Hart-heling tijdens ascentie

Hart-heling tijdens ascentie is niet altijd even leuk. In deze blog wil ik je mijn ervaring meegeven. Het pad van bewustwording lopen, is niet altijd eenvoudig. Naast heling in emotionele en mentale lichamen, is er ook nog de energetische updates. Deze kunnen heel wat van je fysieke lichaam vragen. Op dat ogenblik is luisteren naar je lichaam en rust héél belangrijk. Het helpt je immers om sneller doorheen de transities te gaan.

Mijn ervaring

De laatste 2 weken merk ik regelmatig een disconnectie met mijn gidsen. De reden hiervoor is dat naarmate onze energie verhoogd en we meer en meer uitzuiveren we een nieuw team van gidsen en leraren krijgen die afgestemd zijn op ons nieuw pad.

Vorige nacht kreeg ik met de heftigste hart-heling en chakra zuivering ooit te maken. Ik werd rond 3u wakker omwille van hevige pijn thv mijn Hartchakra. Ik heelde mezelf, vroeg ondersteuning en ging in allerlei posities liggen in de hoop de pijn te kunnen kanaliseren. Niets hielp. Uiteindelijk ben ik gaan huilen omdat ik me zo in de steek gelaten voelde. Ik vroeg nogmaals wat ik kon doen om het te laten stoppen.

Toen kreeg ik te horen dat het tijd geworden was om alle ontgoocheling, boosheid, verdriet, angsten,… los te laten. Ik mocht mezelf vergeven. Ik mocht anderen vergeven. Pas dan kon alles getransformeerd worden. Ik mocht vertrouwen op het grotere geheel en alle ballast loslaten.

Na dit alles gedaan te hebben, begon de pijn weg te ebben en ben ik weer in slaap gevallen. Emoties die nu nog opkomen, erken ik en laat ze zijn voor wat ze zijn. Ik ben niet mijn emoties. Ik ben zoveel meer.

Stappen in het ascentieproces

Aangezien we allemaal eerst energetisch klaargestoomd worden voor de volgende stap in het ascentieproces kan het zijn dat je ook ongemakken ervaart. Volg aub je leiding en raadpleeg een arts als je twijfelt. Sowieso wordt bij iedereen het 12-delige chakra systeem geactiveerd en geüpdatet. Van daaruit worden we aangesloten en verbonden met het kristallen grid rond de aarde.

Eerst worden vooral lichtwerkers, sterrezaden en tweelingvlammen afgestemd en klaargestoomd voor hun missies hier op aarde. Ongeacht wanneer je dit leest of je nu een lichtwerker, sterrezaad of tweelingvlam bent, het maakt niet uit. Uiteindelijk gaat iedere ziel die ervoor kiest doorheen deze transitie gaan. Dus probeer hoe dan ook zoveel als mogelijk te rusten en te luisteren naar de leiding van je lichaam.

Laat je ondersteunen

En zoals altijd, wens je met mij samen te werken. Kijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en om samen jouw nieuwe leven te creëren. Heb je vragen of weet je niet welke dienst je op dit ogenblik het meeste aangewezen is? Stuur me dan een mail via de contactpagina.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉