Integratie van het ego, verhoogde angsten en zuiveren emoties

Integratie van het ego komt nadat de angsten en emoties uitvergroot aan het licht gekomen zijn. Het is alsof we opnieuw door het geboortekanaal geduwd worden. Naarmate de energieën van de aarde verhogen en nog meer Goddelijke Stralen naar de aarde gestuurd worden, omarmen we meer en meer onze authentieke zelf.

Door de trechter

Dat betekent dus alles wat niet in lijn is en niet de juiste frequentie heeft, gezuiverd wordt. Je volledige systeem van DNA, skelet over lymfesysteem en spijsvertering… alles wordt een voor een door de Goddelijke Stralen gereinigd en geüpdated. Enkel op deze manier kan jouw ego geïntegreerd worden in je nieuwe ZIJN.

De laatste dagen (en meer nog onder invloed van de volle maan op 9 maart) komen angsten, kwetsuren en oude programmeringen naar boven. Enkel door zichtbaar te worden, kan je ze transformeren. Je zal merken dat je in situaties terecht komt waar je getriggerd wordt. Bijvoorbeeld zal je buurman iets schijnbaar onbenullig zeggen maar het zal je raken waardoor je gaat twijfelen aan je eigen mening, aan je intuïtie. Of je loopt opnieuw tegen eenzelfde probleem aan waarvan je dacht dag het opgelost was… kijk niet naar wat er gebeurd in de 3D want dat is net de illusie, de valkuil. Ga niet mee in verhitte emoties of angst. Maar keer naar binnen, voel wat er te voelen is en erken wat je tot nu toe weg geduwd hebt. Het ergste is voorbij, erken je diepe gevoelens. Stap even weg van alles en zie het grotere geheel van alles.

Let op, het maakt niet uit wanneer je dit blog leest. Want iedereen volgt een eigen tijdslijn (planning) wat betreft innerlijke groei en ascentie. Dus laat je niet vastzetten door het feit dat dit misschien een tijdje geleden geschreven is. Als jij dit nu leest, dan is dit omdat het voor jou een boodschap bevat.

Eerlijkheid met jezelf

Waar heb je nog weerstand tegen verandering? Waar hou je nog teveel controle ipv in overgave te leven? Welke frustraties houden je vast en dus weg van volledig vertrouwen? Je kan niet volledig vertrouwen in jezelf of het universum wanneer je nog frustraties voelt over iets. Deze energieën kunnen niet samen aanwezig zijn. Want frustraties verwijzen naar een vorm van controle die we niet hebben en dus gefrustreerd raken. Door jezelf over te geven aan het grotere geheel, jezelf te open om te ontvangen voor alles wat voor jouw hoogste goed is, tap je in op overgave én volledig vertrouwen.

Neem de tijd om in gesprek te gaan met jezelf. Erken de angsten en opkomende emoties zodat je ze kan transformeren. Ik kan je hierbij helpen, mocht je dat wensen. En weet dat het ego er altijd geweest is om ons te beschermen. Alleen nu is er geen bescherming meer nodig. Je ego mag nu voor je gaan werken ten dienste van je ziel en diens missie.

Liefs,
Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.