Wat is jouw emotionele vervulling?

Vandaag is het belangrijk om tijd te maken voor jezelf, voor je innerlijke kind en eerlijk te worden wat je wilt in je leven. Waar heb je genoeg van? Wat wil je veranderen? Ben je niet langer gelukkig?

Wat brengt jouw emotionele vervulling

Je leest het goed WAT brengt je emotionele vervulling ipv wie… alles wat je zoekt in de buitenwereld of bij iemand anders, mag je eerst bij jezelf vinden. Eenheid in jezelf betekent dat je alles omarmt wat jou JIJ maakt… ook je schaduwkanten… ook je trauma’s en kwetsuren. Geef ze Liefde, breng ze in het licht… Geef ze even aandacht om te helen en los te laten. Dan worden ze je kracht.

Zelf heb ik veel tijd nodig om op te laden en vooral om de complexiciteit van mijn ZIJN te begrijpen, om mezelf beter te leren kennen. Via stilte, journalling en introspectie leerde ik patronen erkennen en kon ik ze transformeren.

Transformatie

Ik ben niet langer wie ik ooit dacht te zijn en dat is ok. We groeien allen naar een volgend level van zijn. We worden allemaal beetje meer onszelf. En ja het is ontzettend angstaanjagend om jezelf te tonen aan de wereld want wat zullen ze zeggen… Maar mooi mens, er zullen altijd voor- en tegenstanders zijn. Dat is eenmaal verbonden aan een leven in dualiteit… echter laat het jou niet tegenhouden de eenheid ervan te ontdekken. Want dan ontstijg je het 3D-denken en ben je een nieuwe fase in je leven ingegaan.

Klaar om de beste en vooral de hoogste versie van je leven te leiden. Klaar om overvloed en onvoorwaardelijke Liefde je leven binnen te laten, klaar om dingen anders te doen tegen bestaande structuren en systemen in. Omdat jij weet, voelt, ziet en hoort wie jij werkelijk bent voorbij de verwachtingen van anderen.

Je bent het waard om je eigen leven te leiden. Waarom zou je blijven kiezen voor een ander als je zelf niet gelukkig bent? Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Dan pas kan je vanuit die eenheid onvoorwaardelijk van een ander houden. Op dat ogenblik komen vrijheid en verbondenheid samen vanuit eenheid.

Liefs,
Lindsey

💚🔥💫

Extra boodschap gechanneld via het drakenbewustzijn

Mooie ziel, je bent al zolang naar deze kans aan het toewerken. Doorheen vele levens leerde je lessen samen met je broeders en zusters van de aarde. Je koos ervoor om levensvorm te geven vanuit de donkere, laagtrillende energie. En andere levens stonden in het teken van de lichte, hoogtrillende energie. Alle ervaringen hielpen jou om meer te leren over dualiteit. Waardoor nu de tijd gekomen is dat we met zoveel mogelijk zielen terugkeren naar de eenheid. Echter niet zoals we ooit waren. Wel met behoud van hetgeen je geleerd hebt, met behoud van je individualiteit.

De afgelopen jaren ben je enorm gegroeid. En nog steeds werk je jouw weg richting de puurheid van je ziel, van je essentie. Vandaag brengen wij je de kans om alle wijsheid, over alle tijd en ruimte heen, te integreren in je huidige incarnatie. Zodat je dit alles kan gebruiken om de nieuwe wereld waar we allen naar verlangen te creëren. Balanceer de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf, gebruik beiden om je verlangens vorm te geven. En van zodra je klaar bent voor de volgende stap, integreer de eenheid in jezelf dan in al je relaties. Sta in je kracht door te erkennen wie je werkelijk bent. Eer je kracht en wees trots op wie je bent. Wat je ook doet, wie je ook geworden bent… alles maakt deel uit van een groter geheel, van de evolutie van de aarde.

Jouw ziel was uitgekozen om hier nu te zijn in deze menselijke vorm om nieuwe aarde vorm te geven. De aarde… een planeet van Liefde, licht en vrijheid.

Liefs,
Lindsey

🔥💖💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.