Wat is het eenheidsbewustzijn?

Het eenheidsbewustzijn is het verenigen van het mentale, emotionele, stoffelijke en spirituele lichaam. Leven vanuit een eenheidsbewustzijn is eenheid ervaren in jezelf. Het is alle energieën balanceren, vrouwelijk en mannelijke energie in wisselwerking en verbinding met elkaar laten werken. Eenheid in jezelf is alle dimensies waarin jij aanwezig bent op één lijn brengen om je chakrasysteem uit te lijnen en te optimaliseren.

Jezelf integreren

Leven vanuit een eenheidsbewustzijn is alle delen van jezelf integreren en vooral erkennen ipv jezelf te verloochenen en jouw schaduwen blijven projecteren op anderen. Wijsheden, lessen en ook karma uit vorige levens worden geïntegreerd en uitgewerkt waar nodig.

Het eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn verwijst naar een 5-dimensionaal bewustzijn. Maw een hoger bewustzijnstoestand die deel uitmaakt van de eigen genetische structuur. Het is wie we zijn. Dit bewustzijn beïnvloedt de 4 lichtlichamen waarin het bewustzijn aanwezig. De 4 werelden van de Kaballah vinden hun weerspiegeling in deze 4 lichtlichamen.

Ego versus eenheid

In tegenstelling tot het ego is het eenheidsbewustzijn niet gericht op dierlijke instincten, maar gericht op het grotere geheel en op de eenheid tussen alles. Waar een 3D bewustzijn hoofdzakelijk functioneert vanuit een nood om te overleven en dus gericht is op de persoon zelf (en op het voordeel voor het individu) is het eenheidsbewustzijn gefocust op de mensheid als collectief.

Vanuit de 5D energie en het hoger bewustzijn leeft iedereen vanuit een geestelijk broeder- en zusterschap met elkaar. Problemen worden opgelost vanuit deze hogere energie waardoor de manier van denken veranderd. Er komen oneindig veel oplossingen en mogelijkheden ter onze beschikking waar we tot voor kort vanuit het 3D denken geen begrip over hadden. Je zou kunnen zeggen dat je referentiekader ruimer wordt. Er schijnt plots meer licht in de kamer waardoor je plots merkt dat er veel meer is dan wat je oorspronkelijk dacht.

Hogere waarden

Vanuit het eenheidsbewustzijn ervaren we een gelijkmatigere gemoedstoestand. Je zou kunnen zeggen dat we emotioneel evenwichtiger zijn en ons gevoel van eigenwaarde niet laten mee fluctueren naar gelang wat er in de realiteit gebeurt. We zien het grotere geheel waardoor we emotioneel afstand kunnen nemen van een situatie als een hogere vorm van onthechting.

Je ervaart en weet dat niets is wat het lijkt. Veel van wat je met de fysieke ogen kan waarnemen is een illusie en dus niet belangrijk vanuit een hoger bewustzijn. Je ervaart meer Liefde, eenheid en aanvaarding van alles wat is. Je hoeft niet alles te begrijpen met het logische verstand want je weet. Niet alle stappen hoeven duidelijk te zijn, slechts enkel de eerstvolgende stap. Je vertrouwt op je gevoel, je intuïtie als het kompas dat je begeleid op je zielspad.

Integratie van hogere delen

Naarmate je langer in een hoger bewustzijn leeft, wordt meer en meer van je Hogere Zelf en je 5D lichaam geïntegreerd in je huidige persoonlijkheid en dus ook in je aardse lichaam. Je wordt iemand anders… eigenlijk word je meer je échte jij, de ware essentie die jij altijd bent geweest.

Denken, overtuigingen en gedachten zijn allemaal waarnemingen en dus energie die je kan besturen. Hoe meer je hogere gedachten en emoties hebt die trillen vanuit die hogere 5D energie, hoe meer balans je creëert in je zijn. Innerlijke rust maakt meer en meer deel uit van je dagelijkse leven.

Ook 5D emoties hebben heel veel kracht. Denk maar aan liefdevolle vriendelijkheid, aanvaarding, genade, begrip, gerechtigheid, mededogen, aanvaarding… Hoe meer je deze emoties belichaamt, hoe meer je leeft vanuit het hogere eenheidsbewustzijn. Dat wil zeggen dat je omgeving je niet altijd zal begrijpen, zeker als zij zelf niet het pad van bewustwording bewandelen. Hierdoor is het soms raadzaam om te kiezen om niet te reageren op reacties van anderen en dus je emoties niet te uiten tegenover anderen. Volg hierin je intuïtie want dan weet je altijd wat het beste is voor iedere situatie.

Leren leven vanuit eenheidsbewustzijn

Wanneer je het pad loopt waarbij je wakker wordt en meer voelt, is het vaak verwarrend omdat je niet goed weet wat er gaande is. In het begin kan het zelfs soms gebeuren dat je het gevoel hebt dat je gek aan het worden bent. Je leven is aan het verschuiven naar een andere dimensie waardoor het lijkt alsof je ganse wereld instort. Onthoud dat je een oude woning moet afbreken wanneer je een nieuwe wil gaan bouwen. Ik liep het pad al voor je en weet wat je te wachten staat. Door de connectie met mijn gidsen en lichtwezens in de hogere realms kan ik jou bijstaan op je pad.

Er komt heel wat kijken bij het ontwaken en daarom maakte ik een e-book over het eenheidsbewustzijn. Het e-book omvat meer uitleg over de integratie van het eenheidsbewustzijn. Aangezien dit e-book verkocht wordt als een pakket krijg je onmiddellijk ook een reading, een transformatiesessie van 30 min en een channeling bij het e-book om je te ondersteunen op je pad.

In het e-book sta ik stil bij het proces waarbij we van ego-gestuurd bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn gaan. Ik vertel je over de verschuiving in het bewustzijn, over hoe het vroeger was, wat je kan verwachten in de toekomst en wat het doel is van ascensie (bewustwording).

Verder ontvang je nog helingen en visualisaties die je ondersteunen in je zielsgroei zoals de eenheidsheling, heling met de violette vlam, grondingskoorden aanpassen en optimaliseren en nog zoveel meer. Allemaal om jou zo goed mogelijk doorheen deze transformatie te laten gaan.

Heb je vragen? Wil je het pakket bestellen? Dat kan gemakkelijk via deze pagina of stuur me gerust een mailtje via het contactformulier.

Liefs,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.