Mannelijke energie brengt structuur aan de vrouwelijke energie

Mannelijke energie structureert de vrouwelijke, intuïtieve, ontvangende energie. In een wereld van dualiteit zou je denken dat de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën tegengesteld zijn aan elkaar. Niets is minder waar. Deze beide Goddelijke energieën vullen elkaar aan en versterken elkaar wanneer ze in balans zijn.

Eenheid in jezelf

Wanneer er over deze energieën gesproken wordt tijdens de reis als tweelingvlam, tweelingziel of een andere zielsconnectie dan is dit vooral in het begin een houvast. Door te weten welke energie je dominant belichaamt, kan je meer en meer leren over jezelf en de manier waarop je reageert, denkt, leeft. Echter naarmate je verder staat in je zielsontwikkeling breng je de beide Goddelijke energieën meer en meer in balans. Wat maakt dat je de ene dag meer vanuit je vrouwelijke energie leeft en de andere dag actie onderneemt vanuit je mannelijke energie. Door te leren hoe deze energieën elkaar aanvullen, breng je eenheid in jezelf.

Brengt eenheid in je connectie

Dat betekent dat je ook een verschuiving zal merken in je connectie. Waar je in het begin vooral vanuit de ene energie in de connectie staat, zal je naarmate je union bereikt meer en meer wisselen in energieën. Dat betekent afhankelijk van wat elke ziel nodig heeft om te helen en te groeien dat jij de vrouwelijke of de mannelijke energie op jou neemt. Waardoor je wederhelft dan meer vanuit de andere energie in de connectie zal staan.

Wanneer je merkt dat je een eenheid in jezelf hebt gecreëerd zal je relatief snel deze dynamiek zien in je connectie. Op dat ogenblik is het belangrijk om het idee van een DF (vrouwelijke energie) of een DM (mannelijke energie) los te laten. Want dat is een visie die nog steeds verwijst naar dualiteit en dus naar gescheiden zijn. Terwijl we net willen groeien naar eenheid.

Zelfreflectie

Dus stel jezelf de vraag “hoe denk ik nog over het opsplitsen van deze energieën”? Waar zit ik in mijn eigen ontwikkeling en hoe weerspiegelt zich dat in de connectie? Je wederhelft laat je altijd zien waar je nu bent. Of je de vrouwelijke of mannelijke energie op je neemt. Het maakt niet uit. Gebruik die kostbare spiegel om te groeien en balans in jezelf te creëren.

Contacteer me als je wederhelft nog niet vanuit een geheelde energie met jou verbindt. Ik zet je weer op weg door datgene te spiegelen waar jij nu mag naar kijken zodat we het kunnen transformeren en loslaten.

Liefs,
Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.