor kiezen om volgens het gekende beeld te verschijnen. Zelf heb ik enkel nog maar energie als bollen gezien ook al ging het om engelen, opgestegen meesters, gidsen,…  Omdat ik niet de overtuiging heb dat er aan een bepaalde vorm moet voldaan worden, zie ik dus enkel energie wat het in wezen ook is.

Op het ogenblik dat ik channel dan hoor ik de woorden in mijn hoofd net alsof er iemand tegen mij aan het spreken is. Dan schrijf ik die neer op pen en papier of in een word-document op mijn computer afhankelijk van waar ik op dat ogenblik mee bezig was. Soms komen boodschappen op momenten dat ik aan het koken ben, op het toilet zit, in mijn bad lig, onder de douche sta of als ik in slaap val. Op die ogenblikken zit mijn logische verstand immers niet in de weg om een zuiver kanaal te zijn van informatie afkomstig van hogere energieën. Andere momenten neem ik bewust de tijd om af te stemmen, mijn gedachten te verstillen en me open te stellen voor de boodschappen.

In het begin van mijn ontwikkeling heb ik hierop geoefend om op een zuivere manier te kunnen channelen. Niet omdat ik het nog niet kon want het is een natuurlijk staat van zijn. Ik oefende omdat mijn ego me saboteerde waardoor ik constant twijfelde aan de boodschappen die ik doorkreeg. Na verschillende keren de bevestiging te krijgen van andere channelers dat mijn kanaal zuiver is, kreeg ik meer zelfvertrouwen waardoor het nu automatisch gaat.

Jouw voorkeurskanaal

Uiteindelijk kan iedereen channelen of informatie ontvangen van de hogere realms. Het is een kwestie van te ontdekken op welke manier jij die informatie ontvangt. En dan spreek ik over je helderheid, je voorkeurskanaal. Mijn voorkeur is horen. Dus ik ben in eerste instantie helderhorend waardoor mijn gidsen, de lichtwezens met mij communiceren via mijn gehoor.

Verder krijg ik ook boodschappen en informatie door via mijn helderziendheid, helderwetendheid en heldervoelendheid. En ook jij hebt deze 4 kanalen in jou actief. Het is een kwestie van te ontdekken wat jouw voorkeur is. Ik ontdekte tijdens coaching sessies dat er in het “normale” communiceren gelijkaardige voorkeuren zijn wanneer we met andere mensen praten.

Zo zal jij je bijvoorbeeld aangetrokken voelen dat de zin “ik zie dat het goed gaat”, terwijl anderen het natuurlijker vinden om te zeggen “ik hoor dat het goed gaat”. Nog anderen zullen de voorkeur hebben voor “ik voel dat het goed gaat” of “ik weet dat het goed gaat”. Observeer je eigen woordkeuze de komende dagen en je zal ontdekken op welke manier je meestal vertelt over je ervaringen en je gevoelens. Beschrijf je eerder via de dingen die j gezien hebt, gehoord hebt, gevoeld hebt … dit zijn allemaal indicaties van jouw voorkeurskanaal. Wil je hierover meer weten dan kan je natuurlijk een channeling, reading of transformatiesessie reserveren. Dan kijken we op welke manier jij natuurlijk communiceert.

Telepathische communicatie bij tweelingvlammen

Telepathische communicatie wat verloopt via 5D en hoger is een zuivere manier van communicatie omdat het niet beperkt is door conditioneringen. Deze vorm van communicatie is tevens niet beïnvloedt door de matrix met allerlei verwachtingen, negativiteit, trauma en zo meer. Daarom is het belangrijk wanneer je het pad van een tweelingvlam of tweelingziel loopt. En zelfs wanneer je een zielsconnectie aangaat om te oefenen op de telepathische communicatie. Het helpt je immers in tijden wanneer er in de 3D wereld obstakels en problemen zijn ontstaan door alle ballast tussen jullie beiden om de liefdesconnectie en de onvoorwaardelijke liefde die er is op zielsniveau toch nog steeds te voelen.

Wanneer er een moment komt dat je de energie van je goddelijke partner niet meer voelt in de 5D en dus geen telepathische communicatie meer mogelijk is, weet dan dat dit is ter bescherming van jou en de connectie. Op dat ogenblik ben jij of is je partner bezig met het transmuteren van negatieve energieën in de eigen ontwikkeling. Het kan tevens zijn dat er karmische lessen te leren zijn of af te ronden zijn door één van jullie beiden. Een andere reden van dit afsluiten is beïnvloeding van buitenaf. We moeten immers zoveel mogelijk de verkeerde programmeringen en aangeleerde gedragspatronen transformeren om ervoor te zorgen eenheid in onszelf en later in de connectie te creëren.

Bovendien ontstaat een tweelingvlam connectie altijd eerst in 5D om van daaruit geankerd te worden in de fysieke wereld. Doordat dergelijke connecties anders ontstaan dan de relaties die we nu kennen op aarde, zijn deze connecties eenmaal ze fysiek gevormd worden veel sterker en is de kans op slagen veel groter. Wat van groot belang is voor de bewustwording van de mensheid en de evolutie van de aarde. Tweelingvlammen komen immers tonen wat onvoorwaardelijke Liefde is en hoe zich dat uit in een liefdesconnectie tussen twee zielen.

En zoals altijd, wens je met mij samen te werken. Kijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en om samen jouw nieuwe leven te creëren. Heb je vragen of weet je niet welke dienst je op dit ogenblik het meeste aangewezen is? Stuur me dan een mail via de contactpagina.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉