Energetische update voor je ascentie in 2020

Met het afsluiten van 2019 werden vele karmische cyclussen afgesloten en afgerond. Ascentie als groeien naar een volgend niveau van bewustzijn is een eeuwig durend proces van je ziel. Om naar het volgende level te kunnen, is het balanceren van goddelijke mannelijke (DM) en Goddelijke vrouwelijke (DF) energieën belangrijk. Ook de aarde nam het volgende level in bewustzijn en laat dat zien door de natuurrampen die plaatsvinden. We mogen leren meer respect te hebben voor de aarde want ze laat ons toe op haar vruchtbare bodem te leven, te leren en te ontdekken.

In 2020 zal je meer en meer in contact komen met zielen van je zielenfamilie, mensen die hetzelfde pad lopen. Mensen die jou begrijpen door hun eigen ervaringen. Ascentie is het verhogen van je energie en verbinden met hogere realms terwijl je goed gegrond bent en verbonden met de energie van moeder aarde. Wees en leef in het NU. Verbind je dagelijks met de oranje vlam van verlichting om je lichtlichamen te optimaliseren en te balanceren doorheen je bewustzijnsproces.

Energieën in de week van 06/01/2020 – 12/01/2020

Veel van jullie zitten in een overgangsperiode. Je bewustzijn is zich aan het verruimen maar het boezemt angst in omdat je’r geen controle over hebt. Je hebt geen idee waar dit heen gaat. Deze transitie vraagt vertrouwen en overgave van je terwijl je ego alles probeert te begrijpen met het logische verstand.

Jaren en decennia lang leerden we te kijken naar wat we verloren hebben, we leefden in het verleden of droomden weg in de toekomst. Door het verhogen van je energie en trilling opent een nieuwe wereld voor je. Je leert dat je beter focust op wat er NU is en van daaruit kan je verder bouwen aan je leven. Laat los wat niet langer bij je past want dan maak je ruimte voor nieuwe zuivere energie en heling. Wees dankbaar en maak contact met je Hogere zelf dat je doorheen deze transitie leidt.

Laat je Hogere Zelf leiden

Je hogere zelf heeft volledig zicht op jouw levensloop, op de lessen die je ziel komt leren en op welke weg voor jouw hoogste goed is. Door het proces in handen te geven van je hogere zelf kies je ervoor om samen te werken. Samenwerken met je hogere zelf, je gidsen en je beschermengelen. Door dagelijks in stilte door te brengen en de piekerende gedachten er te laten zijn, geef je jouw hogere zelf de kans om jou advies en leiding te geven in lijn met de wetten van het universum voorbij beperkende systemen, trauma’s en kwetsuren.

Door een tijd in kluizenaarsmodus te gaan, leer je de taal van je ziel beter horen, voelen, zien. Het proces van bewustwording brengt je een nieuwe kijk op de wereld. Een wereld met onbeperkte mogelijkheden, een wereld waarin je ziel oneindig is. Een wereld in een hogere vibratie waar iedereen leeft vanuit dit hogere bewustzijn. Door aan de slag te gaan met jezelf, je talenten en passie verder te ontwikkelen en vorm te geven, sta je meer en meer vanuit je essentie in de wereld. Alle vruchten van dit werk zullen er zijn van onafhankelijkheid, vrijheid en financiële zekerheid. Ook emotionele vervulling en overvloed komen je leven binnen en zijn net als innerlijke rust constanten en vaste waarden in je leven.

Volg je dromen, visualiseer je visie en zet vervolgens stappen, neem actie vanuit afstemming met je ziel, je essentie.

Kies bewust 

Op je pad van bewustwording ga je op zoek naar jouw waarheid. Er zijn veel spirituele leraren, goeroe’s en informatie te vinden op het internet. Echter blijf voortdurend afstemmen op je intuïtie om te weten wat aansluit bij jouw waarheid. Blijf kiezen voor je innerlijke groei en zeg nee tegen alles wat je verder van je pad brengt. Bevrijd jezelf van emotionele en mentale lasten, laat je bijstaan door gelijkgestemde zielen die het pad lopen.

Je lichaam verandert door het verhogen van je frequentie, dus ga bewust om met de noden van je fysieke lichaam. Meester worden over je leven vraagt veel toewijding en vertrouwen in jezelf. Volg niet blindelings iemand die je de hemel belooft. Enkel jij zelf draagt de verantwoordelijkheid voor je groei, niemand kan het voor jou doen. Je bent een magische creator, leer hoe je jouw talenten gebruikt voor je hoogste goed.

Laat je ware zelf telkens op een dieper level naar voren komen. Wees bewust dat alles in je leven een natuurlijke cyclus en flow kent. Verbind je met de aarde op dagelijkse basis om je energie te gronden in de 3D wereld.

Innerlijke kind

Het pad van bewustzijn lopen betekent dat je jezelf ook verbindt met je innerlijke kind. Luister naar de noden van je innerlijke kind om meer balans te brengen in jezelf. Benader het leven op een lichte manier en voel je vrij. Speel, geniet en omarm het leven. Heel het verleden, transformeer blokkades, wordt meer jij.

De komende jaren zijn vele energetische poorten open en beschikbaar. Meestergetal 33 verwijst naar het kristallijne licht en de hogere krachten. Je bent geboren in deze belangrijke tijd omdat je ziel kan meeliften op de hogere energieën op aarde. Je loopt het pad van je lotsbestemming. Je zette al belangrijke stappen, echter vragen de lichtwezens van de eenheid en je gidsen om door de poorten te stappen in je nieuwe jij. Stap doorheen de poort naar de nieuwe wereld en ontwaak in een hogere versie van jezelf.

Kristallijne licht en hogere krachten

Laat diamanten en gouden licht van de Bron door je heen stromen. Anker de vlam van onvoorwaardelijke Liefde en eenheid in je hart. Laat het regenbooglicht je lichtlichamen vullen en wees een kanaal voor deze zuivere energieën om naar de aarde te stromen.

Zie de eenheid in alles, wees de eenheid, leef de eenheid vanuit individualiteit, vanuit je authenticiteit. Eis je goddelijkheid op en wees dienstbaar voor anderen. Leer hen wat je zelf geleerd hebt, onderwijs door voorbeeld. Neem het meesterschap over je leven nu op. We zijn hier allen om jou te helpen en te ondersteunen.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Ik zet er regelmatig op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen? Dan moet je me zeker volgen op Instagram 😉